Problemy z logowaniem
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Problemy z logowaniem
Witam,
Chciałbym zgłosić administracji problemy z logowaniem do serwisu. Zalogować się mogę tylko na stronie głównej, bo na każdej innej po wpisaniu loginu i hasła wczytuje się strona i nadal nie jestem zalogowany. Poza tym bywa tak, że na serwisie jestem zalogowany, a po wejściu na forum już nie. I muszę wtedy wejść na serwis, wylogować się, zalogować ponownie i wejść na forum. Zobaczcie może czy nie ma jakiejś aktualizacji silnika forum.
Chciałbym zgłosić administracji problemy z logowaniem do serwisu. Zalogować się mogę tylko na stronie głównej, bo na każdej innej po wpisaniu loginu i hasła wczytuje się strona i nadal nie jestem zalogowany. Poza tym bywa tak, że na serwisie jestem zalogowany, a po wejściu na forum już nie. I muszę wtedy wejść na serwis, wylogować się, zalogować ponownie i wejść na forum. Zobaczcie może czy nie ma jakiejś aktualizacji silnika forum.
<a href="http://maclife.pl">serwis ipad iphone mac</a>
-
lutecki - Świeżak
ja mam czasem tak ze jedyna opcja zalogowania sie jest robienie nowego tematu lub posta- logowanie sie i po tym zabiegu juz dziala...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Konio napisał(a):ja mam czasem tak ze jedyna opcja zalogowania sie jest robienie nowego tematu lub posta- logowanie sie i po tym zabiegu juz dziala...
Hmmm to by wyjasnialo te glupie tematy

ale ja mam taki sam problem jak autor. i to na kazdej przegladarce. od baaardzoo dawna tak jest i to bez watpienia wina serwisu, a nie ciasteczek, przegladarek, czy komputerow..
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
Tez tak mam,pozatym nie dziala mi auto logowanie,ciasteczka juz pare razy próbowalem.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
ja bym do tego poprawil to ze zlikwidowal bym licznik postow i wywalil warny albo kasowal warny po jakims czasie 

Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio napisał(a):ja bym do tego poprawil to ze zlikwidowal bym licznik postow i wywalil warny albo kasowal warny po jakims czasie
licznik postow nie, bo przynajmniej mozesz na jakiejs podstawie okreslic czy ktos jest wiarygodnym uzytkownikiem czy tez lamusem ktory zasmieca forum od pol godziny. ale co do kasowania warnow po jakims czasie to zgadzam sie- zalozmy ze bede na forum przez 3 lata zgarnial warny w takim tempie jak teraz, to wkoncu bede ich miał 50, no i co to zmieni ?

Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
-
gruby19 - Stały bywalec
-
gruby19 napisał(a):licznik postow nie, bo przynajmniej mozesz na jakiejs podstawie okreslic czy ktos jest wiarygodnym uzytkownikiem czy tez lamusem ktory zasmieca forum od pol godziny.
To, że ktoś ma dużo postów nie znaczy, że jest jakimś wielkim znawcą motocykli. Czasem ktoś nowy, kto dopiero się zalogował ma więcej mądrego do powiedzenia, niż ktoś, kto mając ponad 1000 postów myśli, że jest wielki hałabała, ciągle spamuje, trolluje, itd.
IMO licznik postów powinien zniknąć, na jego miejsce mogły by zostać poszerzone rangi, a nie zmiana ze świeżaka po 500 postach...
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Koval135 napisał(a):Tez tak mam,pozatym nie dziala mi auto logowanie,ciasteczka juz pare razy próbowalem.
o co chodzi z ciasteczkami ? jesz je jak siÄ™ logujesz i to pomaga ?
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
a po co ktos ma widziec ze mam nabite 374823642348 postow... wazne ze ludzie znaja koleszke po nicku itp np taki Laser... postow mial milion a pier***il bzdury jak malo ktory
mozna wprowadzic jakies SwEeT RaAnNgiI dLaA WybRAnyChh ZioMkuFf ;*

Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
RUTRA.RD napisał(a):Koval135 napisał(a):Tez tak mam,pozatym nie dziala mi auto logowanie,ciasteczka juz pare razy próbowalem.
o co chodzi z ciasteczkami ? jesz je jak siÄ™ logujesz i to pomaga ?
Cos ci nie wyszlo z tym zartem.Albo poprostu nie rozkminiles ale tu juz nic nie poradze.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135
nie znasz czasem mojej teściowej ? tak samo jesteś poważny
lepiej ? nie! a to nie więcej nie będę się starał
nie znasz czasem mojej teściowej ? tak samo jesteś poważny
lepiej ? nie! a to nie więcej nie będę się starał
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości