Młodszy Farciarz - Praca marzeń
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Szymon, pamiętam pamiętam, gość cały czas chodził się wieszać ; )
po za tym ta gra miała chyba jakiś bład czy coś, bo pamiętam że czegoś tam nie mogłem przejść (była dołączona ładnych pare lat temu do jakiegoś magazynu;) )
po za tym ta gra miała chyba jakiś bład czy coś, bo pamiętam że czegoś tam nie mogłem przejść (była dołączona ładnych pare lat temu do jakiegoś magazynu;) )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Jak juz tak temat na gry zszedł to chciałem się Was spytać, czy znacie nazwe pewnej gry, a mianowicie pamietam, jak grałem kilka lat tamu u znajomych w nią czyli musi mieć z 9-10 lat taka mini gierka chodziło w niej, że jest się biznesmenem kupuje się jeden towar np sprzęt AGD w NY a sprzedaje drożej np w Londynie i takie tam:) niby głupia sie mi sie spodobała a nie moge jej znaleźć nigdzie 

-
adam_89 - Stały bywalec
fandzoilisz napisał(a):Raczej ta praca polega na usługiwaniu tym blaszkom, oprowadzaniu po dyskotekach na których blaszeczki bedom sobie wyrywac gahów a farciarz bedzie sobie mogl pomazyc o pukaniu
nie no wiadomo ze roznie bywa i praca nie polega na dymaniu malolat, ale jak ktos w miare ogarnia to sobie zawsze jedna czy dwie przygrucha

Pracowalem kiedys w podobnej wakacyjnej robocie, tylko ze hostessy okazaly sie siksami z gimnazjum wiec bylem bardziej jak tatus

-
bast - Bywalec
ha, ha, a gęste sito castingu to co. Zapomniało się. Rozmiar europejski - bezrobocie.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
-
GregorMoto - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości