Zostanie z nas TATAR:D
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Zostanie z nas TATAR:D
kosmiczny artykuł muehehe szkoda tylko że autor się nie podpisał własnym nazwiskiem.
http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul. ... ykul=31137
http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul. ... ykul=31137
- Sorbinian
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
zamiast szalona powinien uzyc , absurdalna mialo by jeszcze glebszy wydzwiek. Ale coz, szukajac taniej sensacji, wiadomo ze cos sie skrobnie, jesli siedzi na wierszowce, dostal jakies 15zl za 1KB tekstu wiec oplacalo sie nawet i tyle napisac ;]
Na kilka win bedzie ...
n/c
Na kilka win bedzie ...
n/c
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Nie wiedziałem, że w polsce prawie 200 motocyklistów rocznie ginie robiąc stoppie...
"Najgorsza zmora polskich dróg"
Myślałem, że to są dziury, no ale dobra...
"lawirują wśrud pieszych"
I tu mnie bardzo wk****. Czy ktoś z was lawiruje wśród pieszych?
Szkoda, że podając dane ile wypadków spowodowali motocykliści nie podał ile wypadków spowodowali kierowcy puszek.
Ale najbardziej wk****** mnie to, że cały czs skur**** nazywa nas "szaleńcami" itp...
Myślałem, że to są dziury, no ale dobra...
"lawirują wśrud pieszych"
I tu mnie bardzo wk****. Czy ktoś z was lawiruje wśród pieszych?
Szkoda, że podając dane ile wypadków spowodowali motocykliści nie podał ile wypadków spowodowali kierowcy puszek.
Ale najbardziej wk****** mnie to, że cały czs skur**** nazywa nas "szaleńcami" itp...
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
Najgorsza zmora polskich drog sa polskie drogi xD haha
Kurcze jakis motocyklista musi uratowac dziecko z poazru albo kota z drzewa ,zeby sie cos moze ruszylo xD no coz Bad Boys rlz xD
Najgorsza zmora polskich drog sa polskie drogi xD haha
Kurcze jakis motocyklista musi uratowac dziecko z poazru albo kota z drzewa ,zeby sie cos moze ruszylo xD no coz Bad Boys rlz xD
-
jakiś baran napisał(a):adrenalina i dobra zabawa są więcej warte niż zdrowie i życie. Emocje biorą u nich górę nad zdrowym rozsądkiem. Jeżdżą między samochodami z zawrotną prędkością, wyprzedzają na trzeciego
Do mnie to akurat pasuje czasami. ;D
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
Wydaje mi się, że rzucanie przekleństw na prawo i lewo nic tutaj nie pomoże i niestety nie dotrze do "czasopisma" pokroju faktu. Według mojej opinii autor nie wykazał się odpowiednią rzetelnością a poziom jego pióra delikatnie można nazwać miernym.
Cytat, który Labiss przytoczyłeś autory użył dla określenia ogółu motocyklistów i nie zgadzam się z nim. Cały tekst pozwala jednak wnioskować, że autor jedynie powiela stereotypy przypięte do motocyklistów, a nawet je wyolbrzymia. Moim zdaniem Piotr Lekszycki (czytaj autor publikacji) nigdy chyba w swoim życiu nie rozmawiał z motocyklistą i nie opierał się na rzeczywistych statystykach. Artykuł został napisany na potrzeby zaspokojenia czytelników faktu, którzy raczej nie należą do osób poszukujących prawdziwych, rzeczowych a co najważniejsze rzetelnych publikacji.
Mam nadzieję, że tacy dziennikarze swoją "karierę" skończą jedynie na gazecie FAKT, w której ludzie szukają taniej sensacji. Myślę, że tak było, będzie i pozostanie. Nie można po nich oczekiwać obiektywnego podejścia do jakiejkolwiek sprawy, nawet tej nie dotyczącej motocyklistów.
Cytat, który Labiss przytoczyłeś autory użył dla określenia ogółu motocyklistów i nie zgadzam się z nim. Cały tekst pozwala jednak wnioskować, że autor jedynie powiela stereotypy przypięte do motocyklistów, a nawet je wyolbrzymia. Moim zdaniem Piotr Lekszycki (czytaj autor publikacji) nigdy chyba w swoim życiu nie rozmawiał z motocyklistą i nie opierał się na rzeczywistych statystykach. Artykuł został napisany na potrzeby zaspokojenia czytelników faktu, którzy raczej nie należą do osób poszukujących prawdziwych, rzeczowych a co najważniejsze rzetelnych publikacji.
Mam nadzieję, że tacy dziennikarze swoją "karierę" skończą jedynie na gazecie FAKT, w której ludzie szukają taniej sensacji. Myślę, że tak było, będzie i pozostanie. Nie można po nich oczekiwać obiektywnego podejścia do jakiejkolwiek sprawy, nawet tej nie dotyczącej motocyklistów.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
jak taki cwaniak to niech mi pokaze 2 przypadki gdzie motocyklista zginal robiac stopi albo jadac na jednym czekam z niecierpliwoscia...a nie rozwaza wypadki w ktorych niewidomy staruszek wymusil pierwszeństwo...pier*** jak potluczony i tyle po prostu pod takimi artykulami nie trzeba go bluzgac tylko wysmiac:) wstawiajac odpowiedni ciag znakow:)
hahaha:):):):) xDxDxDxD
:):) hahaha
hahaha:):):):) xDxDxDxD

nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
VAlentino- ten jest po prostu wybitny, a połączenie takich wątków już proponowałam.
Po przeczytaniu tego artykułu człowiek czuje jak mu się ciśnienie podnosi i chyba stąd te najazdy w komentarzach.
Żmija- mówisz, że skończą w Fakcie. Zwróć uwagę ilu ludzi to pismadło czyta i na jego podstawie wyrabia sobie opinię. A że przy tym jest to gazeta denna (tak, facet gwałcił psy na podwórku i już redakcja z obłędem w oczach i kwikiem szczęścia na ustach rzuca się opisywać kolejne ważne zdarzenie), to nie będę uszczegóławiać jakie poglądy podsuwa się tym ludziom...
Po przeczytaniu tego artykułu człowiek czuje jak mu się ciśnienie podnosi i chyba stąd te najazdy w komentarzach.
Żmija- mówisz, że skończą w Fakcie. Zwróć uwagę ilu ludzi to pismadło czyta i na jego podstawie wyrabia sobie opinię. A że przy tym jest to gazeta denna (tak, facet gwałcił psy na podwórku i już redakcja z obłędem w oczach i kwikiem szczęścia na ustach rzuca się opisywać kolejne ważne zdarzenie), to nie będę uszczegóławiać jakie poglądy podsuwa się tym ludziom...
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Ja zlozylem list na rece pani redaktor naczelnej, chociaz nie licze na odpowiedz, poza standardowym (moze) ze otrzymala.
Natomiast teksty sa chamskie w komentarzach, jakby pisali je sami zule z pod budki, jesli taka jest kultura braci motocyklowej, to nie dziwie sie jak nas osadzaja. Nie dosc ze chamy, prostaki to jeszcze lataja 200 na kole... piekna laurka dla nas, oby tak dalej kolezanki i koledzy, nie ma to jak zakozaczyc i popisac sie (jesli ktos z was tam pisal) swoim poziomem i elokwencja. Tylko przyklasnac.
Natomiast teksty sa chamskie w komentarzach, jakby pisali je sami zule z pod budki, jesli taka jest kultura braci motocyklowej, to nie dziwie sie jak nas osadzaja. Nie dosc ze chamy, prostaki to jeszcze lataja 200 na kole... piekna laurka dla nas, oby tak dalej kolezanki i koledzy, nie ma to jak zakozaczyc i popisac sie (jesli ktos z was tam pisal) swoim poziomem i elokwencja. Tylko przyklasnac.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Nie wiem czy ktos wspominal o tym wydarzeniu
http://www.tvn24.pl/-2,1547753,0,1,wiadomosc.html (otwórz link)
To chyba koniec milosci xD
PS : Obrazek przedstawia standardowego samca motocykliste z rodziny stunteros zabijakos ,ktory po pijaku daje na kolo xD (pewnie ten dal ,bo kobitke zrzucilo ,chyba ze sie zsunela)
http://www.tvn24.pl/-2,1547753,0,1,wiadomosc.html (otwórz link)

To chyba koniec milosci xD
PS : Obrazek przedstawia standardowego samca motocykliste z rodziny stunteros zabijakos ,ktory po pijaku daje na kolo xD (pewnie ten dal ,bo kobitke zrzucilo ,chyba ze sie zsunela)
-
Ubiegłeś mnie Pianka
własnie chciałam to wkleić.
Miłości do cioci? Kierowca 24 lata, pasażerka 50.
Poza tym ciocia sprawiła się nawet lepiej niz młody
ona 3 promile, on 2 z kawałkiem
I godojto co chceta, alkohol i pojazdy mechaniczne dobrej pary nie stanowią

Miłości do cioci? Kierowca 24 lata, pasażerka 50.

Poza tym ciocia sprawiła się nawet lepiej niz młody

I godojto co chceta, alkohol i pojazdy mechaniczne dobrej pary nie stanowią

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Agnieszka ,moze ten chlopak lubi staaarszeee kobiety
?
Co do alkoholu to nie ma co gadac ,bo wiadomo ze na gazie sie nie jezdzi

Co do alkoholu to nie ma co gadac ,bo wiadomo ze na gazie sie nie jezdzi

-
Przynajmniej tym podwójnym
Może i lubi bardziej doświadczone
i podstępem spiwszy zaciągnął na motor, tylko że nie do końca mu wyszło, bo sam też troszku za dużo wypił 

Może i lubi bardziej doświadczone

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
• Strona 1 z 2 • 1, 2