Pierwsze 2 kółka.. Ale jakie??? help
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
W sumie to swoją bym sprzedał bo chcę już XJR1300... ale czy znajdę kogoś kto nie "skatuje" mojej Xjotki? Szkoda by było byle komu ją oddać bo to wdzięczne stworzenie jest Smile
t_racerze z checia bym pogadal na temat kupna twojej lubej;), ale nie mam poki co kasy a na konkretny zakup szykuje sie dopiero kolo czerwac jak bede mial potrzebna ilosckasy zeby moto nie zadziadowac. A swoja droga xjr to juz cos jest cudowna, moj ideal jeszce troche mi pasuje bandzior 1200 ale to juz co innego roche. Powodzenia w zakupach i zebys ze swoja tarfil na kogos porzadnego.
Pozdrawiam
t_racerze z checia bym pogadal na temat kupna twojej lubej;), ale nie mam poki co kasy a na konkretny zakup szykuje sie dopiero kolo czerwac jak bede mial potrzebna ilosckasy zeby moto nie zadziadowac. A swoja droga xjr to juz cos jest cudowna, moj ideal jeszce troche mi pasuje bandzior 1200 ale to juz co innego roche. Powodzenia w zakupach i zebys ze swoja tarfil na kogos porzadnego.
Pozdrawiam
- lobuz
- Świeżak
A nie myślałes o kawie GPZ500? Według mnie fajne moto, najszybsza pięćsetka. Jeśli trafiłbyś zadbany egzemplarz, to myślę, że śmiało możesz go brać. W porównaniu z GSem jest mocniejszy, większy i nowocześniejszy (chłodzenie wodą).
- pan_luki
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości