POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam wszystkich,
mam na imię Mikołaj.Mieszkam w Lesznie Wlkp koło Poznania mam 19lat.Śmigam od 6 roku zaczynałem od motorynki,przez kible,wski,jawki, a teraz jestem szcześliwie zakochany w mojej Zuzi (czyt. Suzuki GSX 750ES).W tym sezonie mam zaplanowane zrobienie prawka Kat A 

- DestructionGSX
- Świeżak
Trochę już tu piszę więc czas napisać coś o sobie
Michał, pochodzę z Łukowa w Lubelskim, aktualnie najczęściej wawa bo studiuję. 21 lat
Zacząłem od Komara z 1972 roku który z tatą złożyliśmy od podstaw z części,
Później była gilera runner,
następnie WSK i yamaha ybr 125
troszkę jeździłem też yamahą ybr 250
aktualnie śmigam Kawasaki zx6r 1998. Głównie po mieście lub turystyka

Michał, pochodzę z Łukowa w Lubelskim, aktualnie najczęściej wawa bo studiuję. 21 lat
Zacząłem od Komara z 1972 roku który z tatą złożyliśmy od podstaw z części,
Później była gilera runner,
następnie WSK i yamaha ybr 125
troszkę jeździłem też yamahą ybr 250
aktualnie śmigam Kawasaki zx6r 1998. Głównie po mieście lub turystyka

Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
Nazywam się Michał lat 18. Dopiero zdaję na prawko więc jeszcze trochę poczekam zanim zacznę jeździć. Chciałbym na początku kupić sobie Yamahe Virago 535.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich

- michal998g
- Świeżak
Witam
Zaczynałem od starych polskich sprzętów.
Mam jeden sezon za sobą.
Obecnie w garażu stoi Suzuki GSX-R 750 k1,
wcześniej była Honda CBR F4i Sport.
Tak poza dwoma kółkami,- mam na imie Rafał i mam 19 lat.
Pozdro
Zaczynałem od starych polskich sprzętów.
Mam jeden sezon za sobą.
Obecnie w garażu stoi Suzuki GSX-R 750 k1,
wcześniej była Honda CBR F4i Sport.
Tak poza dwoma kółkami,- mam na imie Rafał i mam 19 lat.
Pozdro

-
def - Świeżak
Siemka
Nazywam się Kuba ale mówią na mnie Beny , z tąd mój nick Beny92 Mam 18lat, mieszkam w Kaliszu . Aktualnie jeżdżę NSR mam nadzieję, że uda mi się zdać na prawko kat A i poszaleć na większych pojemnościach oczywiście marki honda
aktualnie jestem zauroczony cbr600 f4i
Nazywam się Kuba ale mówią na mnie Beny , z tąd mój nick Beny92 Mam 18lat, mieszkam w Kaliszu . Aktualnie jeżdżę NSR mam nadzieję, że uda mi się zdać na prawko kat A i poszaleć na większych pojemnościach oczywiście marki honda

- beny92
- Świeżak
Witam troszke już przetrzepałem to forum więc czas się przywitać
Mam na imię Kamil 26 lat. Mieszkam w Zgierzu choć większość życia spędzam w Łodzi w końcu z tamtąd pochodze
Obecnie latam Suzuki RF600r z 95 roku i już pierwszy sezon mam za sobą.
(otwórz link)
Do zobaczenia na asfalcie..
Pozdrawiam Kamil
Mam na imię Kamil 26 lat. Mieszkam w Zgierzu choć większość życia spędzam w Łodzi w końcu z tamtąd pochodze

Obecnie latam Suzuki RF600r z 95 roku i już pierwszy sezon mam za sobą.

Do zobaczenia na asfalcie..
Pozdrawiam Kamil
- Panczo27
- Świeżak
Siema wszystkim
Z tej strony Axel. Mam 17 lat. Przygodę zacząłem w wieku 12 lat na CPI GTR, po 4 latach zdałem kat. A1. Od tamtego czasu jeżdżę na Yamie YBR-125, którą już powoli bardzo fajnie opanowuje. Niedługo będę przedłużał prawo jazdy już na normalne A więc nadchodzi czas wyboru pierwszego poważnego moto a co za tym idzie wielu nurtujących mnie pytań pozostawianych bez odpowiedzi. Stąd chyba moje obecność tu - na forum ścigacza
Chcę w przyszłości razem z Tatą (czynnym motocyklistom) pośmigać na jakieś wyprawy w Alpy i na zachodnie autostrady ale także lubię się pościgać kiedy jest to możliwe
Do usłyszenia

Z tej strony Axel. Mam 17 lat. Przygodę zacząłem w wieku 12 lat na CPI GTR, po 4 latach zdałem kat. A1. Od tamtego czasu jeżdżę na Yamie YBR-125, którą już powoli bardzo fajnie opanowuje. Niedługo będę przedłużał prawo jazdy już na normalne A więc nadchodzi czas wyboru pierwszego poważnego moto a co za tym idzie wielu nurtujących mnie pytań pozostawianych bez odpowiedzi. Stąd chyba moje obecność tu - na forum ścigacza

Chcę w przyszłości razem z Tatą (czynnym motocyklistom) pośmigać na jakieś wyprawy w Alpy i na zachodnie autostrady ale także lubię się pościgać kiedy jest to możliwe

Do usłyszenia

- hey.pixel
- Świeżak
Witam serdecznie.
Mam na imię Paweł od dziecka "siedzę" w motocyklach...był simson, TM, Husquarna, Honda, i jeszcze wiele innych których juz nie pamiętam..... teraz mieszkam w Gdańsku i już nie moge się doczekać aż złożę swojego pierwszego cafe racera
Mam na imię Paweł od dziecka "siedzę" w motocyklach...był simson, TM, Husquarna, Honda, i jeszcze wiele innych których juz nie pamiętam..... teraz mieszkam w Gdańsku i już nie moge się doczekać aż złożę swojego pierwszego cafe racera
- gania
- Świeżak
Cześć jestem Krzysiek, mieszkam w Lublinie. Kiedyś jeździłem trochę na starych polskich sprzętach, ale potem zainteresowały mnie bardziej cztery kółka. Jednak mój ostatni pomysł na projekt modów w aucie jest związany z motocyklami, więc zjawiłem się na tym forum.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
- kylo125
- Świeżak
Witam wszystkich
Witam wszystkich motocyklistów. Od zawsze jeżdżę na jednośladach , począwszy od motorynek. Od 4 lat ciągle GSXR 1100.
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie .
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie .
- Załączniki
-
- 1.jpg (183.27 KiB) Przeglądane 4916 razy
-
daris666 - Świeżak
Witam!
Mam na imię Dawid, mam 17 lat i zrobione A1. Mieszkam w okolicach Żmigrodu. Na razie jeżdżę od 3 lat simsonem s53 habicht. Teraz zamierzam kupić coś mocniejszego, a mianowicie jakąś 125 najlepiej w 4t. Zastanawiam się nad kupieniem MZ 125sm.
Pozdrawiam LG
Mam na imię Dawid, mam 17 lat i zrobione A1. Mieszkam w okolicach Żmigrodu. Na razie jeżdżę od 3 lat simsonem s53 habicht. Teraz zamierzam kupić coś mocniejszego, a mianowicie jakąś 125 najlepiej w 4t. Zastanawiam się nad kupieniem MZ 125sm.
Pozdrawiam LG
- WariatSpeed
- Świeżak