Mlody motocyklista = martwy motocyklista
• Strona 1 z 1
Mlody motocyklista = martwy motocyklista
http://www.scigacz.pl/Mlody,motocyklist ... 10073.html
Staram sie w miare mozliwosci czytac wiekszosc artykulow na scigaczu i musze przyznac, ze tak dobrego i mocnego materialu juz dawno nie czytalem. Dla Lovtzy nalezy sie tutaj zloty medal. Trzeba miec naprawde wiele odwagi, albo po prostu niezle sie wkur...., zeby napisac cos tak doglebnego, ale jakze prawdziwego. Chcialbym, zeby ten artykul trafil do tych nadetych pismakow i sprawil, zeby zaczeli myslec i wazyc slowa.
Myslalem, ze media juz skonczyly wieszac na nas psy, ale jak widac obraz polskiego motocyklisty jest wciaz zbyt piekny.
Co myslicie ?
Staram sie w miare mozliwosci czytac wiekszosc artykulow na scigaczu i musze przyznac, ze tak dobrego i mocnego materialu juz dawno nie czytalem. Dla Lovtzy nalezy sie tutaj zloty medal. Trzeba miec naprawde wiele odwagi, albo po prostu niezle sie wkur...., zeby napisac cos tak doglebnego, ale jakze prawdziwego. Chcialbym, zeby ten artykul trafil do tych nadetych pismakow i sprawil, zeby zaczeli myslec i wazyc slowa.
Myslalem, ze media juz skonczyly wieszac na nas psy, ale jak widac obraz polskiego motocyklisty jest wciaz zbyt piekny.
Co myslicie ?
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
artykuł bardzo dobry ja akurat na poł godziny przed przeczytaniem widziałem materiał na tvn24 i szczerze powiem ze do tej pory uważałem ich za poważne medium informacyjne ale jak widać oni też zaczynają sie zniżac powoli do poziomu Faktu czy super expresu ale Lovtza dobrze napisał -"cyrk z wiejskiej jedzie na wakacje to lukę w wieczornym wydaniu trza wypełnić...Najbardziej denerwuje mnie jednak to ,że taka telewizja jak tvn nie potrafi skleic nic swojego w tym temacie tylko wstawia filmy z internetu , ktore są troche starawe(i o ile sie nie myle to nie polskie) co ewidentnie podkreśla chęc bezsensownego wypełnienia luki w czasie emisji, a miliony ludzi są karmione tym gó..em i ...wierzą w takie rzeczy. Tak naprawde to nie widziałem jeszcze artykułu ani w prasie ani w tv stawiającego motocyklistów w tym lepszym swietle wiec jak ci ludzie mają zmienic o nas zdanie!
tak wiec róbmy wszystko tak aby ten nasz wizerunek troche poprawic .pozdrawiam
tak wiec róbmy wszystko tak aby ten nasz wizerunek troche poprawic .pozdrawiam
Ostatnio edytowano 22/7/2009, 23:22 przez pawulon03, łącznie edytowano 1 raz
-
pawulon03 - Świeżak
Przeczytałem, chciałbym, żeby ten tekst znalazł szerokie grono odbiorców, ale artykuły ze ścigacza nie mają takiego wzięcia jak te tanie pisemka. Smutnym jest fakt ,że na motocyklistę patrzy się spod oka i mówi źle. Powyższa riposta jest rzetelna, konkretna i co najważniejsza poparta liczbami, miejmy nadzieję ,że artykuł dotrze do jak największej grupy ludzi.
Jestem Hardcorem xD
-
House MD - Świeżak
Ja sie pewnie powtorze ale ja kiedys ju mowilem cos podobnego co jest w tym artykule, jak sie nudzi polityka, wypadki samochodwe i etc...
Przychodzi Szanowni Koledzy okres lata i szargania opini kazdego motocyklisty, tempa swołocz czyta bzdury a szmatlawce i tv napedzaja sobie budzet.
Ostatnio pytanie mojej sasiadki a to prawda z tymi linkami na szyji??? - Ja smiech i moja odpowiedz "wie Pani z tymi motocyklistami z linkami u szyji jest jak z Yeti nikt nie widzial a kazdy o nim slyszal" i odszedlem.
Wreszcie ktos skomentowal ten caly syf ktorym sie karmi ta ciemna mase i patrza sie wszyscy na ciebie jak na bandyte:)
Przychodzi Szanowni Koledzy okres lata i szargania opini kazdego motocyklisty, tempa swołocz czyta bzdury a szmatlawce i tv napedzaja sobie budzet.
Ostatnio pytanie mojej sasiadki a to prawda z tymi linkami na szyji??? - Ja smiech i moja odpowiedz "wie Pani z tymi motocyklistami z linkami u szyji jest jak z Yeti nikt nie widzial a kazdy o nim slyszal" i odszedlem.
Wreszcie ktos skomentowal ten caly syf ktorym sie karmi ta ciemna mase i patrza sie wszyscy na ciebie jak na bandyte:)
- malyzck
- Bywalec
A ja szczerze mówiąc mam w dupie to co piszą, i dobrze mi się z tym żyje. Media nigdy nie będą obiektywne w żadnej sprawie, bo taka już ich rola. Do nich należy kształtowanie opinii publicznej, a że w Polsce nie obrażając nikogo mamy płytki naród, to niestety tak jest.
- Demotywatrrro
- Świeżak
W tym roku już z 2 osoby mnie o to pytały a jak sie przy tym broniły (ale mi tata mówił

Co do speedowania to trochę w tym prawdy jest czasami zdarza się zapomnieć.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
a ja tam jak wchodzę do np takiej "żabki" w kombi po np fajki to jakoś sprzedawczynie wszystkie MEGA miłe
eh...te blachary są wszędzie
i weź tu znajdź ładną i porządną (no w miare porządną by coś się działo
)

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Artykul jak najbardziej prawdziwy. Przez telewizje oraz roznego rodzaju pisma oraz zapewne i radio motocyklisci sa postrzegani jak sa
Czy to znaczy ze teraz mimo ze nie mam moto (jest ale nie da sie jezdzic) mam isc do sklepu po fajki w kombi??

Przemo_rene napisał(a):a ja tam jak wchodzę do np takiej "żabki" w kombi po np fajki to jakoś sprzedawczynie wszystkie MEGA miłeeh...te blachary są wszędzie
)
Czy to znaczy ze teraz mimo ze nie mam moto (jest ale nie da sie jezdzic) mam isc do sklepu po fajki w kombi??

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Nie wiem po co ludzie się przejmują jakimś TVN 24. Oni mają na celu uświadamiać różne rzeczy głupiemu społeczeństwu. Gówno ich obchodzi czy jakiś scigacz.pl się z tym zgadza czy nie, bo oni mają na tym zarabiać, a nie analizować fakty...
Po co wy takie głupoty oglądacie?
Po co wy takie głupoty oglądacie?
-
Frugos - Bywalec
Konio napisał(a):Artykul jak najbardziej prawdziwy. Przez telewizje oraz roznego rodzaju pisma oraz zapewne i radio motocyklisci sa postrzegani jak saPrzemo_rene napisał(a):a ja tam jak wchodzę do np takiej "żabki" w kombi po np fajki to jakoś sprzedawczynie wszystkie MEGA miłeeh...te blachary są wszędzie
)
ZAWSZE!!!

A spróbuj tak na rynek w piątek wyjść w Poznaniu - tylko weź też kask!!
Będziesz wzbudzał ogromną sensacje - raz się mnie spytano o autograf

a tak na serio to chodzenie w kombi bez sprzeta obok to trochę jakbym z nartami chodził po miescie...bo jeżdzę

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
http://www.wykop.pl/link/213578/mlody-m ... a-rozglosu
polecam wykopać, aby większe grono osób przeczytało
polecam wykopać, aby większe grono osób przeczytało
- devxx
- Świeżak
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
pawulon03 napisał(a):widziałem materiał na tvn24 i szczerze powiem ze do tej pory uważałem ich za poważne medium informacyjne
Media towarzysza Wa_tera i poważne media informacyjne... Prosze Cię

TVN, TVN24 to brukowo/tabloidowe szmatławce warte tyle samo co SE czy Fakt.
Pozdrawiam
- Marv
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości