Coroczna rejestracja odkurzaczy?
• Strona 1 z 1
Takie coś powinno być wprowadzone dla motongów 50ccm, bo 90% młodzików ma zerowe pojęcie o przepisach oraz technice jazdy a jeździ piździkami, co wyciągają po 90km/h.
Duży plus dla policji z mojego miasta, bo się wzięła za skuterki, dostali nieoznakowaną KIA z videoradarem i wyłapują skuterki jeżdżące powyżej 45km/h, nie wiem co ich tak na nich naszło, ale popieram
Duży plus dla policji z mojego miasta, bo się wzięła za skuterki, dostali nieoznakowaną KIA z videoradarem i wyłapują skuterki jeżdżące powyżej 45km/h, nie wiem co ich tak na nich naszło, ale popieram

BMW F650 Funduro.
-
qadrat - Świeżak
Zapomniał wół jak cieleciem był
Na moim rowerze jeżdze 40 km/h... Na mojej 50cc 80 km/h z tym że pierwszy sezon przejechałem w całości bez ściągania blokady. Jakoś przeżyłem, teraz blokady ściągnąłem, ale nie w całości.
To straszne...
Teraz w gazetach będą pisać o młodocianych dawcach pędzących z prędkością 90 km/h.
A tak na serio to do ściągania blokad nic nie mam. Każdy kto je ściąga robi to na własną odpowiedzialność i wie co za to grozi i z czym musi się liczyć. Wątpie, żeby to w Polsce wytępili.

Na moim rowerze jeżdze 40 km/h... Na mojej 50cc 80 km/h z tym że pierwszy sezon przejechałem w całości bez ściągania blokady. Jakoś przeżyłem, teraz blokady ściągnąłem, ale nie w całości.
To straszne...
Teraz w gazetach będą pisać o młodocianych dawcach pędzących z prędkością 90 km/h.
A tak na serio to do ściągania blokad nic nie mam. Każdy kto je ściąga robi to na własną odpowiedzialność i wie co za to grozi i z czym musi się liczyć. Wątpie, żeby to w Polsce wytępili.
-
Łukasz_15* - Świeżak
Łukasz_15* napisał(a):Zapomniał wół jak cieleciem był![]()
To straszne...
O właśnie! Wszyscy tu jak jakieś mohery! "Niech się bioro za gówniarzy", "Pędzą 75km/h", "Dzieciokom w nocy nie dadzo spać", "Kury nie chco przez nich mleka dawać".

Kilku dzieciaków z idiotami zamiast rodziców szaleje na potężnych 50cc, albo kilku dziadków zapierdala na grzyby do lasu. No to dowalmy wszystkim co z tego że jakiś chłopaczek wozi pizze na takim 50cc i więcej będą go kosztowały papierki do chinola niż na tym zarabia. Przecież nas to nie dotyczy! Ale z was hipokryci.
Ile osób zabili albo chociaż okaleczyli kierowcy skuterków?
Że sam zginą? Skoro sam chciał to co wam k***a do tego?
Następny krok to prawko na rower + obowiązkowy przegląd co rok?
Ostatnio edytowano 23/8/2009, 15:51 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Miały byc wielkie mandaty, kontrole, miały byc autostrady, prawko od 24 lat, teraz to i ch*** wie co jeszcze. To jest Polska nie ma się czym podniecac. Zapomnijcie, żeby w najbliższym czasie coś zrobili z odblokwanymi skuterami i motorowerami.
-
Łukasz_15* - Świeżak
Mnie zawsze wnerwiało, że jak byłem łepkiem to latałem na WSK 125 I leciało toto max 70-80km/h... Dobry odblokowany skuter jedzie mniej więcej tyle samo... I taki skuterzysta mógł ładować bo to 50ka, a ja byłem przestępca i bandzior i w ogóle satan na kołach
Żal... A tak ogólnie to niech nie będzie tych ograniczników i w tyłku, ale niech będzie prawko AM i z bani... Nie będzie, kamikadze na drogach

Żal... A tak ogólnie to niech nie będzie tych ograniczników i w tyłku, ale niech będzie prawko AM i z bani... Nie będzie, kamikadze na drogach

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
miki1406 napisał(a):Mnie zawsze wnerwiało, że jak byłem łepkiem to latałem na WSK 125 I leciało toto max 70-80km/h... Dobry odblokowany skuter jedzie mniej więcej tyle samo... I taki skuterzysta mógł ładować bo to 50ka, a ja byłem przestępca i bandzior i w ogóle satan na kołach![]()
Ta jeździłeś wsk a kolesiowi na skuterze (który na asfalcie prowadzi się o niebo lepiej) zabraniasz. Pier****ny hipokryta!
Co wyście się uczepili tych skuterów? Jest tego względnie niedużo i jakoś specjalnie nie wk***ia, ale wiadomo jak ktoś ma coś trochę innego to trza mu coś doj***ć!
Pytam jeszcze raz bo żaden z obrońców moralności nie odpowiedział: ile osób zabili, lub okaleczyli kierowcy skuterów?
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Invinciblee napisał(a):Jest tego względnie niedużo i jakoś specjalnie nie wk***ia, ale wiadomo jak ktoś ma coś trochę innego to trza mu coś doj***ć!
No właśnie WSK nie jest dużo i specjalnie nie wnerwiałem bo miałem ładny stan i tłumiczek cichy... Wszyscy ładowali skuterami i mnie czasem wyprzedzali, ale to do mnie kierowcy starej WSKi czepiała się Policja...
Na moich oczach z 14letniej dziewczynki starszy dziedek zrobił by mikser...
Łowicz... Wlot na ul.Rynek od ulicy Podrzecznej. Znak ustąp pierwszeństwa przejazdu... Jedzie na Romeciku 727 dziewczynka lat tak myśle 13-14. Bez kasku. Prawa ręka trzyma gaz na ful, lewa trzyma telefon przy uchu... Wpada nie ustępując pierwszeństwa... Dziadek w golfinie ledwo hamuje... Na odgłos pisku, dziewczynka tylko szczerzy jape od ucha do ucha... Matko, ona by się przewróciła na bok i czacha popękana...
W mieście to i tak odosobnione przypadki... Mieszkam w małej miejscowości, gdzie widze czasem 10ciolatka na quadzie jadącego po drodze, albo dziewczynki 12 latek (trzy siostry) każda na swoim skutersonie bez kasków jedna koło drugiej...
Ja jeździłem bez prawka, kasku... opłat, czy pojęcia o jeździe... Ale szosa, była dla mnie tematem tabu... Latałem polami i polno-leśnymi ścieszkami... Teraz to co się dzieje to jest kpina z władzy jaką jest Policja i czyste szaleństwo... Każdy mówi odpuść, do momentu kiedy właśnie takie dziecko nie zmusi cię na drodze do walenia w drzewo... Tak mówie o wymuszanku

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Niestety większość motocyklistów patrzy tylko na siebie. Ja mam trochę inne odczucia bo sam z kibla się przesiadłem się na motocykl. Nie jestem za większymi ograniczeniami niż teraz, ale za lepszym szkoleniem i uświadamianiem zagrożenia...
- Demotywatrrro
- Świeżak
Nie rejestracja tylko Badanie Techniczne i nie coroczna tylko co 2 lata.
Wujek google nie gryzie
m.in.
http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/vie ... hp?p=58158
Wujek google nie gryzie

m.in.
http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/vie ... hp?p=58158
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1