Wypożyczalnia motocykli.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wypożyczalnia motocykli.
Zostałem zapytany i nie umiem odpowiedzieć. Widział ktoś coś takiego w PL, a najlepiej w Poznaniu lub okolicach?
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Jest takie coś praktycznie w każdej nadmorskiej miejscowości. W mojej okolicy wypożyczają sedesy, quady i takie śmieszne orurowane pojazdy. Niestety wypożyczają to małolatom którzy nie potrafią jeździć.
Rok temu wjechałem w jeden skuter i rozwaliłem mu bok - stał jakiś dzieciak na poboczu i bez patrzenia w lusterka zaczął zawracać na moim pasie - nie wyhamowałem i sruuuu
W sedesie poszły plastiki, a u mnie nic.
Rok temu wjechałem w jeden skuter i rozwaliłem mu bok - stał jakiś dzieciak na poboczu i bez patrzenia w lusterka zaczął zawracać na moim pasie - nie wyhamowałem i sruuuu

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
-
navi - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
wypożyczalnia motocykli Wrocław
Polecam we Wrocławiu nową wypożyczalnię motocykli - prestige car (www.prestigecar.pl)
Korzystałem. Maszyny (Yamahy) mają nówki sztuki, tegoroczne.
- Koci
- Świeżak
Re: wypożyczalnia motocykli Wrocław
Koci napisał(a):Polecam we Wrocławiu nową wypożyczalnię motocykli - prestige car (www.prestigecar.pl)
Koszmarnie wysokie ceny i kaucje. Przecież motocykl jest tańszy niż te pozostałe samochody... porażka. O ile jeszcze kaucje to teoretycznie można wytłumaczyć łatwością przewrócenia jednośladu przez początkującego (ale też w pewnych granicach...) to te ceny z kosmosu chyba wzięli. 2000PLN za tydzień? Upadek na głowę.
Btw zajeżdża mi ten post reklamą.
-
Qba_Zeus - Świeżak
hmm jeżeli nie doliczają do opłaty za opony itp, to tak naprawde te 2000zł jeszcze nie jest tak tragicznie za wypożyczenie nowego motocykla.
bo jakby nie patrzeć firma też się musi utrzymać, a leasing motocykla, do tego serwisowanie też kosztuje.
bo jakby nie patrzeć firma też się musi utrzymać, a leasing motocykla, do tego serwisowanie też kosztuje.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):bo jakby nie patrzeć firma też się musi utrzymać, a leasing motocykla, do tego serwisowanie też kosztuje.
Wiesz mnie jako klienta nie interesują koszty firmy. Czasem są rzeczy, których się robić po prostu nie opłaca, trudno. Być może lepiej takiej firmie kupić w takim razie używany, roczny motocykl? Zresztą nie moja w tym głowa. Ja po prostu jako klient uważam, że jest to bariera nie do przeskoczenia, szczególnie że podobne biznesy gdzie indziej już istnieją i tam naprawdę ceny nie wyglądają w ten sposób.
Koszty tu podane są koszmarnie wysokie. Wspomniana wcześniej inna wypożyczalnia ma ceny również wysokie, ale drastycznie niższe od podanych tutaj.
Życzę im powodzenia, bo bardzo chciałbym, żeby powstały wypożyczalnie motocykli, ale z takimi cenami to nie wróżę sukcesu.
-
Qba_Zeus - Świeżak
to jest pikuś :d u mnie za wypożyczenie skutera na 24 h 50 zł ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Witam ja zapraszam do mojej wypożyczalni w Łodzi!! Strona internetowa to: www.wypozyczalniamotocykli.pl
Oprocz wypozyczen motocykli oferuje rowniez obsluge motocykli i samochodow osobowych. Zapraszam serdecznie
Oprocz wypozyczen motocykli oferuje rowniez obsluge motocykli i samochodow osobowych. Zapraszam serdecznie
- adrianCB
- Świeżak
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
adrianCB napisał(a):Witam ja zapraszam do mojej wypożyczalni w Łodzi!! Strona internetowa to: www.wypozyczalniamotocykli.pl
tak patrzę na ofertę motocykli i myślę że cbf 500 to nie jest dobry sprzęt do wypożyczalni

781228 <3
- grzybol
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2