Witam/ motocykliści pomóżcie z pracą mgr
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Witam/ motocykliści pomóżcie z pracą mgr
Witam wszystkich serdecznie
PiszÄ™ pracÄ™ magisterskÄ… na temat ludzi poruszajÄ…cych siÄ™ motocyklami:) Nie o motocyklach ale o ludziach.
Jak do każdej pracy potrzebuję badań i w tym miejscu
bardzo bardzo Was - motocyklistów proszę o pomoc. Do wypełnienia są trzy testy w sumie zajmujące około godziny czasu, testy są anonimowe (w pracy zostaną opublikowane tylko i wyłącznie sumaryczne wyniki - żadnych imion i nazwisk) Wszystkich, którzy chcieliby mi pomóc zapraszam do kontaktu za pomocą maila paulina.luk@gmail.com.
Pomóżcie, ładnie proszę
Pozdrawiam Paula
PiszÄ™ pracÄ™ magisterskÄ… na temat ludzi poruszajÄ…cych siÄ™ motocyklami:) Nie o motocyklach ale o ludziach.
bardzo bardzo Was - motocyklistów proszę o pomoc. Do wypełnienia są trzy testy w sumie zajmujące około godziny czasu, testy są anonimowe (w pracy zostaną opublikowane tylko i wyłącznie sumaryczne wyniki - żadnych imion i nazwisk) Wszystkich, którzy chcieliby mi pomóc zapraszam do kontaktu za pomocą maila paulina.luk@gmail.com.
Pomóżcie, ładnie proszę

Pozdrawiam Paula
- Artio
- Świeżak
Re: Witam/ motocykliści pomóżcie z pracą mgr
Artio napisał(a):Witam wszystkich serdecznie
Pomóżcie, ładnie proszę
Pozdrawiam Paula
dziecko drogie dawaj linki do ankiet, a za dwa dni bedziesz miała miliony wyników

Nie sądze, komuś bedzie tak bardzo zależało zeby kontatkował sie za pomocą mejla... a jesli bedą linki to zawsze ktos wbije z nudnow, czy z przyjemnosci. uwierz mi ze tak sprawdzi sie lepiej.
Jesli nie wiesz jak to zrobic to Ci podpowiem tylko ze masz stronki na ktorych mozesz sobie przygotowac wlasne ankiety i potem zgarniac wyniki. Nie wiem dokladnie co to za adres ale mysle ze google Ci pomoze.

pozdrawiam. i czekamy

Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
Bardzo bym chciała rozwiązać sprawę w ten sposób, ale nie mogę z przyczyn technicznych (konstrukcja podstawowego dla mnie testu uniemożliwia przeniesienie go serwisów ankietowych). poza tym mimo iż pomoc wymaga wysłania i odebrania maila (a więc trochę zaangażowania) to ogólnie testy zbiorą mniej czasu niż przerzucanie kilkunastu albo i więcej stron w internecie
- Artio
- Świeżak
Artio napisał(a):Do wypełnienia są trzy testy w sumie zajmujące około godziny czasu

Czyli trzy błędy znacznie zmniejszające zainteresowanie ankietą:
1. Stanowczo za długi sugerowany czas na wypełnienie ankiety,
2. Konieczność podjęcia znaczących kroków w celu pobrania ankiety (logowania na poczte - mam skomplikowane hasło),
3. Brak publikacji wyników ankiety (ludzie są ciekawi jak inni ją wypełniali).
Ostatnio edytowano 17/1/2011, 16:59 przez C-bool, łącznie edytowano 1 raz
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
1. to jest test nie ankieta, opisu nie da się stworzyć w ciągu 5 minut, piszę tak jak jest i nie zamierzam oszukiwać ludzi tylko po to żeby zdobyć wyniki
2. nie chcesz wypełniać testu to tego nie robisz
3. Ci którzy wyrazili chęć otrzymania wyników zapewniłam że je otrzymają ale to wymaga czasu
2. nie chcesz wypełniać testu to tego nie robisz
3. Ci którzy wyrazili chęć otrzymania wyników zapewniłam że je otrzymają ale to wymaga czasu
- Artio
- Świeżak
My po prostu podsuwamy pomysły co zrobić, żeby mieć więcej wyników...
Tutaj też podobna sytuacja do Twojej
viewtopic.php?t=44533&postdays=0&postorder=asc&start=0
Najważniejsze końcowe posty autora:
Tutaj też podobna sytuacja do Twojej
viewtopic.php?t=44533&postdays=0&postorder=asc&start=0
Najważniejsze końcowe posty autora:
maciusjackass napisał(a):Dzięki, dzięki! Ruszyło! Warto było was posłuchać, ta internetowa ankieta to bardzo dobry pomysł szczególnie, że mam odrazu wszystkie statystyki :Smile:
maciusjackass napisał(a):"Witam! To również dzięki wam mam wypełnionych już 180 kwestionariuszy ankiety! Dzięki za podpowiedź zrobienia ankiety internetowej, dzieki również za dobre chęci i za pomoc! Pozdrawiam!
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Miło z waszej strony, że chcecie pomóc.
Owszem próbowałam zrobić test w formie internetowej ale osoby które wypełniały go rezygnowały mniej więcej w połowie 50 stron przez które trzeba było przebrnąć aby test skończyć (na 20 osób test ukończyły 3). Ja w mailu wysyłam 5 plików z czego 2 mają po dwie strony i reszta po jednej i nie zdarzyło się aby ktoś odesłał mi niewypełniony test bo się znudził - owszem były osoby które zrezygnowały ale przynajmniej na 40 wysłanych maili do osób mam 35 zwróconych i wypełnionych testów.
Jeśli chcecie pomóc to proszę o wypełnienie testów mailowo bo póki co ten sposób okazał się być lepszy od internetowego wypełniania, będę bardzo wdzięczna:)
Owszem próbowałam zrobić test w formie internetowej ale osoby które wypełniały go rezygnowały mniej więcej w połowie 50 stron przez które trzeba było przebrnąć aby test skończyć (na 20 osób test ukończyły 3). Ja w mailu wysyłam 5 plików z czego 2 mają po dwie strony i reszta po jednej i nie zdarzyło się aby ktoś odesłał mi niewypełniony test bo się znudził - owszem były osoby które zrezygnowały ale przynajmniej na 40 wysłanych maili do osób mam 35 zwróconych i wypełnionych testów.
Jeśli chcecie pomóc to proszę o wypełnienie testów mailowo bo póki co ten sposób okazał się być lepszy od internetowego wypełniania, będę bardzo wdzięczna:)
- Artio
- Świeżak
Wiem jak to jest pisać takie prace
wysłałem maila, czekam na odpowiedz 

Honda VF 500 C
Honda VTR 1000 F
Honda VTR 1000 F
- marcin_wgd
- Świeżak
a ja osobiscie checi nie mam zeby wysylac maila, czekac na te kartki itp.... nie mozesz jak cos wrzucic tego na jakis server z plikami czy zdjeciami i kazdy sobie juz ostatecznie zassa i wysle ci mailem?
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
- marcin_wgd
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Seba_ER5 napisał(a):
To o motocyklach to chyba na doczepkÄ™(lol).
Będę miał czas to może zerknę, a teraz lulu.
Juz sie balem, ze mnie uprzedzisz...
A Ci pomozemy ;d
kolejne tego typu teksty do kobiet na forum, będą nagradzane warnami
mar111cin
-
rossavu - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości