Jaki jest sens życia???
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
<borut> sprzedaj tego swojego Golfa TDi z 97 r. i kup sobie motocykl, bo w innym temacie piszesz, że masz z nim kłopoty. Z tego co widzę to z tobą nie jest tak źle. Masz zdolności do pisania science fiction to może jakaś kasową powieść napisz i już kasę masz. Jak napiszesz powieść to ja jej nie kupię, bo nie wierzę ani w jedno twoje słowo. Mam wrażenie, że robisz w jajo Wszystkich znajomych z forum, którzy ci współczuli, a ty wywołujesz sprzeczne tematy i się ze Wszystkich śmiejesz.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
<młody> coś Ci powiem, ja tego całego boruta bajkopisarza rozszyfrowałem jak tylko przeczytałem jego kilka postów. Może myślał, że mu krzyżyk wyśle i będę się nad nim użalał, niedoczekanie jego. Borut zapisz się na inne forum gdzie są dzieci i tam rób i ich w konia, a nie tu nas Motomaniaków. My Motocykliści już nie jedno widzieliśmy i takich borut cwaniaczków ja ty też.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
że ludziom chce się takie głupoty pisać (mówię o borucie) gość ma naje*ane pod kopułą... zamiast się wziąć za coś pożytecznego, chce wzbudzać litość u innych poprzez swoje głupie posty... ŻAL!!!
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
... i zobacz jakby mu zależało na tym forum i był prawdziwym miłośnikiem motocykli to takich jaj by nie robił. Opinię już ma zszarganą.
-
Hamulec - Bywalec
Co się dziwić jak się ma 20 lat i parcie na już ( moto , kasa ) a nie chce się wziąsc za naukę i prace , tylko walić ściemy .
Borut ja jestem z tego co wynika po twoich postach starszy o 3 lat , maturę zdałem jako tako ( nic to ) egzamin zawodowy oblałem (zabrakło 7% zdane od 75%) wziołem sie za naukę zdałem spakowałem manaty i do roboty ( nie było łatwo nowemu w zawodzie bez doświadczenia ale jaja mam i dalej zapierd***m )
Borut ja jestem z tego co wynika po twoich postach starszy o 3 lat , maturę zdałem jako tako ( nic to ) egzamin zawodowy oblałem (zabrakło 7% zdane od 75%) wziołem sie za naukę zdałem spakowałem manaty i do roboty ( nie było łatwo nowemu w zawodzie bez doświadczenia ale jaja mam i dalej zapierd***m )
- <młody>
- Świeżak
Właśnie <młody>, żeby mieć moto i na nim jeżdzić to trzeba mieć jaja, rozum i determinację.
-
Hamulec - Bywalec
kolejny temat o sraczce, 4 strony, na każdej posty długie jak wypracowanie z polskiego, komu się chce to czytać?
w sumie przeczytałem 3-4 odpowiedzi i każdy mu wygarnął.
w sumie przeczytałem 3-4 odpowiedzi i każdy mu wygarnął.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Zanim pójdziesz sie zabic idź do psychologa i z nim pogadaj, albo napisz do mnie na gg to postaram sie Ci jakos pomóc
pzdr
PS
Sens zycia kazdy nadaje sobie sam, dla jednego sensem bedzie łażenie po pubach z kumplami i chlanie a dla drugiego bedzie to robienie czegos ambitnego np pomaganie innym potrzebujacym ludziom itd
pzdr
PS
Sens zycia kazdy nadaje sobie sam, dla jednego sensem bedzie łażenie po pubach z kumplami i chlanie a dla drugiego bedzie to robienie czegos ambitnego np pomaganie innym potrzebujacym ludziom itd
-
cwaniak182 - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3