Debile
Debile
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bi ... omosc.html
Polska policja, zajebiste stwarzanie zagrozenia + rozbicie radiowozu aby... Upolowac motocykliste.
Polska policja, zajebiste stwarzanie zagrozenia + rozbicie radiowozu aby... Upolowac motocykliste.
-
rossavu - Stały bywalec
pościg sam w sobie to stworzenie większego zagrożenia w ruchu drogowym powinni cyknąć fotkę i dojść po blachach z moto i było by z głowy
Suzuki GSX 400 FWS `87
-
CrazyLukas - Świeżak
Nie pochwalam ucieczek, nie pochwalam także takich pościgów ale straszna dupa z tego motocyklisty.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Heh, w pewnym momencie ich ładnie objechał i poszedł, ale jak dał się tak dogonić mając taką przewagę to nie wiem.
Co do ucieczki to osobiście także tego nie popieram, ale jak ktoś wyżej wspomniał mogli spisać jego tablice i by doszli kto tym jechał.
Co do ucieczki to osobiście także tego nie popieram, ale jak ktoś wyżej wspomniał mogli spisać jego tablice i by doszli kto tym jechał.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
krew mnie zalewa jak slysze takie teksty o zagrozeniu wywolanym przez policje,jakbyscie k.rwa jezdzili przepisowo,co?zaden z was nie przestrzega przynajmniej 50 razy dziennie ograniczenia predkosci,jazdy miedzy furami,wyprzedzanie na ciaglej itp. sytuacji zwiazanych z codzienna jazda na o2o.wiec przestancie bredzic o tych zagrozeniach stwarzanych przy poscigu.po to jest prawo zeby bylo respektowane i po to sa policmajstry zeby przeciwdzialali takim zachowaniom na drodze.to koles pierwszy pojechal przez 3 pasy,jakby nie mogl sie wczesniej ustawic,a potem zaczal uciekac.ponadto juz wczesniej mial zabrane prawko,wiec o czym wy pie......?ktos kto nie ma uprawnien nie ma prawa wjezdzac na ulice,koniec i kropka.a jak ryzykuje to powinien poniesc surowe konsekwencje.za recydywe(nie czepiac sie,ze zabrali mu prawko za jazde pod wplywem,grunt,ze mial zabrane) powinien pojsc siedziec i zaplacic ze 100 tys.to by sie pajac nauczyl rozsadku.a na komendzie powinien wylapac ostry wp..... tak dla rownowagi psychofizycznej.jak zapindalam i mnie capna to nie pajacuje tylko staje i przyjmuje mandat.wole beknac 500 niz miec takie sranie jak ten koles,bo na mandacie dla niego napewno sie nie skonczy.
Crazylukas cykniecie fotki to jednorazowy wybryk i egzekwowanie prawa po jakims czasie to ryzyko,ze moze sie znalezc ktos,kto sie podlozy,po drugie slaba jakosc zdjecia z numerami rejestracyjnymi i po sprawie.a zlapanie kogos na goracym to 100-procentowa pewnosc dla wymiaru sprawiedliwosci,ze sie delikwent nie wywinie,kumasz?
Crazylukas cykniecie fotki to jednorazowy wybryk i egzekwowanie prawa po jakims czasie to ryzyko,ze moze sie znalezc ktos,kto sie podlozy,po drugie slaba jakosc zdjecia z numerami rejestracyjnymi i po sprawie.a zlapanie kogos na goracym to 100-procentowa pewnosc dla wymiaru sprawiedliwosci,ze sie delikwent nie wywinie,kumasz?
- fz6
- Świeżak
fz6 napisał(a):krew mnie zalewa jak slysze takie teksty o zagrozeniu wywolanym przez policje,jakbyscie k.rwa jezdzili przepisowo,co?
A co ma nieprzepisowa jazda do stwarzania zagrożenia?
fz6 napisał(a):zaden z was nie przestrzega przynajmniej 50 razy dziennie ograniczenia predkosci,
Taa... tysiÄ…c razy
Bredzisz kolego.
Dziwny ten filmik, mam wrażenie że zwyczajniej jeżdżąc byłym szybszy od tego kolesia, ale sam manewr skrętu w prawo prawie z osi jezdni nie świadczy najlepiej o jego umiejętnościach.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
W pewnej kwestii się z nim zgadzam ale mimo wszystko pościgi tego typu powinny być realizowane tak jak np w USA za pomocą helikoptera. A co do tego typa na moto na Poleskiej miał taka przewagę ze dziw bierze że naprawdę nie zwiał nie popieram ucieczek i pościgów bo na tym tylko ucierpią niewinni użytkownicy drogi. Co do kary to jakiś zakaz na prowadzenie pojazdow silnikowych (dożywotny) byłby idealny MPK i niech zasówa.
Ostatnio edytowano 14/10/2011, 16:18 przez CrazyLukas, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Suzuki GSX 400 FWS `87
-
CrazyLukas - Świeżak
nie popisał sie ten uciekający oddalil sie i zamiast gnac przed siebie dalej to chyba myslal ze juz po wszystkim . Na temat psów sie nie wypowiadam
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
Chciałbym dodać, że ulica poleska jak zresztą widać na filmie jest rozkopana i dziurawa, więc i tak nie mógł szybko tam gnać. Należy mu się surowa kara, nie popieram ludzi tak jeżdżących oraz osób które nie potrafią przyjąć mandatu z pokorą.
er5 + SV650S / svforum.pl(wisznia)
- radziorek15
- Świeżak
Oj tam że rozkopana Kiedyś cieć pilnujący asfaltu poszedł się odlać czy gdzieś, więc niczego nie świadomy pojechałem prostu, skapowałem się że coś jest nie tak dopiero jak zrobiłem slalom pomiędzy walcami drogowymi
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
fz6 napisał(a):krew mnie zalewa jak slysze takie teksty o zagrozeniu wywolanym przez policje,...?
przykład 1:30
Nie wydaje mi się byś był aż tak ślepy.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Warto też dodać, że to skrzyżowanie jak i rondo przez które przejeżdżał pościg, są bardzo ruchliwe. Dobrze, że nic nikomu się nie stało.
er5 + SV650S / svforum.pl(wisznia)
- radziorek15
- Świeżak
To było jakieś dziwne. Dwa razy już im zniknął z oczu i dalej go znaleźli. Już na samym początku przecież, przejechał między furami i już by go nie złapali. Jak widać radiowóz maks 120 jechał.
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Åšcigacz.pl
deejayslonio napisał(a):Rozumiem, że wg niektórych z Was policja stworzyła zagrożenie podczas wyścigu...
Stworzyli zagrożenie spowodowane zagrożeniem/złamaniem przepisów przez gościa na moto - zresztą konkretne bo nieźle przegiął z lewego w prawo przed autem!
Idąc dalej Waszym rozumowaniem Straż Pożarna lub Pogotowie Ratunkowe jadąc do innego zagrożenia też stwarza zagrożenie... może powinni stać w korku, nie przejeżdżać na czerwonym itp? żeby nie stwarzać zagrożenia? ??
Nie wychodźmy poza ramy subtelnej różnicy między karetką a samochodem policyjnym uprawiającym pościg. Prędkości inne i cel też jest inny.
Jeśli w przyszłości wymyślą taki pojazd który będzie hamował w miejscu i skręcał o 90st przy 200km/h a wg przepisów będzie łamał prawo to policja dalej ma ścigać go samochodami?
Motocykl ścigajmy motocyklem.
Ściganie samochodem motocykla, przypomina pościg samochodu wozem strażackim.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
hm ... motocykl motocyklem ...
jesteÅ› niekonsekwentny
raz twierdzisz że pościg sam w sobie stanowi dodatkowe zagrożenie
potem wykluczasz z tego motocykl
to tak jak z dopingiem np u pływaków
sam w sobie jest be, ale tzw. rekinia skóra jest si (tyle, że ilu zawodników na nią stać?)
albo z żywnością GMO
jest be, ale zamiast żreć rajskie jabuszka ludzie wolą żreć np mekintosze (a przecież to też krzyżówki z cholera wie czym)
jesteÅ› niekonsekwentny
raz twierdzisz że pościg sam w sobie stanowi dodatkowe zagrożenie
potem wykluczasz z tego motocykl
to tak jak z dopingiem np u pływaków
sam w sobie jest be, ale tzw. rekinia skóra jest si (tyle, że ilu zawodników na nią stać?)
albo z żywnością GMO
jest be, ale zamiast żreć rajskie jabuszka ludzie wolą żreć np mekintosze (a przecież to też krzyżówki z cholera wie czym)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości