wiosna=nagonka
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
wiosna=nagonka
Witam. Moze rzadko sie udzielam na tym forum ale teraz nie wytrzymałem poniewaz znowu k............wa media zaczynaja wiosne od nagonki na motocyklistów. Przed chwilą na Polsacie gliniarz "ponad tysic motocyklistow spowodowalo wypadek drogowy" oraz oczywiscie dalej jakie to wariaty a ja sie pytam pozostali uczestnicy to świeci? Dlaczego jest cisza o tych ktorzy w nas potracają?
- ernir6
- Świeżak
dobra ludzie wyluzujcie, po co się spinać. Ludzie to zawsze wiedzą swoje. Ci którzy myślą sami to będą potrafili odróżnić tych normalnych motocyklistów od dawców. Bo nie oszukujmy się, to że ktoś ma motocykl to nie czyni go motocyklistą i każdy nie raz widział jak jakiś dres w galowym stroju ( tj. dżisny/ dresy i koszulka najczęściej biała i adidaski oczywiście rękawice to po co przeciez nie ma zimy) daje pod odcinę na prostej a na zakręcie to kwadratowe wejście w winkiel.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Gadają... bo nic więcej nie mogą
Ćwok któremu ciężko się ruszyć na parę cm żeby ktoś mógł przejechać też nie jest lepszy...

KaG napisał(a):http://w641.wrzuta.pl/film/7ePlQ1E9lWB/warszawskie_korki_-_gsx-r
Jak ktoś nie ma do czynienia z motocyklistą czy motocyklem na co dzień to ciężko będzie mu zmienić zdanie kiedy widzi takie rzeczy.
Ćwok któremu ciężko się ruszyć na parę cm żeby ktoś mógł przejechać też nie jest lepszy...
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Dokładnie, nie można tu mieć pretensji do puszki. Z tego co zrozumiałem, to powiedział, że go nie zauważył, a że kierowca składaka wyleciał do niego z ryjem, to nie ma co się dziwić, że się nie przesunął.
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Prawda jest też taka, że ludziom odwala zawsze w pierwszych dniach wiosny i pałują bez rozsądku... Sam dzisiaj gały przecierałem ze zdumienia, gdy widziałem co nasi koledzy odpierdzielają ;/

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
KaG napisał(a):Nie broń go nawet. Trąbi i klnie na innego motocyklistę to po pierwsze. Po drugie nikt nie ma obowiązku przepuszczać motocyklistów w korku. Jeśli to zrobi to ok, z dobrej woli. Ale nie można się tego domagać w tak prymitywny sposób. Po trzecie, czy on zachowuje bezpieczeństwo jakiekolwiek? To po prostu dres na szpeju. Będzie tak jeździł dopóki ktoś nie otworzy drzwi, ktoś mu zajedzie drogę czy po prostu gdzieś nie wyrobi i w coś zak*rwi.
zgadza się ale nie od razu startował do tamtego gościa z bluzgami...
A co do tego że opinia o motocyklistach jest przez właśnie takich idiotów to chyba nie trzeba powtarzać:)
-
kravec - Administrator
nagonka..
ojej ojej, ciśnienie mi podskoczyło, ojej ojej
no wszyscy kochający MOTORY, ruszać z odsieczą na nagonki medialne, niczym sobieski z odsieczą wiednia.
Pokażcie to, jak się potraficie zjednoczyć, jak was to boli, jak ubolewacie razem z resztą narodu
dumnie brońcie własną piersią łysej opony
aaa i jeszcze jedno, nie zapominajcie uświadamiać rodziców właśnie odwożących was do gimnazjum, jak to trzeba uważać na motocykle, na miłość waszego życia, którą to wredne media depczą razem z błotem
PS jakby kto nie zrozumiał - czyt. mam to w d*pie co, kto i gdzie mówi o motocyklistach =]
ojej ojej, ciśnienie mi podskoczyło, ojej ojej

no wszyscy kochający MOTORY, ruszać z odsieczą na nagonki medialne, niczym sobieski z odsieczą wiednia.

aaa i jeszcze jedno, nie zapominajcie uświadamiać rodziców właśnie odwożących was do gimnazjum, jak to trzeba uważać na motocykle, na miłość waszego życia, którą to wredne media depczą razem z błotem

PS jakby kto nie zrozumiał - czyt. mam to w d*pie co, kto i gdzie mówi o motocyklistach =]
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Trolololo, zawsze tak jest. PokazujÄ… takÄ… papkÄ™ bo wiedzÄ… ze na to odbiorca zawsze sie znajdzie. Tak samo jak na 'kiboli' i afery polityczne.
Słoń feat. Mrokas - TV (otwórz link)
Słoń feat. Mrokas - TV (otwórz link)
-
Arturo925 - Stały bywalec
KaG napisał(a):Nie broń go nawet. Trąbi i klnie na innego motocyklistę to po pierwsze. Po drugie nikt nie ma obowiązku przepuszczać motocyklistów w korku.
Nie bronie. Burak straszny. Ale koleś który siedzi z założonymi łapkami za kółkiem też jest dość w**********. Raczej nie wyglądało jakby go nie zauważył, tym bardziej że na początku delikatnie zwrócił na siebie uwagę. Dalsza akcja to oczywiście koncert chamstwa, buractwa i sam bym się na takiego buraka na moto w******. Solidnie po garach dał, i z mordą wyskoczył też dopiero jak koleś stwierdził że się nie odsunie, każdy by się chociaż trochę wkurzył. Po prostu trafił swój na swego.
Co do jazdy to nie mam zastrzeżeń

E tam z opinią, jak jest zła to gimnazjalistki pod remizą szybciej majtki ściągają

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
przypomniała mi się piosenka z bardzo wczesnego dzieciństwa - pana Wodeckiego - rodzice go lubili słuchać
tak trochÄ™ parafrazujÄ…c ....
"jak co roku w Chałupach, gdy zaczyna się upał (...)"
po prostu jak kazdego roku wiosny poczÄ…tek ....
i co roku tan sama gadka
i co roku tan sama gadka
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
KaG napisał(a):Powiem wam szczerze że z tych motocyklistów których uważa się za idiotów, dawców itp itd. Jest więcej niż jakiś tam odsetek.
Błąd logiczny, tych których uważa się za "idiotów, dawców itp itd." jest 100%, odsetek może być tych którzy na to zasługują

KaG napisał(a):Otwierający ma obowiązek upewnić się czy może otworzyć drzwi ok. Kierowca motocykla musi spełnić też sporo warunków żeby móc się przeciskać w korku
Jakich konkretnie? Nie miał odblaskowej kamizelki?

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
madcap napisał(a):przypomniała mi się piosenka z bardzo wczesnego dzieciństwa - pana Wodeckiego - rodzice go lubili słuchać
i co roku tan sama gadka
popadliśmy w rutynę

-
amahay - Stały bywalec
mi w sobote na stacji paliw jakas dewota powiedziała ze jestem wysłannikiem szatana i motocykle to jest smierc moja i kogoś
Z racji tego ze jestem hamem otrzymała riposte .

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości