POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam!!! Nazywam Sie Radek i chciałbym dołączyć do dumnych posiadaczy jednoślada! Jako świeżak mam mnóstwo pytań i nadziei że na nie odpowiecie! Pozdrawiam z Pomorza!!

- Radzioradosny
- Świeżak
Witam Mam na imię Łukasz od dawna intetresują Mnie motorki najbbardzoej podoba mi sie w nich ten dzwięk ja mam yamahe FZR600R  przejeździlem juz jeden sezon ale teraz przydało by mi sie coś więcej koni
 przejeździlem juz jeden sezon ale teraz przydało by mi sie coś więcej koni  bo do 200 jest nieźle a pozniej katastrofa ;/  pozdro:)
 bo do 200 jest nieźle a pozniej katastrofa ;/  pozdro:)
				 przejeździlem juz jeden sezon ale teraz przydało by mi sie coś więcej koni
 przejeździlem juz jeden sezon ale teraz przydało by mi sie coś więcej koni  bo do 200 jest nieźle a pozniej katastrofa ;/  pozdro:)
 bo do 200 jest nieźle a pozniej katastrofa ;/  pozdro:)JP:)
			- lukasz901930
- Świeżak
Witam wszystkich motomaniaków  

Nazywam się Dominik, jestem z Warszawy, mam 25 lata; latam od niedawna, bo od końcówki zeszłego sezonu Hondą CB - 1; 400 ccm - jest to moje I moto. Ale pokrótce jak to się zaczęło z motocyklami.
O tuż zamiłowanie do dwóch kółek przejawiałem od dawna ,jako mały smark mieszkałem przez pewien czas w Szwecji, dokładniej w Geteborgu niedaleko zagłębia motocyklowego gdzie na jednej ulicy można było znaleźć 6 salonów obok siebie . Mimo że byłem mały pamiętam jak latałem do jednego z nich gdzie gościu sadzał mnie na każdym moto do którego podbiegłem - w tedy jeszcze nie zdawałem sobie sprawy czym to grozi? - teraz już wiem własnym moto:).
. Mimo że byłem mały pamiętam jak latałem do jednego z nich gdzie gościu sadzał mnie na każdym moto do którego podbiegłem - w tedy jeszcze nie zdawałem sobie sprawy czym to grozi? - teraz już wiem własnym moto:). 
I tak dzięki mojemu kumplowi ze studiów, który śmigał na zajęcia własnym sprzętem zabierając mnie ze sobą moje zainteresowania się odrodziły - Dzięki stary:)
Od słowa do słowa okazało się że zmienia on sprzęt na mocniejszy więc odkupiłem od niego hondziawę jednocześnie zaczynając kurs na prawko.
OT I MOJA KRÓTKA HISTORIA 

Pozdrawiam i życzę owocnego sezonu

Nazywam się Dominik, jestem z Warszawy, mam 25 lata; latam od niedawna, bo od końcówki zeszłego sezonu Hondą CB - 1; 400 ccm - jest to moje I moto. Ale pokrótce jak to się zaczęło z motocyklami.
O tuż zamiłowanie do dwóch kółek przejawiałem od dawna ,jako mały smark mieszkałem przez pewien czas w Szwecji, dokładniej w Geteborgu niedaleko zagłębia motocyklowego gdzie na jednej ulicy można było znaleźć 6 salonów obok siebie
 . Mimo że byłem mały pamiętam jak latałem do jednego z nich gdzie gościu sadzał mnie na każdym moto do którego podbiegłem - w tedy jeszcze nie zdawałem sobie sprawy czym to grozi? - teraz już wiem własnym moto:).
I tak dzięki mojemu kumplowi ze studiów, który śmigał na zajęcia własnym sprzętem zabierając mnie ze sobą moje zainteresowania się odrodziły - Dzięki stary:)
Od słowa do słowa okazało się że zmienia on sprzęt na mocniejszy więc odkupiłem od niego hondziawę jednocześnie zaczynając kurs na prawko.
OT I MOJA KRÓTKA HISTORIA

Pozdrawiam i życzę owocnego sezonu

Ostatnio edytowano 24/3/2009, 19:36 przez Dodus, łącznie edytowano 1 raz

- 

Dodus
- Świeżak
 (otwórz link)
  (otwórz link)
Witaaaaaaaaaam i pozdrawiam ze wspaniałego, przepełnionego pięknymi kobietami, szybkimi maszynami, ketchupami i wielkimi dziurami w jezdni, Włocławka!:D Więc zacznę od tego, że nie miałem wcześniej żadnego motorq. Ale... ! Pewnego deszczowego, ponurego dnia mój kumpel do mnie powiedział: "Słuchaj, jedziemy dzisiaj pod Ukraińską granicę obejrzeć motorek dla Ciebie!" Ja mówię, "Co?, no okey." i pojechaliśmy. BYło to około 2 tygodnie temu. Czyli ok.10marca2009! Z racji na datę nie było zbyt kolorowo wracać nią do domu, a było to tylko 490km... Tak więc padał śnieg, potem przeszedł w deszcz, potem była burza(w zimę:?), potem silny wiatr(zwolniłem do 40km/h i ani grama więcej), a potem tylko ubytki w jezdni w moim cudownym miasteczku i byłem u mnie w garażu. Klient, który sprzedawał mi auto, jak się dowiedział, że mam zamiar nim jechać w taką pogodę dał mi 2 kaski gratis, a jak mu powiedziałem, że 490km to dorzucił rękawicę nowe, a jak powiedziałem, że jadę w tym ubraniu, co stoję to opuścił 700zł i powiedział, że to mistrzostwo świata. Po podpisaniu umowy powiedziałem mu jeszcze, że nigdy przedtem nie jeździłem na motocyklu. No tylko na egzaminie na prawko, bo nawet kursu nie miałem:P (Zdałem za pierwszym:D) to też lekko się zdziwił. Kupna motorku nie planowałem jednak pod namową przyjaciół jestem zadowolony z zakupu. Fajny sprzęt, za dobre pieniążki, frajda z jazdy, czekam na lato:D Co tutaj więcej mówić, pozdrawiam wszystkich miłośników jednośladów i liczę, że mnie ciepło przyjmiecie. Pozdrowienia z kuj-pom!
- bibikrzys
- Świeżak
Popatrzyłem, popisałem - wypadałoby się przywitać.
Imię: Michał
Chetny do pomocy i otwarty na propozycje zrobienia "czegoś" w Poznaniu i okolicy.
Moto stoi w garażu i się kurzy, aż się łezka kręci jak widzę dzisiejszą pogodę...
Pozdrawiam wszystkim i życzę szerokości i pogody

Imię: Michał
Chetny do pomocy i otwarty na propozycje zrobienia "czegoś" w Poznaniu i okolicy.
Moto stoi w garażu i się kurzy, aż się łezka kręci jak widzę dzisiejszą pogodę...
Pozdrawiam wszystkim i życzę szerokości i pogody

- 

mistyfik
- Świeżak
Witam, witam sie po raz drugi juz daaaawno nie zagladalam na to forum wiec odswieze swoja osobe   

Mam na imie Anna posiadam honde shadow 750 ACE. W ostatnim czasie troche nad nia popracowalam i teraz juz tylko z nazwy jest Shadowkom 
Niestety tu gdzie mieszkam troche wieje, ale dla mnie sezon trwa caly rok!

Mam na imie Anna posiadam honde shadow 750 ACE. W ostatnim czasie troche nad nia popracowalam i teraz juz tylko z nazwy jest Shadowkom

Niestety tu gdzie mieszkam troche wieje, ale dla mnie sezon trwa caly rok!
- Załączniki
- 
		- Honda shadow costom!
- 1.JPG (90.8 KiB) Przeglądane 4284 razy

- anna
- Świeżak
witam jestem Zbyszek na mkotocyklu jeżdże chyba od zawsze pojemności były różne wiadomo że na początku były to motorowery póżniej pospolita królowa polskich szos WSK 125 , KOBUZ 175 CZ 175 i przedostatni motocykl którym naprawde długo już jeżdże i służy doskonale ETZ 250 od niespełna dwóch tygodni jeżdże kawasaki zx-6rr trzeba przyznać różnica jest he Pochodze z małej wsi na kujawach Wycinki ale mieszkam i pracuje w Bydgoszczy

- matzbig
- Świeżak
Jak przystało na nowicjuszy przedstawiamy sie.
Witamy wszystkich nazywamy się Grzegorz i Adriana podobnie jak wszyscy tutaj śmigamy motorkiem aktualnie na cbr 900 ,na co dzień zajmujemy się uzyskiwaniem odszkodowań za wszelkiego rodzaju wypadki jeżeli bedziemy mogli to z chęcią wam pomożemy piszcie lub dzwońcie śmiało .Pozdrawiamy i do zobaczenia na zlotach.
				Pozdrawiam Silesiasquad
			- 

Silesiasquad
- Świeżak
Jak przystało na nowicjuszy przedstawiamy sie.
Witamy wszystkich nazywamy się Grzegorz i Adriana podobnie jak wszyscy tutaj śmigamy motorkiem aktualnie na cbr 900 ,na co dzień zajmujemy się uzyskiwaniem odszkodowań za wszelkiego rodzaju wypadki jeżeli bedziemy mogli to z chęcią wam pomożemy piszcie lub dzwońcie śmiało .Pozdrawiamy i do zobaczenia na zlotach.
				Pozdrawiam Silesiasquad
			- 

Silesiasquad
- Świeżak
- 

Elwirka1809
- Świeżak
hej, jestem Michał, mam 21 lat, mieszkam w Sławnie, studiuje w Koszalinie  od 12 roku życia simson
 od 12 roku życia simson  potem od 16 Honda Shadow 125, potem Honda Shadow 750, która właśnie sprzedaje, teraz najprawdopodobniej będzie Kawasaki Z750
 potem od 16 Honda Shadow 125, potem Honda Shadow 750, która właśnie sprzedaje, teraz najprawdopodobniej będzie Kawasaki Z750 

od 12 roku życia simson
 od 12 roku życia simson  potem od 16 Honda Shadow 125, potem Honda Shadow 750, która właśnie sprzedaje, teraz najprawdopodobniej będzie Kawasaki Z750
 potem od 16 Honda Shadow 125, potem Honda Shadow 750, która właśnie sprzedaje, teraz najprawdopodobniej będzie Kawasaki Z750 
- fleri
- Świeżak