Zobacz wÄ…tek - Kolizja - problem
NAS Analytics TAG

Kolizja - problem

O wszystkim
_________

Kolizja - problem

Postprzez BeginnerBiker » 14/5/2013, 13:45

Na początku przyznaję, że nie wiedzialem gdzie umiescic ten watek. :roll:

Mam pytanie..mialem kolizje drogowa motocyklem nie z mojej winy (wymuszenie przez samochód, pan wyjechal mi z podporządkowanej drogi ) ...w moto ucierpialo najbardziej przednie zawieszenie..otarta jest tez lewa strona silnika ale i urwana klamka hamulca..moto uderzylo w kolo ( prosto w felgę ) samochodu i przewrocilo sie.

Do tej pory ze wzgledu na urwaną prawą klamkę hamulca bylem przekonany, ze motocykl połozylem na prawą stronę, lecz to byl stres... w domu na spokojnie zobaczylem ze jednak bardziej ucierpiala lewa strona pojazdu. Nie wiem w takim razie jak to jest możliwe, ze ułamala się klamka hamulca, jakieś pomysły ? Do wieczora muszę opisać szczególowo wydarzenie.
BeginnerBiker
Świeżak

Postprzez Sykopson » 14/5/2013, 14:44

Może wywróciłeś moto na lewą stronę, ono wpadło pod auto i klamka ułamała się o jego próg...
Suzuki Bandit 400 był

Suzuki SV650 S jest
Sykopson
Stały bywalec

Postprzez Domocoon » 14/5/2013, 15:05

Kolego nie musisz tak szczegółowo opisywać, nie przesadzaj. U mnie policmajster napisał, że uderzyłem w koło pojazdu w skutek czego motocykl został doszczętnie rozbity i tyle.
Domocoon
Świeżak

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê