Åšrodki odurzajÄ…ce i motocykl???
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Åšrodki odurzajÄ…ce i motocykl???
Do zadania tego pytania nakłoniła mnie w pewnym stopniu telewizja - non stop słyszy się teksty typu: "pijany kierowca samochodu, stracił nad nim panowanie i wjechał w grupkę dzieci...", "ostatni weekend... 200 pijanych kierowców" itd. itp.
Powyższa ankieta ma charakter wyłącznie poglądowy i tyczy się tylko kierujących pojazdami jednośladowymi.
Powyższa ankieta ma charakter wyłącznie poglądowy i tyczy się tylko kierujących pojazdami jednośladowymi.
Ostatnio edytowano 3/7/2007, 21:06 przez mr_neox, łącznie edytowano 1 raz
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
A to pytasz tak o jazde "normalna" czy o wszystko ,tzn łacznie z zamknietymi zlotami..
Bo tam to sie dzieje....,najpierw pija a pózniej jazda...,dobrze ze przynajmniej nie wypuszczaja takich gagatków poza bramy.
czasem zdarzy sie jakies małe piwko chlapnąć,ale to tylko wtedy kiedy jest czas na jego "wyparowanie"
Bo tam to sie dzieje....,najpierw pija a pózniej jazda...,dobrze ze przynajmniej nie wypuszczaja takich gagatków poza bramy.
czasem zdarzy sie jakies małe piwko chlapnąć,ale to tylko wtedy kiedy jest czas na jego "wyparowanie"

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Jak do auta wsiade po 1 piwku tak na motor za cholere..
cbr 600f4i - czarna kochanka
| | www.ostrajazda.com

- open
- Świeżak
żadnej jazdy po pijaku ani samochodem ani motocyklem,ani rowerem
Moim zdaniem jak ktoś jeździ po pijaku,albo po innych odużających środkach to jest DEBILEM!
powodującym zagrożenie dla siebie i dla innych na drodze
Jeśli są jacyś DEBILE na forum ,to bez obrazy
pozdro

Moim zdaniem jak ktoś jeździ po pijaku,albo po innych odużających środkach to jest DEBILEM!

Jeśli są jacyś DEBILE na forum ,to bez obrazy

pozdro
-
joul - Świeżak
- mateo Fazer 600
- Świeżak
mateo Fazer 600 napisał(a):po jednym piwku od czasu do czasu !!!
a niby czym takim jeździłeś? bo z tego co ja kojarze to chyba jesteś jeszcze niepełnoletni?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Szafa napisał(a):Kijowo bo można tylko jedną opcję wybrać![]()
Dla Szafy możliwość zaznaczenia wszystkich oprócz ''NIE'' byłoby mile widziane

Przyznaj siÄ™, dobrze gadam nie?

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
elo elo;] przyznam ze jak pije do auta nie wsiadam(moze z dwa razy sie zdarzylo krotki odcienk przebyc) ale jak se ladnie zapale to owszem, ale na moto tylko raz wsiadlem na delikatnym zjaraniu, po alko nigdy nie wsiade nawet nie to zebym sie bal policji ale bardziej ze rozwale gdzies moto, ale znam takich co najebani jezdza, wedlug mnie wiezianie jest zbyt lekka kara, zabranie samochodu rowniez o prafku nie wspomne bo 1/5 moich znajomych jezdzi bez(mandat za brak prafka=500zl), powinni wymyslec cos bardziej ostego,wiem ze to ze pare razy zjarany jak jechalem to jest takze niebezpieczne ale to byly z reguly krotkie odcinki a nie popisy na miescie... pzdr;] Q.
------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
- qbas118
- Świeżak
-
joul - Świeżak
Przejedź się zjarany a przejedź się pijany.... Po paleniu jeździ się normalnie, baa powiem, że nawet lepiej. Po piciu do dupy....
Ale najgorzej to się jeździ po PRZEPICIU

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Szafa napisał(a):Przejedź się zjarany a przejedź się pijany.... Po paleniu jeździ się normalnie, baa powiem, że nawet lepiej. Po piciu do ****....
widze, ze jestes ekspertem. wszystkiego juz probowales? zostales moim idolem. to jest takie cool jechac motocyklem zjarany. mozesz szczegolowo opisac jak pomaga ci wypalenie lufy w jezdzie motocyklem? moze masz lepsza koncentracje? a moze wydaje ci sie wtedy, ze rossi jestes? czy moze bierzesz zakrety na wesolo? kiedys widzialem goscia na dworcu on lecial odrzutowcem, tak sie fajnie wyginal na barierce, moze sie spotkacie i razem posmigacie?
- chris_nie
- Świeżak
chris_nie napisał(a):...widzialem goscia na dworcu on lecial odrzutowcem, tak sie fajnie wyginal na barierce, moze sie spotkacie i razem posmigacie?
chris_nie nie zakladalem tematu aby ludzie tutaj sobie cokolwiek zarzucali badz zle sobie zyczyli

jak na wstepie: ankieta ma cel wylacznie pogladowy i nie sluzy obrzucaniu sie blotem

-
mr_neox - Świeżak
Przepraszam... czy gdziekolwiek i kiedykolwiek napisałem, że to ja jeździłem pod wpływem czegoś? Może wiem to od kolegów
Ja jestem porządny chłopak, ty mnie nie znasz ... Kolegów mam fajnych to często mi opowiadają....
Czytanie ze zrozumieniem się kłania

Czytanie ze zrozumieniem się kłania

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
mr_neox napisał(a):chris_nie napisał(a):...widzialem goscia na dworcu on lecial odrzutowcem, tak sie fajnie wyginal na barierce, moze sie spotkacie i razem posmigacie?
chris_nie nie zakladalem tematu aby ludzie tutaj sobie cokolwiek zarzucali badz zle sobie zyczyli![]()
jak na wstepie: ankieta ma cel wylacznie pogladowy i nie sluzy obrzucaniu sie blotem
nikomu zle nie zycze. ciekawy jednak jestem jaka byla by twoja reakcja, gdyby ktos napisal, ze jezdzi mu sie lepiej po pijanemu motocyklem niz na trzezwo. dla mnie takie podejscie do jazdy motocyklem jakie zaprezentowal Szafa to patologia, wiec wyrazilem swoj poglad.
- chris_nie
- Świeżak
gdybym wierzył każdemu w to co mówi lub pisze to bym w zimie w trampkach po lodzie zapierniczał
osobiście nie pochwalam takich zachowań, ale zapomniałem wprowadzić rozgraniczenia czy ktoś śmigał po drodze publicznej czy gdzieś po polach...
jeżeli to drugie to najwyżej poobija siebie samego

osobiście nie pochwalam takich zachowań, ale zapomniałem wprowadzić rozgraniczenia czy ktoś śmigał po drodze publicznej czy gdzieś po polach...
jeżeli to drugie to najwyżej poobija siebie samego

-
mr_neox - Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości