Usunięcie Rozmowy w tłoku ?
madcap_72 napisał(a):czyżby się Tobie ckniła sytuacja, w której pod awatarem masz napis wip?
mnie tak jakoś nie ckni się do tego, wolę pozostać anonimowym, co najwyzej znany jako madcap_72.
a jeśli ktoś mnie zna osobiście, to niech zamilczy.
reszta niech pozostanie milczeniem
MI?

Sprzedam haykÄ™!!   | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
			- 

zadzior
- Stały bywalec
a mnie wkurza jak ktoś pisze "gdybym był modem to już byś miał warna" najchętniej odpisałbym: nigdy nim nie będziesz  
cośta się wipów czepili?! mam wrażenie, że są tu jakieś wyścigi na ilość postów i podpisy pod avatarami.. żenua

cośta się wipów czepili?! mam wrażenie, że są tu jakieś wyścigi na ilość postów i podpisy pod avatarami.. żenua
Honda to Honda..
			- 

karolr
- Bywalec
Czester wiadomo, że nic to nie zmieni  Ten temat, to odkopanie topora wojennego między pewnymi wojownikami
  Ten temat, to odkopanie topora wojennego między pewnymi wojownikami 
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
			- 

Hamulec
- Bywalec
czester miałby blisko, gdyby kononowicz adminem został..... 
w taki sposó rodzą się sitwy;
				w taki sposó rodzą się sitwy;

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
to muszę zwrócić honor....
nie jesteÅ› jego kumpel...
				nie jesteÅ› jego kumpel...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
nie wiem po co te ankiety, glosowania, itp. i tak nie macie w temacie nic do powiedzenia. w koncu jakis mod albo admin sie wkur...i wywali caly ten OT i tyle. Zrobi to po cichu, w nocy, jak nikogo na forum nie ma i tyle. Jak simon napisal, na forum nie ma demokracji.
				SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Åšcigacz.pl
co wcale nie oznacza, że mamy poddać się dyktaturze
			- 

madcap
- Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości