Konkurs - wyniki
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Konkurs - wyniki
Ze względu, na to, że wiele osób upomina się o temat, którego już nie ma, postanowiłem założyć nowy, bo przecież gdzieś trzeba ogłosić wyniki!
Wyniki można zobaczyć tutaj (otwórz link)
Oczywiście nasza Kasia wygrała, przewaga wynosi zaledwie 0,03%
Za oddane głosy dziękujemy! A zwyciężczyni gratulujemy!
Wyniki można zobaczyć tutaj (otwórz link)
Oczywiście nasza Kasia wygrała, przewaga wynosi zaledwie 0,03%
Za oddane głosy dziękujemy! A zwyciężczyni gratulujemy!
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
-
Pan Jasiek - Świeżak
Hehe.
Rano byłem półprzytomny, więc sory za moje maniery.
Chciałem z tego miejsca podziękować wszystkim, którzy oddali głosy, a także moderatorom, którzy przymknęli oko na spamowy temat, a w odpowiedniej chwili zareagowali tak jak trzeba.
Nie chodziło o te 5k, bo każdy normalny człowiek może tyle zarobić, tylko o furtkę do świata projektantów i grafików. Mam nadzieję, że ten konkurs dał Kaśce tę szansę.
A tak na marginesie - jej praca była bardzo dobra.
Rano byłem półprzytomny, więc sory za moje maniery.
Chciałem z tego miejsca podziękować wszystkim, którzy oddali głosy, a także moderatorom, którzy przymknęli oko na spamowy temat, a w odpowiedniej chwili zareagowali tak jak trzeba.
Nie chodziło o te 5k, bo każdy normalny człowiek może tyle zarobić, tylko o furtkę do świata projektantów i grafików. Mam nadzieję, że ten konkurs dał Kaśce tę szansę.
A tak na marginesie - jej praca była bardzo dobra.
-
Pan Jasiek - Świeżak
Ma fejsa, ale ja nie mam i nie wiem, jak to działa - jak trzeba to osobno zakładać, to powiem jej, żeby założyła
.

-
Pan Jasiek - Świeżak
I jak tu nie wierzyć, że to czego nie widać kręci najbardziej? Gdzieś tam się koledzy kłócili, że cycki które wkleiłem nie teges bo za mało widać. A tu proszę, co się dzieje. Gdyby koleżanka Kasia pokazała cycki PRZED głosowaniem, to przecież by nie wygrała
:P

GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
no ale miał być napis ścigacz.pl, nie to żebym był wybredny ale jaką mamy mieć pewność że to nie jest pierwsze lepsze zdjęcie z neta? Nie wiem jak inni ale ją uwierze w cycuchy z napisem:)
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
-
JędrekZDW - Bywalec
SHVAYA napisał(a):jak dla mnie to to jest ****, a nie cycki.
mam na mysli doslownie dupe
Jedyna osoba, która to zauważyła, reszta tak wpatrzona, że nic nie widzi

Co do karteczki to nie chce mi się painta odpalać, żeby coś wstawiać i jednocześnie zasłaniać.
-
eneasz napisał(a):Jędrusik daruj sobie te niesmaczne komentarze. Troszkę szacunku chłopaku
enaoauausza akurat szacunku dobrych manier to mnie nie bedziesz uczył ...
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
-
k9aro3l - Stały bywalec
Co wy zrobiliscie z tego forum? Kolejny portal spolecznosciowy? Wykruszyli wam sie ludzie ktorzy znali sie na rzeczy, a zostalo na forum pokolenie dzieci internetu i moto gp... brawa i poklony dla administracji itp itd. Kiedys mozna bylo tu wejsc, czegos ciekawego sie dowiedziec, nakrecic beke z ludzmi, pocisnac kilka osob i bylo git, smiesznie i fajnie, a teraz wieje sandalem...
Pozdrawiam ksiadz Konrad
Pozdrawiam ksiadz Konrad
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Zjadłem śledzia, wypiłem kilka łyków coli, bo rybka lubi pływać, z rana jak wstanę to wstanę, a jak nie wstanę to gnije dalej, szef powiedział, że jak tak dalej pójdzie to mnie wywali na zbity ryj, a żona na to, że jestem zajebisty, jeża nie mam, ale mam kuraki, o kupach wiem niewiele, bo zanim je zobaczę to w nie wlezę, potem się długo zastanawiam co w tej sytuacji powinienem zrobić, zostawić i iść dalej udając, że nic się nie stało, czy może wycierać o trawnik, którego nie mam tak długo, aż się wyczyści, a gdy już się wyczyści iść śmiało z uśmiechem dalej przez pole minowe, dopóki znowu z coś nie wdepnę. Jak widać moje życie jest bardzo skomplikowane i pełne trudnych wyborów, mimo wszystko "lubię to!" jak mówi mój sąsiad z papierosem w twarzy i cierpliwie czekam na lepsze jutro...
-
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości