Pudzian vs Najman
Pudzian vs Najman
W końcu nadszedł ten dzień, na który długo czekałem...
Jak obstawiacie, który będzie leżał i kwiczał? Moim zdaniem Najman zostanie zmiażdżony. Po ostatnim pojedynku z Andrzejem Wawrzykiem nie mam o nim dobrego zdania.
Jak obstawiacie, który będzie leżał i kwiczał? Moim zdaniem Najman zostanie zmiażdżony. Po ostatnim pojedynku z Andrzejem Wawrzykiem nie mam o nim dobrego zdania.
Ostatnio edytowano 11/12/2009, 13:54 przez Czester, łącznie edytowano 1 raz
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
To zależy jak walka się potoczy, jeżeli najman dorwie go na glebie, to po pudzianie, jeżeli będzie walka w zwarciu, najman będzie miał baaardzo cięzko, osobiście nie chciałbym dostać w ryj od gościa który na codzień targa TIR`y ... ;]
Pzdr.
Pzdr.
"Prosta droga jest dla szybkich motorów, droga z zakrętami jest dla szybkich kierowców ..."
---
F4i Sport 02r. <-

---
F4i Sport 02r. <-

- fox|
- Świeżak
Mój ziom sparował z Najmanem w parterze i powiem Wam, że poziom był patologiczny. Także w parterze Najman szału nie zrobi. Pudzian Go załatwi 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Pewnie Pudzian będzie się trzymał ale technicznie lepszy powinien być Najman więc wiedząc jak powinien zareagować na ruchy Pudziana może wykorzystać błąd Pudziana i przywalić mu tak, że się Pudzian zawinie nogami ;p
Ale Najman to burak wiec powinien przegrać ;p
Ale Najman to burak wiec powinien przegrać ;p
-
patryk83 - Bywalec
Najman zostanie zmiazdzony przez mistrza w spacerze farmera.
Po cichu licze tez na to że pod wpływem emocji Mariusz przez przypadek wypłaci sztuke Ibiszowi.
Po cichu licze tez na to że pod wpływem emocji Mariusz przez przypadek wypłaci sztuke Ibiszowi.
-
turboponczek - MEGA TROLL
najman to showmen, nic więcej, szału nie robi
w ogóle cokolwiek założyć dla pudziana będzie ciężko.
Najman będzie miał szczęście, jak go pudzian nie połamie w pierwszym starciu.

w ogóle cokolwiek założyć dla pudziana będzie ciężko.
Najman będzie miał szczęście, jak go pudzian nie połamie w pierwszym starciu.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Najman już raz się zbłaźnił wręczając pampersa Wawrzykowi na konferencji prasowej przez walką a kiedy przyszło co do czego to dostał oklep. A teraz te rakiety badmintonowe... Pudzian powinien mu po walce wsadzić je w dupę. O błazeństwach w Big Brotherze aż nie chce mi się wspominać.
Ostatnio edytowano 11/12/2009, 13:54 przez Czester, łącznie edytowano 1 raz
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Ibisz wygra na bank
haha ale to jest opcja ze walka 100lecia w polasacie jest co miesiac xD
btw. Pudzian owned

btw. Pudzian owned

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
ja myśle że Pudzian wygra bo jak oglądałem walki Najmana to on nie walczy jak bokser jakieś 30 min temu w polsat sport buła powtórka jego walki z jakimś 40 latkiem (nie pamiętam jak sie nazywał) to najman sie z nim męczył 5 rund a miał pare okazji do zakończenia walki
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
http://www.youtube.com/watch?v=Cs8tOk2U3iM obczajcie tą walkę ;] co najman prezentuje ; ) 0 tak to się ludzie mniej więcej na ulicy biją ;] macha łapami w niebo
to teraz wyobraźcie sobie pudziana ;] w parterze to najman za dużo mu nie zrobi z tego względu, że pudzian po prostu go z siebie zrzuci ; ) ew. wstanie z nim
i tak 5:0 dla pudziana po prostu najman powinien do seniorów a nie zawodowo walczyć 
to teraz wyobraźcie sobie pudziana ;] w parterze to najman za dużo mu nie zrobi z tego względu, że pudzian po prostu go z siebie zrzuci ; ) ew. wstanie z nim

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Choć bardzo bym chciał aby wygrał Pudzian to niestety moim zdaniem Najman wygra... Pudzian to siłacz, a nie bokser... Tak jak już pisał krydka... Będzie mu brakowało zwinności... Jak Gołocie... Adamek trzy ciosy... Gołota się zastanawia... Adamek trzy ciosy... Gołota wyprowadza nieudany cios... I tak do końca
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości