Zobacz wÄ…tek - Mlody motocyklista = martwy motocyklista
NAS Analytics TAG

Mlody motocyklista = martwy motocyklista

O wszystkim
_________

Mlody motocyklista = martwy motocyklista

Postprzez elco » 22/7/2009, 22:55

http://www.scigacz.pl/Mlody,motocyklist ... 10073.html

Staram sie w miare mozliwosci czytac wiekszosc artykulow na scigaczu i musze przyznac, ze tak dobrego i mocnego materialu juz dawno nie czytalem. Dla Lovtzy nalezy sie tutaj zloty medal. Trzeba miec naprawde wiele odwagi, albo po prostu niezle sie wkur...., zeby napisac cos tak doglebnego, ale jakze prawdziwego. Chcialbym, zeby ten artykul trafil do tych nadetych pismakow i sprawil, zeby zaczeli myslec i wazyc slowa.
Myslalem, ze media juz skonczyly wieszac na nas psy, ale jak widac obraz polskiego motocyklisty jest wciaz zbyt piekny.

Co myslicie ?
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez pawulon03 » 22/7/2009, 23:10

artykuł bardzo dobry ja akurat na poł godziny przed przeczytaniem widziałem materiał na tvn24 i szczerze powiem ze do tej pory uważałem ich za poważne medium informacyjne ale jak widać oni też zaczynają sie zniżac powoli do poziomu Faktu czy super expresu ale Lovtza dobrze napisał -"cyrk z wiejskiej jedzie na wakacje to lukę w wieczornym wydaniu trza wypełnić...Najbardziej denerwuje mnie jednak to ,że taka telewizja jak tvn nie potrafi skleic nic swojego w tym temacie tylko wstawia filmy z internetu , ktore są troche starawe(i o ile sie nie myle to nie polskie) co ewidentnie podkreśla chęc bezsensownego wypełnienia luki w czasie emisji, a miliony ludzi są karmione tym gó..em i ...wierzą w takie rzeczy. Tak naprawde to nie widziałem jeszcze artykułu ani w prasie ani w tv stawiającego motocyklistów w tym lepszym swietle wiec jak ci ludzie mają zmienic o nas zdanie!
tak wiec róbmy wszystko tak aby ten nasz wizerunek troche poprawic .pozdrawiam
Ostatnio edytowano 22/7/2009, 23:22 przez pawulon03, łącznie edytowano 1 raz
pawulon03
Świeżak

Postprzez House MD » 22/7/2009, 23:17

Przeczytałem, chciałbym, żeby ten tekst znalazł szerokie grono odbiorców, ale artykuły ze ścigacza nie mają takiego wzięcia jak te tanie pisemka. Smutnym jest fakt ,że na motocyklistę patrzy się spod oka i mówi źle. Powyższa riposta jest rzetelna, konkretna i co najważniejsza poparta liczbami, miejmy nadzieję ,że artykuł dotrze do jak największej grupy ludzi.
Jestem Hardcorem xD
House MD
Świeżak

Postprzez malyzck » 22/7/2009, 23:26

Ja sie pewnie powtorze ale ja kiedys ju mowilem cos podobnego co jest w tym artykule, jak sie nudzi polityka, wypadki samochodwe i etc...

Przychodzi Szanowni Koledzy okres lata i szargania opini kazdego motocyklisty, tempa swołocz czyta bzdury a szmatlawce i tv napedzaja sobie budzet.

Ostatnio pytanie mojej sasiadki a to prawda z tymi linkami na szyji??? - Ja smiech i moja odpowiedz "wie Pani z tymi motocyklistami z linkami u szyji jest jak z Yeti nikt nie widzial a kazdy o nim slyszal" i odszedlem.

Wreszcie ktos skomentowal ten caly syf ktorym sie karmi ta ciemna mase i patrza sie wszyscy na ciebie jak na bandyte:)
malyzck
Bywalec

Postprzez SzpiceR » 22/7/2009, 23:33

fuck tvn
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Demotywatrrro » 22/7/2009, 23:46

A ja szczerze mówiąc mam w dupie to co piszą, i dobrze mi się z tym żyje. Media nigdy nie będą obiektywne w żadnej sprawie, bo taka już ich rola. Do nich należy kształtowanie opinii publicznej, a że w Polsce nie obrażając nikogo mamy płytki naród, to niestety tak jest.
Demotywatrrro
Świeżak

Postprzez Seba_ER5 » 22/7/2009, 23:59

Ostatnio pytanie mojej sasiadki a to prawda z tymi linkami na szyji??? - Ja smiech i moja odpowiedz "wie Pani z tymi motocyklistami z linkami u szyji jest jak z Yeti nikt nie widzial a kazdy o nim slyszal" i odszedlem.

W tym roku już z 2 osoby mnie o to pytały a jak sie przy tym broniły (ale mi tata mówił :D) hehe. A babka w sklepie motoryzacyjnym jak mnie zobaczył w kombinezonie skórzanym to upierała sie ,że w tym to ja na pewno wolno nie jeżdże. No to z uśmiechem na twarzy wyszedłem, bo cóż mam powiedzieć.

Co do speedowania to trochę w tym prawdy jest czasami zdarza się zapomnieć.
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Przemo_rene » 23/7/2009, 08:50

a ja tam jak wchodzę do np takiej "żabki" w kombi po np fajki to jakoś sprzedawczynie wszystkie MEGA miłe ;) eh...te blachary są wszędzie :twisted: i weź tu znajdź ładną i porządną (no w miare porządną by coś się działo :twisted: )
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Konio » 23/7/2009, 08:55

Artykul jak najbardziej prawdziwy. Przez telewizje oraz roznego rodzaju pisma oraz zapewne i radio motocyklisci sa postrzegani jak sa :(

Przemo_rene napisał(a):a ja tam jak wchodzę do np takiej "żabki" w kombi po np fajki to jakoś sprzedawczynie wszystkie MEGA miłe ;) eh...te blachary są wszędzie :twisted: i weź tu znajdź ładną i porządną (no w miare porządną by coś się działo :twisted: )

Czy to znaczy ze teraz mimo ze nie mam moto (jest ale nie da sie jezdzic) mam isc do sklepu po fajki w kombi?? :D
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez Frugos » 23/7/2009, 09:03

Nie wiem po co ludzie się przejmują jakimś TVN 24. Oni mają na celu uświadamiać różne rzeczy głupiemu społeczeństwu. Gówno ich obchodzi czy jakiś scigacz.pl się z tym zgadza czy nie, bo oni mają na tym zarabiać, a nie analizować fakty...

Po co wy takie głupoty oglądacie?
Frugos
Bywalec

Postprzez Przemo_rene » 23/7/2009, 09:45

Konio napisał(a):Artykul jak najbardziej prawdziwy. Przez telewizje oraz roznego rodzaju pisma oraz zapewne i radio motocyklisci sa postrzegani jak sa :(

Przemo_rene napisał(a):a ja tam jak wchodzę do np takiej "żabki" w kombi po np fajki to jakoś sprzedawczynie wszystkie MEGA miłe ;) eh...te blachary są wszędzie :twisted: i weź tu znajdź ładną i porządną (no w miare porządną by coś się działo :twisted: )

Czy to znaczy ze teraz mimo ze nie mam moto (jest ale nie da sie jezdzic) mam isc do sklepu po fajki w kombi?? :D

ZAWSZE!!! :P

A spróbuj tak na rynek w piątek wyjść w Poznaniu - tylko weź też kask!!
Będziesz wzbudzał ogromną sensacje - raz się mnie spytano o autograf :lol: (dwie małolaty...)

a tak na serio to chodzenie w kombi bez sprzeta obok to trochę jakbym z nartami chodził po miescie...bo jeżdzę :lol:
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez devxx » 23/7/2009, 11:36

http://www.wykop.pl/link/213578/mlody-m ... a-rozglosu

polecam wykopać, aby większe grono osób przeczytało
devxx
Świeżak

Postprzez falconiforme » 27/7/2009, 11:19

Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Fenek16 » 27/7/2009, 11:48

Nie pierwszy raz tutaj chwalę ten artykuł, świetny! Gratulacje Lovtza!
CBR 600 F3
Fenek16
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Trener » 27/7/2009, 20:20

Artykuł bardzo dobry i trafny
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez Marv » 29/7/2009, 13:18

pawulon03 napisał(a):widziałem materiał na tvn24 i szczerze powiem ze do tej pory uważałem ich za poważne medium informacyjne

Media towarzysza Wa_tera i poważne media informacyjne... Prosze Cię :lol:

TVN, TVN24 to brukowo/tabloidowe szmatławce warte tyle samo co SE czy Fakt.

Pozdrawiam
Marv
Świeżak

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê