Zobacz wÄ…tek - opinie o sprzedawcach, komisach i handlarzach
NAS Analytics TAG

opinie o sprzedawcach, komisach i handlarzach

O wszystkim
_________

opinie o sprzedawcach, komisach i handlarzach

Postprzez bast » 29/4/2009, 10:11

Nie wiem czy to dobry dzial i czy nie ma juz czegos takiego, choc szukalem i nie znalazlem.
Proponuje zalozyc przyklejony temat o wszelkich sprzedawcach glownie komisach i handlarzach. Mogloby to ulatwic wstepna decyzje czy w ogole warto sie wybierac ogladac moto w danym miejscu.
Czy polecacie, czy ktos sie przejechal kilkaset km na darmo bo opis w necie calkowicie rozmijal z realem. Wiem ze jest temat o poszczegolnych ofertach ale np jesli wiele osob powie ze gdzies maja szroty albo ze wiekszosc jest zadowolona to wtedy mozna juz jakas decyzje podjac czy poswiecac dzien na taka wizyte czy nie.

Ja dla przykladu moge powiedziec ze handlarz z Wygiełzowa (to sie chyba Roksmal nazywa) na slasku ma szroty a obiecuje w ogloszeniach cuda niewidy. Na szczescie bylem u niego przy okazji delegacji wiec nie ponioslem kosztow podrozy z Wawy. Nawet nie dal sie przejechac na sprzecie ktory mnie interesowal bo chcial kase do reki na zabezpieczenie. Moto cieklo, mialo nieoryginalne wydechy krzak, i jak przyjchalem to bylo mocno rozgrzane, pewnie dlatego ze sie zapowiedzialem ze bede. A jak chcialem wybadac ile zejdzie to powiedzial ze bez kasy to nie bedzie ze mna rozmawial ale i tak nie zejdzie z ceny, a ja bylem tam przejazdem to trudno zebym wozil ze soba hajs.

Z koleji kupilem sprzeta w Moto Mix w Siedlcach i moge o nich powiedziec ze gosc ma raczej sprzety w sredniej kondycji, raczej starsze i nic przy nich nie robi choc mowi ze robi. Ale znalazlem sobie cos dla siebie u niego i w miare wiedzialem co biore. Przynajmniej nie robil problem z jazda testowa i potragowac sie cos mozna.

A teraz chcialbym zapytac Was czy macie jakies doswiadczenia z Best Bimm w Czestochowie, czy warto sie do nich przejechac, co soba i swoimi sprzetami reprezentuja
SPIDER DIARIES (otwórz link)

Yamaha YX 600 Radian ---> Suzuki DR-Z 400 SM
bast
Bywalec

Postprzez kns » 30/8/2009, 22:34

Odnośnie Roksmal z Wygiełzowa to omijać z daleka. Chciałem kupić motorek, na portalu na aukcji były w super stanie, cud, marzenie. Zadzwoniłem co ma i jakie, umówiłem się na drugi dzień i pojechałem. Po drodze przedzwoniłem dla pewności a gość mi nawija że to co chciałem to pojechało gdzieś tam. Jadę dalej bo świetnych motorków to on tam miał kilka. Dojechałem i ręce opadły. Złom jakiego chyba jeszcze nie widziałem. Stare, poobijane, pordzewiałe, połamane kierunki i podnóżki, spawane ramy. I większość bita i to dobrze. Ceny zwalają z nóg, a rozmowa z gościem nerwicą grozi. Trudno się opanować i krzywdy mu nie zrobić. Oszust i krętacz. Nie polecam, odradzam, chętnych do kupna namawiam do przemyślenia tego jeszcze raz i nie kupowania.
kns
Świeżak

Re: opinie o sprzedawcach, komisach i handlarzach

Postprzez lothar » 1/9/2009, 11:56

bast napisał(a):A teraz chciałbym zapytać Was czy macie jakieś doświadczenia z Best Bimm w Częstochowie. Czy warto się do nich przejechać, co sobą i swoimi sprzętami reprezentują?

Bingo! Też o nich chciałem zapytać. Dobry temat. :wink:
lothar
Świeżak

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê