wiosna=nagonka
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
maciejka69 - Stały bywalec
Rosiboj napisał(a):Chyba dosyc mamy wrogow, dzieki tobie babka bedzie mala kolejna historie i to prawdziwa do opowiadania innym. Dzieki stary, naprawde pomogles wszystkim.
przykro mi ze Cie rozczarowałem
-
JędrekZDW - Bywalec
JędrekZDW napisał(a):mi w sobote na stacji paliw jakas dewota powiedziała ze jestem wysłannikiem szatana i motocykle to jest smierc moja i kogośZ racji tego ze jestem hamem otrzymała riposte .
Cóż, bycie chamem zawsze było prostsze od bycia nie-chamem. Gdybyś się ciut postarał, być może babcia przestałaby nosić moher, a tak...
GSX1400
-
KaG napisał(a):Nie broń go nawet. Trąbi i klnie na innego motocyklistę to po pierwsze. Po drugie nikt nie ma obowiązku przepuszczać motocyklistów w korku. Jeśli to zrobi to ok, z dobrej woli. Ale nie można się tego domagać w tak prymitywny sposób. Po trzecie, czy on zachowuje bezpieczeństwo jakiekolwiek? To po prostu dres na szpeju. Będzie tak jeździł dopóki ktoś nie otworzy drzwi, ktoś mu zajedzie drogę czy po prostu gdzieś nie wyrobi i w coś zak*rwi.
Osobiscie znam tego chlopaka akurat ze jest dresem itd sie nie zgodze bo jesli chodzi o ubior to akurat wszystko z nim ok. Motocykl to gsxr600 przerobiony do stuntu w sposob profesionalny wiec ze to jakis byle skladak tez zarzucic mu nie mozna. No coz ten filmik widzialem w zeszlym roku juz i co do opinii ze kretynstwo odstawia to sie zgodze. Niestety mimo ze jezdzic umie i to mysle ze na calkiem wysokim poziomie(zeszloroczna gymkhana bodaj 5-6 miejsce) to na drogach publicznych zachowuje sie wyjatkowo nieodpowiedzialnie i wiem to z autopsji...
-
kuba123454 - Świeżak
Rosiboj napisał(a):Chyba dosyc mamy wrogow, dzieki tobie babka bedzie mala kolejna historie i to prawdziwa do opowiadania innym. Dzieki stary, naprawde pomogles wszystkim.
No tak, na pewno byś przedyskutował mohera, ty swoje a ona swoje i ciekawe czy zmieniła by moto pogląd. Szczerze wątpię, także jego riposta i tak nic nie zmieniła.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Rosiboj napisał(a):Nie trzeba dyskutowac jesli to nie ma sensu tak samo jak pogarszac sytuacje.
Może i masz rację kolego, ale czy dla takiej babki zmieni się wizja złego motocyklisty na jeszcze gorszego jak zripostujesz ją? sądzę że tacy ludzie mają już poziom 99 na 100 jeżeli chodzi o przedstawienie motocyklisty jako szatana na 2 kółkach, także dla mnie to po prostu wisi, i tak największą robotę odwalają tu media które m.in właśnie najlepiej trafiają do starszych ludzi, a ci bezmyślnie to powtarzają później na każdym kroku.
UUaaaaaaaa osiągnąłem 400 post na forum wreszcie

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
iblazei napisał(a):Wiele osób wyciągnęło maszyny i napier!$! bez większego opamiętania
Toć całą zimę na to czekaliśmy

I powiem więcej, taki stan rzeczy utrzyma się gdzieś do połowy października

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Ale napinka,chcÄ… to niech se nawijaja o czym chca
Zobaczysz jaka bedzie jazda w szczycie sezonu ogórkowego
Mi to tam lotto,opinia jaka jest taka jest,nie po to kupowałem sporta żeby jeździć za tirami,poza tym co to za róznica jak jeździsz-masz motor jestes dawca,normalny wie ze to stereotyp,a debilom nie wytłumaczysz.Zresztą najwięcej o pozytywnym wizerunku i innych sciemach pierdzielą motocykliści na armaturze i/lub tzw prawdziwi motocyklisci.
Ave nieprawdziwym!!

Ave nieprawdziwym!!

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
JędrekZDW napisał(a):mi w sobote na stacji paliw jakas dewota powiedziała ze jestem wysłannikiem szatana i motocykle to jest smierc moja i kogośZ racji tego ze jestem hamem otrzymała riposte .
*********** ty *****, ******* ******* zanim ******* *** ********* **** aż *********.
Tak jej powiedziałeś?

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
-
maciejka69 napisał(a):JędrekZDW napisał(a):mi w sobote na stacji paliw jakas dewota powiedziała ze jestem wysłannikiem szatana i motocykle to jest smierc moja i kogośZ racji tego ze jestem hamem otrzymała riposte .
Cóż, bycie chamem zawsze było prostsze od bycia nie-chamem. Gdybyś się ciut postarał, być może babcia przestałaby nosić moher, a tak...
A tak co? Miał jej zrobić wykład na CPN'ie? Rozłożyć przed nią ręce jak Jezus i rzec "Jam jest zbawiciel"? Maciejka, mam Cię za mądrego gościa, nie zmieniaj tego przekonania
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):maciejka69 napisał(a):JędrekZDW napisał(a):mi w sobote na stacji paliw jakas dewota powiedziała ze jestem wysłannikiem szatana i motocykle to jest smierc moja i kogośZ racji tego ze jestem hamem otrzymała riposte .
A tak co? Miał jej zrobić wykład na CPN'ie? Rozłożyć przed nią ręce jak Jezus i rzec "Jam jest zbawiciel"? Maciejka, mam Cię za mądrego gościa, nie zmieniaj tego przekonania
Trochę rzeczywiście jestem idealistą, ale gdybym usłyszał tekst o szatanie na moto, naprawdę przejąłbym się. Uwierz albo nie, ale nie puściłbym babci tak łatwo. Zmusiłbym ją do rozmowy, a przecież argumenty są za nami

W październiku zapierdzielałem taką swoją traską. Kawałek z dobrą widocznością, asfaltem, zasadniczo można cisnąć. Zbliżam się do łagodnego, długiego łuku w lewo i widzę starszego gościa, który coś okropnie wymachuje w moją stronę. Nie lubię rzeczy niezrozumiałych, więc po chwili namysłu zawracam i zatrzymuję się przed dziadkiem. Po czym pytam go spokojnie dlaczego tak wymachiwał. Dziadek mocno speszony mówi, że machał, żebym bardziej odkręcił. Cóż, nawet jeśli w rzeczywistości machał wqrwiony, że mu kury straszę, musiał się zmierzyć z tym "szatanem". Myślę, że zawsze można próbować zmienić świat

GSX1400
-
Zeby kogos zrozumiec, trzeba postawic sie w jego sytuacji i pomyslec co mozna zrobic zeby zalagodzic sprawe a co doleje oliwy do ognia. Na poczatkach muzyki metalowej jak jeszcze chodzilem do kosciola pamietam jak ksiadz z ambony opowiadal, jaka to muzyka szatana, ze sprowadza mlodziez na zla droge itd. Ogolnie ciezko bylo byc "metalowcem" ale nikomu nie opowiadalo sie, tak kocham szatana, i nie mazialo sie 666 gdzie popadnie i jakos ludziom przeszlo. Wiec zamiast pogarszac sytuacje lepiej starac sie ja zalagodzic bo inaczej nastepnym razem jak ktos nie bedzie chcial nas przepuscic to byc moze dzieki koledzie z piekna wiazanka z cpn-u
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
jezus maria chryste panie
mam pentagram na ramieniu i jechałem 300 w niedziele ale ze mnie zły człowiek
oczekuje krucjat pod dom
a chamstwo trzeba chamstwem zwalczać i to jeszcze większym
mam pentagram na ramieniu i jechałem 300 w niedziele ale ze mnie zły człowiek
oczekuje krucjat pod dom
a chamstwo trzeba chamstwem zwalczać i to jeszcze większym
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
RUTRA.RD napisał(a):a chamstwo trzeba chamstwem zwalczać i to jeszcze większym
Zmienisz zdanie za 10 lat. Jeszcze trochę młody jesteś i dlatego taki narwany
GSX1400
-
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości