Może by tak MISTER scigacz.pl roku 2007?
wariatron.pomysl inaczej.zabawa to zabawa.
to co napisales to jest czesc prawdy.ja na przyklad potrzebuje takiej akceptacji i wcale nie musisz mi o tym mowic.
zaglabiajac sie w twoja wypowiedz mam wrazenie, ze i ty potrzebujesz akceptacji, ale nie jestes tego swiadom.ja wladowalem swoje foty dla zabawy, dlatego by i inni sie odwarzyli, dla swojego widzimisie i z potrzeby akceptacji polci pieknej.
ty chcesz sie popisac swoja erudycja i przeswietlaniem umyslow innych widocznie.kazdy to robi na swoj sposob.
ale zeby jechane robic odrazu?
a moze ja jestem troche ekschibicjonista?i lubie sie pokazywac?dlaczego nie zaczepiles o ten watku?w zasadzie nic o nas nie wiesz tak naprawde...
dziweczynami moze byc zupelnie inaczej niz stwierdziles autorytatywnie.
moze kazda z Nich akceptuje siebie taka jaka jest i nie potrzebuje szukania akceptacji u nas?to jest bardziej prawdopodobna teza...
jezeli chcesz sie zaglebiac w takie tematy to sie zaloguj na forum dla psychologow i tam sie wypowiadaj
pozdrawiam
to co napisales to jest czesc prawdy.ja na przyklad potrzebuje takiej akceptacji i wcale nie musisz mi o tym mowic.
zaglabiajac sie w twoja wypowiedz mam wrazenie, ze i ty potrzebujesz akceptacji, ale nie jestes tego swiadom.ja wladowalem swoje foty dla zabawy, dlatego by i inni sie odwarzyli, dla swojego widzimisie i z potrzeby akceptacji polci pieknej.
ty chcesz sie popisac swoja erudycja i przeswietlaniem umyslow innych widocznie.kazdy to robi na swoj sposob.
ale zeby jechane robic odrazu?
a moze ja jestem troche ekschibicjonista?i lubie sie pokazywac?dlaczego nie zaczepiles o ten watku?w zasadzie nic o nas nie wiesz tak naprawde...
dziweczynami moze byc zupelnie inaczej niz stwierdziles autorytatywnie.
moze kazda z Nich akceptuje siebie taka jaka jest i nie potrzebuje szukania akceptacji u nas?to jest bardziej prawdopodobna teza...
jezeli chcesz sie zaglebiac w takie tematy to sie zaloguj na forum dla psychologow i tam sie wypowiadaj
pozdrawiam
Ostatnio edytowano 7/7/2007, 21:38 przez johnmichael, łącznie edytowano 1 raz
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Ścigacz.pl
Oł je - PiterStunter rzadzi i wymiata, ale mamy z marc111nem tajny plan pokazania o wiele lepszego "stantu"
Juz dzisiaj byly by fotki gdyby nie rozbiorka moto na czesci skladowe (najpewnikiem jak slysze, simering) jak poskladam owiewki (niezaleznie od naprawy) pojawia sie foty bijace wszystko co widzieliscie na glowe (he he he, oczywiscie w Jokes2). Jednoczesnie w ramach sesji pozwole sobie na normalne zdjecie celem zamieszczenia 

-
simonw - Mieszkaniec forum
ja sie bawie swietnie
ale widze was cos jednak gryzie w mojej wypowiedzi, bo az tyle komentarzy wywoalelm
gdyby was nie interesowalo co pisze to olalibyscie to zamiast komentowac
na szczescie na forum wolnosc slowa i moge pisac co chce jak chce i o czym chce
wielu z was jak zwykle zabraklo argumentow poza johnmichaelem, ktory wykazuje zdecydowanie wyzszy poziom intelektualny niz pozostali i potrafil pileczke w inteligetny sposob odbic i za to dla Ciebie szacun chlopaku 

<<< Całkowity Brak Rozumu 929 '01 >>>
-
warjatron - Świeżak
warjatron napisał(a):ja sie bawie swietnie :twisted: ale widze was cos jednak gryzie w mojej wypowiedzi, bo az tyle komentarzy wywoalelm :twisted: gdyby was nie interesowalo co pisze to olalibyscie to zamiast komentowac :twisted: na szczescie na forum wolnosc slowa i moge pisac co chce jak chce i o czym chce :twisted: wielu z was jak zwykle zabraklo argumentow poza johnmichaelem, ktory wykazuje zdecydowanie wyzszy poziom intelektualny niz pozostali i potrafil pileczke w inteligetny sposob odbic i za to dla Ciebie szacun chlopaku 8)
Widzisz, nie do konca co Ci sie podoba, moderatorzy decyduja jednak co jest zgodne z zalozeniami forum i jesli nie miesci sie to w granicach wytyczonych przez regulamin. Wiec nadmierna wolnosc bardzo szybko sie konczy.
Natomiast kontrowersyjna byla twoja wypowiedz odnosnie akceptacji, coz wydaje mi sie (i nie tylko) ze jest to zabawa i nikt na powaznie nie bierze ani "konkurencji" ani "wynikow", po prostu chodzi o fun. Daleko idace wnioski o akceptacji, o podlozu psychicznym coz, chyba nie sa na miejscu i Twoj post w takiej formie po prostu smieci nieco temat. Mogles gdzie indziej zalozyc temat z takim spostrzezeniem - odnosnie portretu psychologicznego motocyklistow ze scigacza - wtedy ten kto by chcial, przeczytałby i skomentował. A tak - po prostu oftop - niekoniecznie trafiony. Tylko o to chodzilo.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
JoJ... problemy robicie..... KONTYNUŁUJEMY temat i basta !
Pozdr
P.S Warjatron to może dasz swoją fote ?
Pozdr

P.S Warjatron to może dasz swoją fote ?

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
-
R1 - Bywalec
-
R1 - Bywalec
-