Trudne sprawy [18+]
suhy-19 napisał(a):kuwa ja myslalem ze kupil czarną szybke do kasku
w kasku mam srebrne lustro od 3 lat chyba i to byla najlepsza rzecz jaka kupilem, oczywiscie tylko w dzien, wieczorami jest kupa
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
senek, pokazalbym Ci foto mojej szybki po 3 latach i jakichs 15tys przebiegu. ma dwa odpryski. dwa.
rys nie ma, bo mikrofibrą myję zawszez. jestem mega zaskoczony trwałościa, ale kupiona na scigaczu
rys nie ma, bo mikrofibrą myję zawszez. jestem mega zaskoczony trwałościa, ale kupiona na scigaczu

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Walenty napisał(a):cioracz napisał(a):Walenty napisał(a):cioracz napisał(a):Walenty kiedyś byłeś zdziwiony że da się gumowac grizzly, pokażę Ci więcej. Da się nawet wheelie zrobic https://www.youtube.com/watch?v=uCgMpDoJvLc
Nie wątpię, że się da.
Miałeś wrzucić filmik jak Ty to robisz.
A czy mówiłem kiedyś że ja to robiłem? Mówiłem że kumpelcioracz napisał(a):Dzisiaj z kumplem na grizzly pojechaliśmy trochę w teren, potem na takie "odludzie" pogumować, upalić trochę i wgl pootpierdalś.
No to źle mnie zrozumiałeś. Ja jechałem na innym quadzie. Trochę źle to napisałem fakt
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
czyli jak jadę gdzieś i wieczorem będę wracał, to mam brać szybkę na wymianę?
jeszcze tym bardziej, że w dzień to z otwartą jeżdżę, ale wieczorem to już raczej właśnie zamykam

jeszcze tym bardziej, że w dzień to z otwartą jeżdżę, ale wieczorem to już raczej właśnie zamykam

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Ja uzywam w dzien lustra i sory ale blenda chroni tyle co nic... Iczy nie bola od slonca, nie martwisz sie ze czegos nie zobaczysz przez oslepiajace cie slonce. Blenda niestety ale w ogole nie chroni w przypadku kasku shark s900c.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):czyli jak jadę gdzieś i wieczorem będę wracał, to mam brać szybkę na wymianę?
zawsze możesz zabrać drugi kask

raczej nie jeżdżę po nocy a jak już wiem że mi się ściemni zanim wrócę to wrzucam szybę do plecaka razem z telefonem, portfelem. kask z blendą z wyjątkiem GT-air wygląda jak dynia. Chociaż przyglądałem się ostatnio patentowi Arai.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
ja mam na to radÄ™
wystarczy patrzeć na drogę a nie na słońce
Lagiboy, normalnie nie wierzÄ™
Ja się staram ograniczać do minimum rzeczy które ze soba zabieram, często podpinki nawet nie mam, a co dopiero jakbym miał wozić ze sobą szybę xD

Lagiboy, normalnie nie wierzÄ™

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Jak leciałem gdzieś na cały dzień i wiedziałem, że będę wracał po zmroku to zabierałem saszetkę/pokrowiec na zapasową szybę zapinaną na pas jak nerka. Chyba Oxforda, skrojona pod szybę, w ogóle jej nie czuć.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
nie rozumiem tej dramy.
ktos chce to uzywa, ktos nei chce to nie.
ja mam lustro w kasku bo dla mnie to mega robote robi, jak wiem ze bede wracal wieczorem to albo biore szybke na zmiane albo jade na przezroczystej
ktos chce to uzywa, ktos nei chce to nie.
ja mam lustro w kasku bo dla mnie to mega robote robi, jak wiem ze bede wracal wieczorem to albo biore szybke na zmiane albo jade na przezroczystej
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Co Wy tam wiecie o szybkach? W połowie lat dziewięćdziesiątych to się robiło szybki z 2L butelek po Coca - Coli. A jak ktoś chciał przyszpanować i mieć zieloną, to robił z butelki po Sprite 

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości