Sztuka tradycyjna
• Strona 1 z 1
Sztuka tradycyjna
dziendobry.
Skoro mamy mase grafikow komputerowych na forum pomyslalem, ze na pewno znajda sie osoby powiazane ze sztuka tradycyjna (malarstwo, olowek, areograf itp).
Dawno,dawno temu rysowalem duzo lecz profitu ogromnego z tego nie bylo i musialem zrezygnowac - jak moja kawa dalej bedzie sie sypac to zapewne wroce do tego
. W planach mam rowniez rysunki na scianach - przyjemnie sie na tym tworzy, efekt lepszy niz na papierze i... szybciej
Chetnie oddam jakies rysunki na cele charytatywne lecz tylko konkretne oferty bez oszust (mialem taka sytuacje)
Osobiscie rysuje bardzo podejrzane rysunki, moze jakosc nie jest fotorealistyczna ale co tam... lets show!

Skoro mamy mase grafikow komputerowych na forum pomyslalem, ze na pewno znajda sie osoby powiazane ze sztuka tradycyjna (malarstwo, olowek, areograf itp).
Dawno,dawno temu rysowalem duzo lecz profitu ogromnego z tego nie bylo i musialem zrezygnowac - jak moja kawa dalej bedzie sie sypac to zapewne wroce do tego

Osobiscie rysuje bardzo podejrzane rysunki, moze jakosc nie jest fotorealistyczna ale co tam... lets show!

-
rossavu - Stały bywalec
Ten ostatni ZAJEBIOZA
chetnie powiesiłbym go na scianie :p

Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Mnie te rysunki przerażają
Talentu ci na pewno nie brakuje.
Walnij jakiś obraz to za 100 lat w liceum będą zastanawiały się ocochoźi, tak jak teraz zastanawiają się nad "Guernicą"
Z drugiej strony to może i lepiej być docenionym jeszcze za życia
A zawsze się zastanawiałem co masz w avatarze, obstawiałem zwoje mózgowe

Talentu ci na pewno nie brakuje.
Walnij jakiś obraz to za 100 lat w liceum będą zastanawiały się ocochoźi, tak jak teraz zastanawiają się nad "Guernicą"

Z drugiej strony to może i lepiej być docenionym jeszcze za życia

A zawsze się zastanawiałem co masz w avatarze, obstawiałem zwoje mózgowe

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
- rasta rules
- Świeżak
uuu to nie ciekawie ale talent masz jesli go wykorzystasz nigdy nie będzie Ci na nic brakować 

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości