buspas na Łazienkowskiej w Wawie
• Strona 1 z 1
buspas na Łazienkowskiej w Wawie
Kto się przyglądał z której strony straż miejska fotografuje niesubordynowanych kierowców na nowym buspasie na trasie Łazienkowskiej? Bo się zastanawiam czy już uzbierałem komplet punktów za jazde po nim na moto? 

przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki

-
Ryba - Świeżak
ja na szczescie za wiele tam nie jezdze, ale proponuje w ramach podziekowania ludziom odpowiedzialnym za takie decyzje robic codziennie pod domami masowe palenie gumy albo chociaz powarczec troche do odcinki. tylko trza odresy poustalac. A i tym typom z zielonego mazowsza tez, jak ja nienawidze tych szmaciarzy
-
bast - Bywalec
Według mnie to nie jest zły pomysł, może zachęci ludzi do jeżdżenia komunikacją miejską i będą mniejsze korki. Chociaż lepiej by było zrobic więcej lini tramwajowych, ale to kosztuje miliony a farba żeby napisać "BUS" za 20zł w Castoramie:)
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
szerokiego moto nie mam, ale po co mam ryzykować, że ktoś nie użyje lusterka (jak dziś kiedy mało brakowło), wole tam gdzie jest więcej miejsca, a przecież autobusu raczej nie zablokuje???
a może by tak postulować, żeby buspas zrobili też dla moto i rowerów tak jak w Londynie?
krew mnie zalewa jak drogówka ściąga rowerzystów i motocyklistów z buspasa na moście śląsko-dąbrowskim mimo iż nikogo nie blokują, a omijają stojące samochody
a może by tak postulować, żeby buspas zrobili też dla moto i rowerów tak jak w Londynie?
krew mnie zalewa jak drogówka ściąga rowerzystów i motocyklistów z buspasa na moście śląsko-dąbrowskim mimo iż nikogo nie blokują, a omijają stojące samochody
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki

-
Ryba - Świeżak
krydka napisał(a):Według mnie to nie jest zły pomysł, może zachęci ludzi do jeżdżenia komunikacją miejską i będą mniejsze korki. Chociaż lepiej by było zrobic więcej lini tramwajowych, ale to kosztuje miliony a farba żeby napisać "BUS" za 20zł w Castoramie:)
zapewniam Cię że ta farba będzie dużo droższa, na tej za 20zł napewno byś nie zrobił tak efektownego powerslide przy hamowaniu

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ja się przyglądałem jak stałem w korku. Walą fotki od przodu, pewnie jeszcze nie wpadli na pomysł by robić od tyłu
. Ostatnio w radiu mówili że straż miejska będzie karać również: policję, karetki, straż pożarną itp., jeżeli jadą po BUSpasie bez włączonych sygnałów świetlnych i dźwiękowych. Ciekawe czy straż miejską też
Dla mnie jest to idiotyczny pomysł, zabierać pas tam gdzie i tak zawsze są korki, i zawsze będą. Mogli by chociaż ustalić godziny w których jest to TYLKO dla autobusów, a reszta wolnego czasu dla wszystkich. Co do zezwolenia dla rowerów i motocykli, chyba było by za kolorowo w tym szarym zaciemnionym kraju.

Dla mnie jest to idiotyczny pomysł, zabierać pas tam gdzie i tak zawsze są korki, i zawsze będą. Mogli by chociaż ustalić godziny w których jest to TYLKO dla autobusów, a reszta wolnego czasu dla wszystkich. Co do zezwolenia dla rowerów i motocykli, chyba było by za kolorowo w tym szarym zaciemnionym kraju.
-
MaRRiusz - Świeżak
Ryba napisał(a):krew mnie zalewa jak drogówka ściąga rowerzystów i motocyklistów z buspasa na moście śląsko-dąbrowskim mimo iż nikogo nie blokują, a omijają stojące samochody
hahaha ściągają rowerzystów i motocyklistów z BUSpasa? HAHAHA Żenada i kompromitacja. Przecież każdy kurwa normalny człowiek, wie że w tym pasie o to chodzi by autobusy szybciej napierdalały w zakorkowany dzień i tym samym nie mogą po nim jeździć auta i większe samochody, jak kurwa motocykl albo rower może zablokować taki pas? Kto mi odpowie na to pytanie??? Ten kraj jest coraz bardziej chory, czym prędzej robię studia i stąd WYPIERDALAM!!!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Z tego co zawsze slyszalem, to na motocyklistow przymykaja oko, ale faktycznie jest to paranoja aby ich zatrzymywac, moze warto by bylo sie temu w jakis oficjalny sposob sprzeciwic i wyslac jakies odwolanie czy cos.
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
Traperoso napisał(a):Ryba napisał(a):krew mnie zalewa jak drogówka ściąga rowerzystów i motocyklistów z buspasa na moście śląsko-dąbrowskim mimo iż nikogo nie blokują, a omijają stojące samochody
hahaha ściągają rowerzystów i motocyklistów z BUSpasa? HAHAHA Żenada i kompromitacja. Przecież każdy *** normalny człowiek, wie że w tym pasie o to chodzi by autobusy szybciej napierdalały w zakorkowany dzień i tym samym nie mogą po nim jeździć auta i większe samochody, jak *** motocykl albo rower może zablokować taki pas? Kto mi odpowie na to pytanie??? Ten kraj jest coraz bardziej chory, czym prędzej robię studia i stąd WYPIERDALAM!!!
Ta... najlepiej wypierdalać do miejsca z którego te idiotyzmy do nas przychodzą

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Na chuj sie gdzies wynosic jak tutaj przynajmniej jest sie u siebie i czlowiek nie czuje sie jak jakis kompletny idiota i nie musi sie przed kazdym urzedasem plaszczyc, spierdalac to jest najlatwiej, ale robic porzadek to juz trudno.
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...

-
Taser - Bywalec
Re: buspas na Łazienkowskiej w Wawie
Ryba napisał(a):Kto się przyglądał z której strony straż miejska fotografuje niesubordynowanych kierowców na nowym buspasie na trasie Łazienkowskiej? Bo się zastanawiam czy już uzbierałem komplet punktów za jazde po nim na moto?
Oni robią zdjęcie tylko z przodu, więc mogą nam nafiukać

-
Ciechan666 - Świeżak
• Strona 1 z 1