POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam wszystkich forumowiczów, jeżeli mozna to tak nazwać
imię: Paweł
nazwisko: jak pewien prezedent RP
na czym jeździł: kilka różnych modeli, żaden w stałym posiadaniu
z motoryzacją mam do czynienia od zawsze, po dziś dzień, motocykle w ramach pasji i jobla na ich punkcie, chociaz w pracy poza moto osobowymi tematami motocyklowe nie sa mi obce.
Zarejestrowałem się na forum ponieważ najwyższy czas dołączyć do grona specjalistów, maniaków i znawców z całej Polski, biorąc pod uwagę że na nadchodzący sezon zaplanowane jest kupno "plastika" najchętniej GSXR 600 K6 aczkolwiek wyjdzie to w praniu po zagłębieniu się w historię eksploatacji tego modelu.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
-Kwasiu-

imię: Paweł
nazwisko: jak pewien prezedent RP
na czym jeździł: kilka różnych modeli, żaden w stałym posiadaniu
z motoryzacją mam do czynienia od zawsze, po dziś dzień, motocykle w ramach pasji i jobla na ich punkcie, chociaz w pracy poza moto osobowymi tematami motocyklowe nie sa mi obce.
Zarejestrowałem się na forum ponieważ najwyższy czas dołączyć do grona specjalistów, maniaków i znawców z całej Polski, biorąc pod uwagę że na nadchodzący sezon zaplanowane jest kupno "plastika" najchętniej GSXR 600 K6 aczkolwiek wyjdzie to w praniu po zagłębieniu się w historię eksploatacji tego modelu.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

LEEEEWA 

- Acid Kce
- Świeżak
Witam wszystkich. jestem Patryk
Jestem milośnikiem motocykli jak pewnie większośc z was. Ostatnio bardzo lubię wyprawy crossowe. Obecnie jeżdzę Suzuki GSXF 600 i Hondą CR.

- gekon_vista
- Świeżak
Witam, mam na imię Tomek. Od września jestem posiadaczem prawa jazdy kat. A. Obecnie nie posiadam jeszcze moto, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni.
- MlodyKermit
- Świeżak
Witam wszystkich, nazywam się Rafał jestem z Krakowa 35L, od niedawna znowu mam "kochankę" FZ750 (staruszka) troszkę pieszczot i będzie cacy poprzednio GPZ500 i CBR600F1 .
na moto jeżdżę okazyjnie rekreacyjnie (brak czasu)
Na co dzień naprawy sprzętu agd (służę pomocą i radą
No i tyle chyba starczy co by nie zanudzać.

na moto jeżdżę okazyjnie rekreacyjnie (brak czasu)
Na co dzień naprawy sprzętu agd (służę pomocą i radą

No i tyle chyba starczy co by nie zanudzać.

- hodi77
- Świeżak
- J E L I T O 360
- Świeżak
Powitalnia
Witam serdecznie, mam na imię Marcin, miejsce zasiedlenia to Gorzów Wlkp lat 30 +.
Generalnie sytuacja jeśli chodzi o sprzęt wygląda następująco - nigdy nie miałem (własnego) zawsze chciałem no i w końcu się udało, od lutego jestem szczęśliwym posiadaczem Fazerka 2003 r - na tą chwilę zadowolonym (po kilku jazdach) i z utęsknieniem czekam na rozsądną pogodę.
pozdrawiam
Generalnie sytuacja jeśli chodzi o sprzęt wygląda następująco - nigdy nie miałem (własnego) zawsze chciałem no i w końcu się udało, od lutego jestem szczęśliwym posiadaczem Fazerka 2003 r - na tą chwilę zadowolonym (po kilku jazdach) i z utęsknieniem czekam na rozsądną pogodę.
pozdrawiam
marcin_dr
- marcin_dr
- Świeżak
Hey tu Robert śmigam tym co się nawinie ,bo miłość do motocykli przerodziła się w zawód a jak wiadomo szewc w dziurawych butach chodzi:) pozdrawiam posiadaczy 2 kółek
- SMGmotocykle
- Świeżak
Siema
Marcin ogólnie pochodzę z Zambrowwa obecnie mieszkam W Warszawie.
Dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklami.
Pierwszy moto którym zacząłem jeździć to bandit 1200 - z racji tego że jest to potężna maszyna (dużo też pali) a ja i tak nie wykorzystuje jego mocy chcę przesiąść się w tym sezonie na coś mniejszego - widzi mi się Kawasaki er6f
Marcin ogólnie pochodzę z Zambrowwa obecnie mieszkam W Warszawie.
Dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklami.
Pierwszy moto którym zacząłem jeździć to bandit 1200 - z racji tego że jest to potężna maszyna (dużo też pali) a ja i tak nie wykorzystuje jego mocy chcę przesiąść się w tym sezonie na coś mniejszego - widzi mi się Kawasaki er6f
- 19marcin90
- Świeżak
Czołem.
Motocyklami jeżdżę od 10 lat. Najpierw była MZ 250, potem Suzuki GS 400, teraz jeżdżę Hondą VFR. Motoryzacją interesowałem się od dziecka, ale najpoważniejszą chorobą okazały się motocykle. Zdobyłem trochę doświadczenia naprawiając moje motocykle, także będę starał się służyć dobrymi radami w zakresie mechaniki i elektryki.
Pozdrawiam wszystkich.
Motocyklami jeżdżę od 10 lat. Najpierw była MZ 250, potem Suzuki GS 400, teraz jeżdżę Hondą VFR. Motoryzacją interesowałem się od dziecka, ale najpoważniejszą chorobą okazały się motocykle. Zdobyłem trochę doświadczenia naprawiając moje motocykle, także będę starał się służyć dobrymi radami w zakresie mechaniki i elektryki.
Pozdrawiam wszystkich.
- Rokendrol
- Świeżak