Jak skutecznie wyrywać foczki na moto:)))???
Konio napisał(a):no ja mowie ze szkola dr mentosa to jest to dla ciebie
Znalazłem lepszego instruktora
http://www.youtube.com/watch?v=cjbvwL4kqYM
- maciek1985
- Świeżak
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
drywer napisał(a):Nie musze miec motocykla żeby poderwać dziewczynę, ale tak jest chyba dużo łatwiej i szybciej, prawda chłopaki? Mam laske ale jeszcze nigdy nie byłem z żadną dłużej niż dwa miechy, więc się już przygotowuje na nowy sezon. U mnie w miejscowości nikt nie ma motoru więc jeśli go będę miał to będę zajebisty, no nie?
hehehe będziesz zajebisty na maxa

To prawda, ktoś kto założył temat ma penisa, który mu nie wystarcza jak widać bo musi sobie motocyklem pomagać.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
ms407 napisał(a):he . Że ma penisa to jeszcze nic nie znaczyMoże on nie umie go używać i musi sobie go wydłużyć poprzez kupno moto
nie warto dochodzić przyczyn...
cóż, tonący i brzytwy się chwyta......
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ja też uważam, że nie trzeba mieć motoru żeby poderwać laskę ale mało która oprze się facetowi jak ją przewiezie na motorze:) Wracając do pytania jak skutecznie wyrwać laskę? Kumpel polecił mi http://sagio.pl/ cała masa filmików o podrywaniu lasek
- marek32
- Świeżak
blachary, to z dziadkami jeżdżącymi kabrioletami mi się kojarzą
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
herbatka napisał(a):Mi przybylo piatek w szkole. Kazdy kto idzie odkad mam wieksze moto to przybija mi piatke. W liceum malo kto ma wiecej niz 125ccm wiec szacun mamAle zeby sie odganiac od lasek to raczej nie.
To musisz być jak Stifler w tym swoim liceum. Popularny, celebrytis

- Materialmord
- Świeżak
Tak szybko aprilie sprzedałeś? Dopiero co kupiłeś ją.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
zadzior napisał(a):Tak szybko aprilie sprzedałeś? Dopiero co kupiłeś ją.
A daj spokoj, ta Aprilia byla bardziej marudna od mojej bardzo marudnej kobiety. Nigdy wiecej wlocha, zreszta to ponoc kwestia silnika dwusuwowego. W kazdym razie nie dalem rady dogodzic tej RS 125 i sprzedalem.
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
Nie wiem jeśli moja laska poleciała na pojazd to szok bo jeździłem wtedy Polonezem i MZką
I od tamptej pory razem już 5 rok...
Lubie jak laski się oglądają za mnie na moto... A jest ktoś kto nie lubi?? Ale bardziej jara mnie jazda... Bo to właśnie po to kupiłem motocykl

Lubie jak laski się oglądają za mnie na moto... A jest ktoś kto nie lubi?? Ale bardziej jara mnie jazda... Bo to właśnie po to kupiłem motocykl
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości