Ile najszybciej jechałeś(aś) ?
heh oj RAFF troche tu dodajesz! raz piszesz ze jechales 150, pozniej piszesz ze jednak 100,a pozniej sie okaze ,ze nie jechaels wogole heh! bajeruj las nie nas. pozdrawiam!
Biegaj,skakaj,lataj,pływaj w tańcu w ruchu pij i zygaj!!
-
wasylmks5 - Świeżak
nie wiem czy już pisałem ile leciałem najwięcej, ale było to na CB około 190km/h (licznikowe) a na 929 jakieś 11-13km/h(licznikowe bo realnie to z 4-5km wycisnąłem odpychając się nogami) jak po 20cm śniegu starałem sie dojechać od transita do garażu
ogólnie zawracałem robiąc burnout 360 na śniegu bez gazu, puściłem sprzęgło i pochyliłem moto i czekałem kiedy sie obróci 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Gandalf - Świeżak
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Gandalf napisał(a):a ja szybko nie śmigam, bo nie lubie
Otoz to, gosc poruszyl bardzo ciekawa kwestie. Ja np. chociaz nie mam jeszcze swojego duzego motocykla, to pare razy mialem ochote przejechac sie roznymi sprzetami mam quada duzego to nie to samo ale zawsze, i tez jakos tak szybka jazda sama w sobie, na wariata mi sie nie podoba, hmm tzn. to jest bardzo dziwne ze mna, czasem jak sie zachce to sie zapiernicza az dym leci, ale generalnie wiecej przejechalem powoli, niz szybko

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
To ty tez nie wiesz, ze chopperem mozna szybko pojechac?
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Co fakt to fakt
Poza tym nigdy nie podobaly mi sie czopery, ta pozycja i wogole ten styl gburowaty.

-
herbatkowy - Bywalec
Kiedyś widziałem jak do chopperaka wsadzili v8 od jakiejś fury
Na prostej motorek szalał, ale na winklach nawet romet by go pokonał.

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Boss Hoss ten motorek się nazywa i ma silniczek V8 o pojemności 5.7 prosto z Corvetty
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... 8%2093.htm dla zainteresowanych
Ciekawe jaki ma V-max

Ciekawe jaki ma V-max

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Ej no panowie, a czy żeby śmigać powoli to trzeba od razu choppera posiadać?? Ja lubię na wszystkim rozkoszować się jazdą. Czoperek?? Nie wszystkie są ładne, ale np. duży Intruder albo Yamcia XVS 1300 Midnight Star?? O Triumphie Rockecie nie wspomne. Dla mnie każdy motocykl jest wyjątkowy i w każdym znajdę coś fajnego. A że wam tylko prędkość w głowie...
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak