Poświęć własne 15minut - pomóż społeczności motocyklistów!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Poświęć własne 15minut - pomóż społeczności motocyklistów!
Witam wszystkich serdecznie - na forum ścigacz.pl jestem świeżo upieczonym żółtodziobem, wobec czego chciałbym się przywitać. Jestem Kuba i od 7 lat jeżdże na motocyklu. Studiuje psychologię, a moja ścieżka edukacji nieuchronnie zbliża się ku finałowi - założyłem ten temat aby prosić was, społeczność motocyklową o małą pomoc - piszę pracę magisterską -na dość pionierski temat - dotyczy ona wizerunku motocyklisty - czyli tego jak jesteśmy spostrzegani i jak sami spostrzegamy ogół społeczeństwa drogowego - tj. kierowców puszek, innych motocyklistów, kierowców ciężarówek, rowerzystów, pieszych i tak dalej i tak dalej...
W mojej pracy pragnę zwrócić uwagę na to jak popularny w mediach stereotyp, przenosi się na codzienny światopogląd Polaków, godząc w społeczność motocyklistów, zapewne domyślacie się o co konkretnie mi chodzi.
Moja praca powstaje częściowym w porozumieniu z dr. Wojciechem Kuleszą, pomysłodawcą akcji "Motopozytywni".
Chciałbym prosić każdego z was o pomoc w rozwiązaniu ankiety dotyczącej zachowań drogowych, to tylko 10-15 minut, a bardzo mi pomoże i być może będzie małym krokiem do poprawy sposobu spostrzegania motocyklistów przez społeczeństwo ( czytaj Pana Kowalskiego )
ankieta ( w pełni anonimowa i dobrowolna ):
http://www.ankietka.pl/ankieta/134730/b ... sci-z.html
Bd wdzięczny
Pozdrawiam, Kuba
W mojej pracy pragnę zwrócić uwagę na to jak popularny w mediach stereotyp, przenosi się na codzienny światopogląd Polaków, godząc w społeczność motocyklistów, zapewne domyślacie się o co konkretnie mi chodzi.
Moja praca powstaje częściowym w porozumieniu z dr. Wojciechem Kuleszą, pomysłodawcą akcji "Motopozytywni".
Chciałbym prosić każdego z was o pomoc w rozwiązaniu ankiety dotyczącej zachowań drogowych, to tylko 10-15 minut, a bardzo mi pomoże i być może będzie małym krokiem do poprawy sposobu spostrzegania motocyklistów przez społeczeństwo ( czytaj Pana Kowalskiego )
ankieta ( w pełni anonimowa i dobrowolna ):
http://www.ankietka.pl/ankieta/134730/b ... sci-z.html
Bd wdzięczny
Pozdrawiam, Kuba
Ostatnio edytowano 7/2/2014, 10:42 przez Zagłoba, łącznie edytowano 1 raz
- Zagłoba
- Świeżak
Poszło
jak ankiet było tutaj jak lodu, tak widać, że jako jeden z na prawdę niewielu, wiesz do czego służy ankieta i jak ją sensownie wykonać
.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
- krzysiek2702
- Świeżak
Boshi - bardzo przepraszam, nie znam jeszcze zbytnio forum a w regulaminie musiałem to przeoczyć. Jednak dzięki za wyrozumiałość i wypełnienie ankiety.
Panowie - potrzebuje łącznie jeszcze około 50 ciu wypełnień, a mam 30, więc proszę przesyłajcie link do ankiety dalej do kolegów którzy też śmigają na moto - kończy mi się czas!
Pozdrawiam
Panowie - potrzebuje łącznie jeszcze około 50 ciu wypełnień, a mam 30, więc proszę przesyłajcie link do ankiety dalej do kolegów którzy też śmigają na moto - kończy mi się czas!
Pozdrawiam
- Zagłoba
- Świeżak
jaroaro napisał(a):Przy 10 pytaniu brakuje odpowiedzi "kobiety" : >
Chciałam zauważyć, że kobiety też tu są.

Poszło.

-
froeverfree - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości