POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siema, Paweł jestem, za dwa lata robię prawko na moto, cieszę się że mogłem do was dołączyć 

- Paweł1991
- Świeżak
- areksmerdel
- Świeżak
Siemanko! Mam na imię Mateusz, mam 16 lat. Jestem z Grudziądza ( Kujawsko-Pomorskie). Obecnie jeżdżę Derbi GPR 50. Wcześniej miałem motorynke i Rometa C1 Trial City. Obecnie poluję na Yamahe XT 125/50
. Tyle o mnie. Pozdrawiam!

KupiÄ™ Yamahe XT 125/50 lub Suzuki DR 125/50.
- DzikiRicki
- Świeżak
Witam wszystkich miłośników dwóch kółek
Cieszę się, że mogę dołączyć do tego grona, choć na razie bez swojego jednoślada, a dopiero jako uczennica na ostatniej prostej kursu.
Na co dzień pracuję jako księgowa
, co wbrew pozorom nudne nie jest, wręcz przeciwnie, ale jednak adrenaliny nadal mi mało 

Cieszę się, że mogę dołączyć do tego grona, choć na razie bez swojego jednoślada, a dopiero jako uczennica na ostatniej prostej kursu.
Na co dzień pracuję jako księgowa

- Agnieszka-mt
- Świeżak
Cześć!
Jestem z Przasnysza a obecnie mieszkam w Warszawie
Jeżdżę od 15 roku życia, chwilowo niestety bez jednośladu ale mam nadzieję, że niedługo uda mi się to zmienić. Marzy mi się powrót do VFR 800, którą już niegdyś posiadałem ale chodzi mi również po głowie ZRX 1200S, zobaczymy - czas pokaże. A tymczasem pozdrawiam wszystkich i szerokości!
Jestem z Przasnysza a obecnie mieszkam w Warszawie

- ernixj
- Świeżak
Niezmotoryzowany ale zainteresowany
Zgodnie z regulaminem chciałem powiedzieć wszystkim miłe "Dzień dobry"
Co prawda moto nie mam i się nie zanosi prędko (mimo, że prawko zrobiłem wiele lat temu), ale szwagier ma piękną Hondę z połowy lat '80 więc temat jest mi poniekąd bliski.

-
davidcie - Świeżak
Cześć, jestem Michał i mieszkam nieopodal Zamościa, Hrubieszowa. Mam 17 lat i śmigam sobie na niedawno kupionej TDRce 125. Kilka lat woziłem się na 50ccm robiąc tysiące kilometrów i postanowiłem że w końcu przesiądę się na coś większego. Pozdrawiam 

-
NOKIA4514 - Świeżak
Witam, mam na imię Emil. Doświadczenia z moto to kiedyś motorynka, simson i jakiś rok temu kurs na prawko. Załapałem się na ostatni moment, gdy była jeszcze możliwość zdania "normalnego" prawka, zdawałem w styczniu
Aktualnie nie mam motoru, chciałbym kupić Hondę CBF 500 w dziale "Ocena ofert sprzedaży" założyłem temat, jeśli możecie to pomóżcie
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Prozor
- Świeżak
Witam
Witam wszystkich forumowiczów. Mam zamiar kupić skuter i na chwilę obecną jestem zielony w tematyce motoryzacyjnej. Muszę sporo czasu poświęcić na tym forum, zanim cokolwiek zakupię. Pozdrawiam. Andrzej
- andresowa81
- Świeżak
Hej! Mam na imię Hania i właśnie zaczęłam korzystać z tego forum, super miejsce 

Zapraszam na stronÄ™: http://ckwilcza.pl
- hanna.derp
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości