Ubezpieczenie (ZXR400)
• Strona 1 z 1
Ubezpieczenie (ZXR400)
Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy te kosmiczne kwoty ktore wychodza na ten motor to jakis zart czy faktycznie tyle kosztuje ubezpieczenie na taki motorek
Kawasaki Zxr400 z 1991 roku na mnie wychodzi 1000zl, ta cena mnie nie dziwi bo mam 17 lat i prawko od niedawna, ale cena 650 zl z danymi mojego ojca ktory ma 38 lat i 20 lat prawo jazdy to raczej przeginka..
A wy panowie i panie ile placicie za ubezpieczenia swoich maszyn?
Kawasaki Zxr400 z 1991 roku na mnie wychodzi 1000zl, ta cena mnie nie dziwi bo mam 17 lat i prawko od niedawna, ale cena 650 zl z danymi mojego ojca ktory ma 38 lat i 20 lat prawo jazdy to raczej przeginka..
A wy panowie i panie ile placicie za ubezpieczenia swoich maszyn?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear.
- Acidqlon
- Świeżak
ja za XT też dosyć za płaciłem, albo 350 albo 450 teraz już nie pamiętam. mam w TUW w Concordi, teraz patrzę , że składkę mam 98zł, ale ile jest składek to nie mam pojęcia, napewno nie powinno wyjść więcej niż 450
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
Dziekoweczka Panowie, zadzwonilem do Link4, z nadwyzkami na mlodego kierowce i prawo jazdy mniej niz rok wyszlo mi 246zl tak wiec nie za duzo.
Nie chce zakladac nowego tematu a chcialem sie jeszcze zapytac ile mnie wyniosa wszystkie koszty przerejstrowania itp motoru przywiezionego z Anglii.
Nie chce zakladac nowego tematu a chcialem sie jeszcze zapytac ile mnie wyniosa wszystkie koszty przerejstrowania itp motoru przywiezionego z Anglii.
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear.
- Acidqlon
- Świeżak
• Strona 1 z 1