[TYLKO FOTO] Pokażcie czym jeździcie...
Heh,mój złomek troszkę odstaje od szanownego towarzystwa,ale mam wielką nadzieję,że będzie mi służył odpowiednio długo i wiernie.Na szpan jeszcze przyjdzie czas xD

- Załączniki
- 
		- 1308073139_2.jpg (75.24 KiB) PrzeglÄ…dane 7797 razy

- 
		- 2009.06.20 028.jpg (93.01 KiB) PrzeglÄ…dane 7797 razy

DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
			- 

Daga
- Świeżak
Daga napisał(a):Heh,mój złomek troszkę odstaje od szanownego towarzystwa,ale mam wielką nadzieję,że będzie mi służył odpowiednio długo i wiernie.Na szpan jeszcze przyjdzie czas xD
Nie taki złomek
 Biorąc pod uwagę jego odrestaurowanie przez zimę co zostało zrobione to pewnie jeden z lepiej utrzymanych gsów w kraju. Bez przesady - serio.
 Biorąc pod uwagę jego odrestaurowanie przez zimę co zostało zrobione to pewnie jeden z lepiej utrzymanych gsów w kraju. Bez przesady - serio. 
-Nowe łożyska w kołach
-piaskowane i malowane proszkowo koła
-nowe (2010) opony maxxis
-stalowy oplot na hamulcu przód,
-zregenerowane zaciski przód, tył,
-nowe klocki przód, tył
-napęd DID złoty X2-ring
-wahacz odnowiony,
-nowe świece, filtry powietrza i paliwa
-ustawione luzy zaworowe i ustawiony i wyczyszczony gaźnik
-nowy olej i uszczelniacze w lagach
-nowy olej i filtr oleju
-wyczyszczone lampy
-gmole na silnik
-świeżo zalany akumulator
-cały GS był rozebrany na czesci pierwsze i złożony czyszcząc lub odrestaurowując jego oryginalne elementy tak, by wyglądały jak nowe.
-nawet klakson został zregenerowany i odmalowany na nowy.
-kit obniżający - zmienione tzw. "dog bones" (do założenia)
-fabryczny od nowości kit blokujący na krućcach i w gaźniku na 34 konie.
A przebieg rzeczywisty i silnik igła jakich jeszcze nie słyszałem w gs'ach. Nawet takich z 2005 roku

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
			- 

Przemo_rene
- VIP Åšcigacz.pl
TrochÄ™ odmieniona przez zimÄ™. Polerka wydechu, lusterka oryginalne i Duo-Drive.

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
			- 

limak14
- VIP Åšcigacz.pl
- 

Meciek
- VIP Åšcigacz.pl
Dobra Limak updatna to teraz ja  .
.
Zdjecia stan obecny po wszystkich modyfikacjach. Przy kupnie moto mial tylko szybke MRA i zmienione mocowanie tablicy, ktore zminilem na oryginal ;p.
Doszly crashpady PUIG, crashe nonem na przednia oske, stompgripy na bak, amorek skretu Scotts, przewody Hell przod tyl, filtr K&N PCIII koncowka arrowa race tech (zmapowany w Poland postion), klamki titaxa.

Wkrotce moto przejdzie kolejny serwis dostnie nowe oponki PILOT sporty przod tyl, nowe swiece Denso i olej Motul 5100 + filterek.

.
.
Zdjecia stan obecny po wszystkich modyfikacjach. Przy kupnie moto mial tylko szybke MRA i zmienione mocowanie tablicy, ktore zminilem na oryginal ;p.
Doszly crashpady PUIG, crashe nonem na przednia oske, stompgripy na bak, amorek skretu Scotts, przewody Hell przod tyl, filtr K&N PCIII koncowka arrowa race tech (zmapowany w Poland postion), klamki titaxa.

Wkrotce moto przejdzie kolejny serwis dostnie nowe oponki PILOT sporty przod tyl, nowe swiece Denso i olej Motul 5100 + filterek.
- 

Seba_ER5
- VIP Åšcigacz.pl
- 

rosa
- VIP Åšcigacz.pl
mój ten czarny

- Załączniki
- 
		- eee.jpg (62.36 KiB) PrzeglÄ…dane 9505 razy

- 
		- www.JPG (81.12 KiB) PrzeglÄ…dane 9505 razy

siódmy sezon 
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
			na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
- 

witoldjusz
- Świeżak
Jadźka  

- Załączniki
- 
		- .....
- DSC00853.JPG (151.32 KiB) PrzeglÄ…dane 9372 razy

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
			22.10.08 ====> Zdałem Prawko

- 

zdzichu123
- Bywalec
 (otwórz link)
  (otwórz link)
Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)
A zimno było strasznie

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
			- 

ASR1927
- Moderator
No dobra, to moje maszyny.

- Załączniki
- 
		- KTM 02.JPG (145.49 KiB) PrzeglÄ…dane 8960 razy

Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
			KTM 450 EXC
- 

dominik528
- Świeżak
Zaraz po kupnie moja TLR'a miała podniesiony zadupek, zajechane opony, pościagane naklejki i ogólnie była seryjna...wyglądała tak:

w między czasie w moich rękach wróciła barwami do serii i przeszła gruntowny serwis wszystkiego co się dało 

...
Ilość modyfikacji w moim motocyklu zrobionych przez zimę i cześc poprzedniego sezonu widnieje na jednym ze zdjęć na amorze skrętu wystarczy kliknąć
 wystarczy kliknąć  Tylna lampa jest zgrabnie zaadaptowana z gsxra K2 ale zadupek został oryginalny...lekko podcięty
 Tylna lampa jest zgrabnie zaadaptowana z gsxra K2 ale zadupek został oryginalny...lekko podcięty  
Airbox zaizolowany specjalnąfolią co widać.. te dwa przyciski to włącznik/wyłacznik TRE, a takżę włącznik/wyłącznik wiatraków chłodnicy na żądanie Tłumiki RM-motors wymiary pod własny projekt - grają nieziemsko i 5 lat gwarancji na wszystko. Jeszcze tylko filtr paliwa nowy prewencyjnie  i nie ma prawa się nic tu zjeb**ć
  Tłumiki RM-motors wymiary pod własny projekt - grają nieziemsko i 5 lat gwarancji na wszystko. Jeszcze tylko filtr paliwa nowy prewencyjnie  i nie ma prawa się nic tu zjeb**ć  
Foty z dziÅ› przy przebiegu 52tyÅ› km!! :
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
				w między czasie w moich rękach wróciła barwami do serii i przeszła gruntowny serwis wszystkiego co się dało

...
Ilość modyfikacji w moim motocyklu zrobionych przez zimę i cześc poprzedniego sezonu widnieje na jednym ze zdjęć na amorze skrętu
 wystarczy kliknąć
 wystarczy kliknąć  Tylna lampa jest zgrabnie zaadaptowana z gsxra K2 ale zadupek został oryginalny...lekko podcięty
 Tylna lampa jest zgrabnie zaadaptowana z gsxra K2 ale zadupek został oryginalny...lekko podcięty  
Airbox zaizolowany specjalnąfolią co widać.. te dwa przyciski to włącznik/wyłacznik TRE, a takżę włącznik/wyłącznik wiatraków chłodnicy na żądanie
 Tłumiki RM-motors wymiary pod własny projekt - grają nieziemsko i 5 lat gwarancji na wszystko. Jeszcze tylko filtr paliwa nowy prewencyjnie  i nie ma prawa się nic tu zjeb**ć
Foty z dziÅ› przy przebiegu 52tyÅ› km!! :
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
			- 

Przemo_rene
- VIP Åšcigacz.pl
xt na sezon 2011  
moto przez zimę przeszło serwis, dodatkowo usztywniłem przednie zawieszenie. wszystko nasmarowane, oleje i filtry pozmieniane. ogólnie moto w pełni przygotowane do sezonu 
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)

moto przez zimę przeszło serwis, dodatkowo usztywniłem przednie zawieszenie. wszystko nasmarowane, oleje i filtry pozmieniane. ogólnie moto w pełni przygotowane do sezonu

(otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)XR 400R |  | Kula daje fula  |  | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
 |  | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
			 |  | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
 |  | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0- 

Kula07
- Stały bywalec
- 

motoftw
- Stały bywalec
- grzechotnik
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości