Pierwsze wrazenie jakie wywiera na was kobieta
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
cwaniak182 - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
heheh konio to zdjęcie juz było i sie nie liczy
a ja i tak nie pokaże wam swego... cwaniak co Ty myślałeś że ja mówię prawde??? Przecież kobiety kłamią w 79 % w tym co obiecują mężczyznom 

Pasja jest 200konnym motorem życia.
-
Karolina0718 - Świeżak
Daga napisał(a):Po cholere zdjecia.Trza sie umowic na wspolne chlanie i tyleWtedy wychodzi co i jak
DAGA stałaś się w tym momencie moja ulubioną koleżanką

-
Karolina0718 - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
otóż to ponczusiu.... ale najczesciej zdaża się włąśnie tak ze faceci wybierają se takie jak to powiedział Grzesiek z trocinami w mózgu bo sie boja lasek co maja coś do powiedzenia a taka głupiutką to można urobić jak się chce !!
-
Karolina0718 - Świeżak
Karolina0718 napisał(a):heheh konio to zdjęcie juz było i sie nie liczya ja i tak nie pokaże wam swego... cwaniak co Ty myślałeś że ja mówię prawde??? Przecież kobiety kłamią w 79 % w tym co obiecują mężczyznom
Eh a podobno spelniałas moje kryteria...........
Co do chlania to ja piję w każdy piątek, sobote w Toruniu od października do czerwca z przerwami na styczeń i czerwiec także jestem otwarty na nowe towarzystwo.
-
cwaniak182 - Świeżak
Mi sie juz chrzania oba tematy
Na palcach jednej reki moge policzyc laski ktore znam i ktore jednoczesnie wygladaja tak samo zajebiscie,jak zajebisty maja charakter.Wy ile takich znacie?I to WOLNYCH?
Gusta sa oczywiscie rozne,ale dzis przewaza syndrom solarium,farbowanych dlugich wlosow,wysokiego wzrostu,mega szczuplej figury i jednoczesnie duzych cyckow (!) co rzadko idzie ze soba w parze
oraz make-up 24/h.
Ja to piernicze,bo raka skory miec nie chce i wygladac 20 lat starzej za kilka lat tez nie.Cycki mam duze,wiec powiekszac nie musze,figure mam proporcjonalna.Swojego naturalnego blondu nie zamierzam niszczyc jakims gownem w tubce,wzrostu akurat mi troche natura poskapila,ale nog sobie lamac i rozciagac z tego powodu nie bede,jak to robia w Azji.Make-up konkretny jak mam ochote tez robie.
Pod kopula mam poukladane,duzo planow,pomyslow,potencjalu tez nie brakuje.
I szczerze-wiem,ze bede dobra partnerka zyciowa,swojemu dziecku tez krzywdy nie zrobie.Natomiast laski,ktore boja sie obrac ziemniaki na obiad,by nie poniszczyc sobie paznokci...Coz.Wy sobie takie wybieracie a pozniej narzekacie
Karolina,masz racje-faceci boja sie inteligentnych lasek
Potwierdzone naukowo.Panowie,cos jeszcze?

Na palcach jednej reki moge policzyc laski ktore znam i ktore jednoczesnie wygladaja tak samo zajebiscie,jak zajebisty maja charakter.Wy ile takich znacie?I to WOLNYCH?
Gusta sa oczywiscie rozne,ale dzis przewaza syndrom solarium,farbowanych dlugich wlosow,wysokiego wzrostu,mega szczuplej figury i jednoczesnie duzych cyckow (!) co rzadko idzie ze soba w parze

Ja to piernicze,bo raka skory miec nie chce i wygladac 20 lat starzej za kilka lat tez nie.Cycki mam duze,wiec powiekszac nie musze,figure mam proporcjonalna.Swojego naturalnego blondu nie zamierzam niszczyc jakims gownem w tubce,wzrostu akurat mi troche natura poskapila,ale nog sobie lamac i rozciagac z tego powodu nie bede,jak to robia w Azji.Make-up konkretny jak mam ochote tez robie.
Pod kopula mam poukladane,duzo planow,pomyslow,potencjalu tez nie brakuje.
I szczerze-wiem,ze bede dobra partnerka zyciowa,swojemu dziecku tez krzywdy nie zrobie.Natomiast laski,ktore boja sie obrac ziemniaki na obiad,by nie poniszczyc sobie paznokci...Coz.Wy sobie takie wybieracie a pozniej narzekacie

Karolina,masz racje-faceci boja sie inteligentnych lasek

DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
-
Daga - Świeżak
ja dodam tylko, że dlatego Daga jest ze mną
alebo to ja z niÄ…? hehe

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
jak nie wiem skąd dostane zastrzyk kasy to do Mielna możnaby się wybrać i zrobić trochę alko z terrrorem na promenadzie 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
co wy widzicie w tym Mielnie?
chyba, że najbliżej z poznańskiej wioski
jest tylko jedno ale
często faceci tylko tego oczekują od kobiet, tj. cycków, wyjściowej facjaty i figury oraz podmiotowych trocin zamiast mózgu i problemów z kolanami
co gorsza wiele spośród dziewczyn, kobiet ten obraz kupuje i się z nim identyfikuje
nadto co raz bardziej widoczny podział na te które same chcą w życiu coś osiągnąć i być w każdym względzie niezależną oraz te, które łapią faceta, od razu proces zadzieckowania i sprowadzenie życia do poziomu kury domowej
chyba, że najbliżej z poznańskiej wioski

jest tylko jedno ale
często faceci tylko tego oczekują od kobiet, tj. cycków, wyjściowej facjaty i figury oraz podmiotowych trocin zamiast mózgu i problemów z kolanami
co gorsza wiele spośród dziewczyn, kobiet ten obraz kupuje i się z nim identyfikuje
nadto co raz bardziej widoczny podział na te które same chcą w życiu coś osiągnąć i być w każdym względzie niezależną oraz te, które łapią faceta, od razu proces zadzieckowania i sprowadzenie życia do poziomu kury domowej
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
a ja tam czasem lubie się odpierdolić jak to niektórzy nazywają, nakładam szpile mini sukieneczkę i tak lubie sobie pójść na imprezę, nie widzę w tym nic złego skoro kobieta się szanuje i nie tańczy z obcym facetem tyłkiem koło jego twarzy, a że należę do tych kobiet co same do wszystkiego dochodzą to facet zazwyczaj jest mi potrzebny do czysto fizycznych stosunków;) dlatego też sobie nikogo nie znajduje bo w miarę ile sama osiągnęłam to szukam faceta który osiągnął więcej... a tacy właśnie wybierają te tępe dziewczynki
A co do tego umówienia się na picie to dlaczego aż do Mielna?? ja biedna sama będę jechać z podlasia aaaa:((

A co do tego umówienia się na picie to dlaczego aż do Mielna?? ja biedna sama będę jechać z podlasia aaaa:((
-
Karolina0718 - Świeżak
Ty weźmiesz Grześka
W sumie była bym chętna na taki wyjazd ale dopiero na koniec sierpnia albo we wrześniu
W sumie była bym chętna na taki wyjazd ale dopiero na koniec sierpnia albo we wrześniu

-
Karolina0718 - Świeżak
koniec sierpnia mam praktyki w sudetach a potem poczatek wrzesnia nad morzem a wrzesien no to kampania wrzesniowa.
Gejo to nie wiem czy by sie wybieral
Na ten weekend to mozliwe ze beda leciec ziomki z moich okolic
Gejo to nie wiem czy by sie wybieral

Na ten weekend to mozliwe ze beda leciec ziomki z moich okolic

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości