Wypadek Zdzicha1234
• Strona 1 z 1
Wypadek Zdzicha1234
Witam. Nasz kolega Zdzichu 1234 miał wypadek samochodowy(dachowanie)Doznał podczas wypadku złamania uda z przemieszczeniem,już mu udo poskładali,doznał także złamania kręgosłupa,ale na szczęście nie został przerwany rdzeń kręgowy. Jutro będzie miał operacje na kręgosłup w Poznaniu na ul.Szwajcarskiej koło M1.
Jest taka prośba do ludzi z Poznania,czy ktoś ma jakieś gry na PSP,żeby zanieść Zdzichowi,bo on cały czas leży i nie ma co robić,a tak by mu jakoś czas szybciej mijał...Jakby co walcie do mnie na PW. W piątek napiszę jak poszła operacja...Pozdro.
Jest taka prośba do ludzi z Poznania,czy ktoś ma jakieś gry na PSP,żeby zanieść Zdzichowi,bo on cały czas leży i nie ma co robić,a tak by mu jakoś czas szybciej mijał...Jakby co walcie do mnie na PW. W piątek napiszę jak poszła operacja...Pozdro.
-
mahomet84 - Świeżak
jak by to była Łódź to co innego ... ale nawet nie mam jak gier podesłać, bo nie wiadomo kiedy dotrą etc. pisz jak tam się czuje, a nie o grasz pieprzysz !
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Zdzichu jest już po operacji kręgosłupa,będzie chodził,ale najpierw czeka go rehabilitacja... Miał przewiercane kolano,żeby wmontować nogę na wyciąg,jest ogólnie poobijany i złamany ma oprócz uda także lewy kciuk... Zdzichu cały czas leży,przewrócenie z pleców na bok zajmuje mu prawie kwadrans więc możecie sobie wyobrazić w jakim jest stanie... Zdzichu dużo wycierpiał i jeszcze wycierpi,ale pomalutku będzie już tylko lepiej... Na początku tygodnia mają niby go wypisać i przewieźć gdzieś w okolice Chodzieży na rehabilitację.
Bystry to była prośba Zdzicha a nie mój wymysł,więc trzym twarz...
Bystry napisał(a):jak by to była Łódź to co innego ... ale nawet nie mam jak gier podesłać, bo nie wiadomo kiedy dotrą etc. pisz jak tam się czuje, a nie o grasz pieprzysz !
Bystry to była prośba Zdzicha a nie mój wymysł,więc trzym twarz...
-
mahomet84 - Świeżak
rossavu napisał(a):landrynka napisał(a):Życz koledze dużo szybkiego powrotu do zdrowia i wytrwałości
A mozna zyczyc malo szybkiego albo wolno-szybkiego powrotu do zdrowia?
Widze, ze nie tylko ja mam zwisy po trawce
Haha:D Gdy to pisałam było jeszcze wcześnie, trochę nieogarnięta byłam z rana przyznam:P
Oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Bardzo!:D
Motor to masz w pralce! 

-
narwhal - Świeżak
Zdzichu ma się coraz lepiej. Dzisiaj byłam Go odwiedzić i oznajmił dobrą nowinę, że jutro wraca do domu
Czeka Go teraz rehabilitacja i nim się obejrzymy, będzie śmigał jak młody bóg 

Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Siema. Jestem po kursie uprawniacjacym mnie do prowadzenia wozka inwalidzkiego
powrot do domu sie przedlozyl na jutro wieczorem. na jutro wieczorem. Bylo ciezko juz po pierwszej operacji po drugiej jeszcze gorzej ale po 3 tygodniach lezenia,dwa dni temu postawilem pierwsze kroki ;p teraz juz z gorki. jak bede w domu to sie odezwe bo pisze z szpitalnego automatu heh xD Dzieki za wsparcie i Mahometowi z dziewczyna za odwiedziny 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Tak wiec wreszcie (jedmak w sobote rano) opusciłem szpitalne mury, po 23 dniach "wakacyjnego wypoczynku". Jestem w domu, na co długo czekałem, ale w sobote znow jade, tym razem na 2 tyg. rehabilitacje 14km od domu...
W noge mam wkomponowany "gwózdz sródszpikowy" a w kregosłup implant stabilizujący kregi, to wszystko poskrcane slicznymi srubkami
Jak bede miał mozliwosc, wrzuce rtg, ciekawy widok
Pozdrawiam i dziekuje
W noge mam wkomponowany "gwózdz sródszpikowy" a w kregosłup implant stabilizujący kregi, to wszystko poskrcane slicznymi srubkami

Jak bede miał mozliwosc, wrzuce rtg, ciekawy widok

Pozdrawiam i dziekuje

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250

-
zdzichu123 - Bywalec
Szycia po operacjach, nie edytowalem zeby odswierzyc 

- Załączniki
-
- Szycia
- cats.jpg (20.13 KiB) Przeglądane 2437 razy