prezent dla motocyklisty
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Temat pewnie przez okres swiat bedzie aktualny. Jest to czas, w ktorym ludzie czesto sie obdarowuja. Ja ze swojej strony polece taka ksiazeczke Gawedy Motocyklowe (otwórz link). Jest to zbior opowiadan pisanych przez kilku autorow motocyklistow. Niektorych znam osobiscie . Jest to mila pozycja na zimowe wieczory, ktora ma dac przyjemnosc i pokazac kwintesencje motocyklizmu a nie uczyc i edukowac jak zapier...lac, schodzic na kolano, czy jak trzymac stope podczas zakrecania. Ta ksiazka zaprowadzi czytajacego w swiat, ktory Nas otacza ale go nie widzimy zajeci jazda na czas i ciaglym wyprzedzaniem, dziesiaty raz ta sama droga bo i tak jej nie widzimy. Wielu z nas otworzy oczy na to co traca bijac kolejne rekordy predkosci wpatrzeni w liczniki, zegarki i stopien zamkniecia opony. Moze nie o to wlasnie chodzi? Moze zwyciezca nie jest ten kto przejechal trase najszybciej tylko ten co sie do wyprawy przygotowal i wycisna z trasy duzo wiecej niz krotki czas przejazdu? Kilka pieknych zdjec, bezcenne wspomnienia...
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Czyli preclowe opowieści dziwnej treści, snute między kęsem kiełbasy a łykiem piwa z plastikowego kufla, przez starszych panów w skórzanych kamizelkach podczas zlotu nad jeziorem?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
pan_wiewiorka napisał(a):CzesterTX napisał(a):Czyli preclowe opowieści dziwnej treści, snute między kęsem kiełbasy a łykiem piwa z plastikowego kufla, przez starszych panów w skórzanych kamizelkach podczas zlotu nad jeziorem?
Widzisz, takie opowieści snują nie tylko starsi panowie. Czopur, to nie motór. To styl życia
Oczywiscie jesli czytanie nie przychodzi z latwoscia to zawsze mozna skrytykowac
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
amahay napisał(a):Prenumeratę roczną świata motocykli , motocykla lub motormanii .
Mi rodzicielka właśnie zrobiła taką niespodziankę sama z siebie i jestem pro zadowolony .
Ewentualnie jak mu kupisz 5 litrów paliwa w takim baniaku na paliwo to też się pewnie ucieszy .
Extra pomysl. Kradne
A powiedz, ktory magazyn jest najsensowniejszy...?
Kto ma charakter, żyje jak chce.
-
Magdalena0208 - Świeżak
motocykl . Świat motocykli kiedyś był spoko ale teraz to moim zdaniem padaka . motormania jest o tyle spoko że nie kopiują treści z zagranicznych gazet ale przez to mają uboższy materiał . Motocykl jest DLA MNIE najciekawszy .
-
amahay - Stały bywalec
Chyba że obdarowywany jest pozytywnie zakręcony to najlepszym rozwiązaniem będzie jednak Motormania. Kolesie mają tam ostrego pierdzielca, nieźle się bawię czytając.
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Ponieważ wszystkie 3 wymienione tytułu się dublują i na przełomie max 2 miesięcy podają opisy tych samych motocykli, kupuję wszystkie 3. czemu? Żeby mieć obiektywną opinię na dany sprzęt, bo w jednym mamy opis co sądzą Niemcy, w drugim Polacy a w trzecim kolesie od toru i stuntu.
Nie zgodzę się z kolegą, że w motormanii jest uboższy materiał. no chyba, że w wychwalaniu wszystkiego co wyprodukowało BMW.
Nie zgodzę się z kolegą, że w motormanii jest uboższy materiał. no chyba, że w wychwalaniu wszystkiego co wyprodukowało BMW.
- fz6
- Świeżak
Braciszkowi chcę sprezentować pod choinkę. No i w dalszym ciągu nie wiem...
Kto ma charakter, żyje jak chce.
-
Magdalena0208 - Świeżak
-
Magdalena0208 - Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):amahay napisał(a):motormania jest o tyle spoko że nie kopiują treści z zagranicznych gazet ale przez to mają uboższy materiał .
Ojjj, popisałeś się. Uboższy z pewnością nie, za to inny.
Źle się wysłowiłem . W dalszym ciągu najbardziej lubię i polecam Motocykl . Motormania rzeczywiście jest spoko pod względem nie kopiowania zagranicznych gazet . Ale dużo pierdół tam jest .
I z jednej strony ciekawie że autorzy są bohaterami gazety a z drugiej strony nieco jest to irytujące.
Świat motocykli poza felietonami to padaka . A w Motocyklu , reklamy - jakoś trzeba zarabiać hajs . Ale nie wiadomo po co piszą ile to motocykl nie ma stron :p ...
I fz6 bmw nie bez powodu jest uważane za dobre motocykle,samochody .
Szukasz zwady moim zdaniem .
-
amahay - Stały bywalec
Kup mu ksiazke lub wez ze soba kumpla jego jakiegos i ogarnij mu jakies fajne akcesoria do moto. Moze jakis stand lub pokrowiec na moto. Ty zapewne nie wiesz jakim modelem jezdzi i wgl. wiec jak mowie lepiej wziasc jego jakiegos dobrego znajomego i z nim sie udac do sklepu mozliwe ze cos znajdziesz w samym sklepie Powodzenia i wroc powiedziec co kupilas.
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Ja tak pomyślałem jeszcze, że jak nie wiesz co i do jakiego motocykla, to może coś z kosmetyków. Jakiś smar do łańcucha, bike cleaner itp. Nawet jak ma, to na pewno się wkrótce przyda
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości