Forum ludzi którzy więcej mówią niż potrafią?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Ten sezon jest moim 13-tym i przerobiłem 6 czy 7 motocykli.
Na kole nie śmigam,ścieranie sliderów mnie nie bawi.
Jednak mogę się pochwalić 40 tyś km nakręconymi w samym zeszłym roku oraz bolącymi kolanami,łokciami i nadgarstkami
:)
Przyczepności Koledzy!
Na kole nie śmigam,ścieranie sliderów mnie nie bawi.
Jednak mogę się pochwalić 40 tyś km nakręconymi w samym zeszłym roku oraz bolącymi kolanami,łokciami i nadgarstkami

Przyczepności Koledzy!
-
Pawcio415 - Świeżak
ten temat jest niczym innym jak tylko oznaką frustracji autora
może ma sprzęt z którego nie zadowolony jest, może sąsiad kupił sobie coś szybszego, może lepszego w mniemaniu autora
temat śmieszny, a ego niektorych jest większe od pałacu kultury, którego to nie ma w mieścinie autora, chłopaku w sam raz nadajesz się do stolicy, będziesz tu pasował tak samo jak pozostałe 90% z populacji wawy, które to przyjechało za hlebem i tu pozostało
może ma sprzęt z którego nie zadowolony jest, może sąsiad kupił sobie coś szybszego, może lepszego w mniemaniu autora
temat śmieszny, a ego niektorych jest większe od pałacu kultury, którego to nie ma w mieścinie autora, chłopaku w sam raz nadajesz się do stolicy, będziesz tu pasował tak samo jak pozostałe 90% z populacji wawy, które to przyjechało za hlebem i tu pozostało

- cb1000r
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
gelo007 napisał(a):Melvin zaczynasz robić podjazd do naszego forum tak jak flow...?
nie drogi gelosławie, zakładając ten temat miałem właśnie nadzieję na to że rozwinie się on tak jak się to stało...
po prostu byłem ciekaw do czego taka dyskusja doprowadzi

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Melvin proste stiwerdzenie ja Ci to powiem i Zmija i Alonzo, ze scigacz.pl to ogolnie dostepny portal o tematyce motocyklowej i kazdy ma do niego dostep
czyli jednym slowem portal jest komercyjny, ale w statystykach (Simi
) jest the best i to sie liczy, takze jak chciales osiagnac jakis wyzszy cel swoim tematem no coz nie udalo sie
hajdi ya hoo xD

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Mam moto od 3 lat
Jestem z tego zadowolony i nie zamierzam nic zmieniac (no jedynie cc3) 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3