Legalizacja wyścigów ulicznych w Krakowie
• Strona 1 z 1
Legalizacja wyścigów ulicznych w Krakowie
Jak wyżej. W Krakowie pojawiła się opcja Legalnych wyścigów. Projekt ma ręce i nogi i wygląda na to, że wszystko ułoży się pomyślnie. Co prawda temat na razie dotyczy samochodów, ale nie widzę przeszkód, żeby podłączyć się pod imprezę.
Jeżeli chcecie dowiedzieć się czegoś więcej, to zapraszam:
http://na-gumie.pl/legalne-wyscigi-w-krakowie/
Można również oddać głos poparcia w ankiecie:
www.legalne-wyscigi.pl
Jeżeli chcecie dowiedzieć się czegoś więcej, to zapraszam:
http://na-gumie.pl/legalne-wyscigi-w-krakowie/
Można również oddać głos poparcia w ankiecie:
www.legalne-wyscigi.pl
My beautiful little girl... | | http://bikepics.com/members/czupryna/
-
Czupryna - Świeżak
Wiesz, u nas procedury pewnie też troche potrwają, ale miasto patrzy na to bardzo przychylnym okiem:)
-
Czupryna - Świeżak
pewnie do póki nie dojdzie do jakiegoś nieszczęścia, albo do póki ktoś się nie będzie skarżył :/ życzę wam, żeby się udało 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Wiesz, to nie są lokalizacje podane przeze mnie;)
Co do Rybitw- raczej nie jest to możliwe, mimo, że właśnie tam teraz odbywają się wyścigi. Padł pomysł pasu startowego, ale każdy, kto był na lotnisku chociaż raz, wie, że raczej nie da rady.
Z tego co wiem, w Łodzi organizator zamyka po prostu kawałek drogi publicznej i właśnie na nim odbywają się wyścigi. Cóż, zobaczymy jak ustosunkują się do tego osoby odpowiedzialne za infrastrukturę.
Co do Rybitw- raczej nie jest to możliwe, mimo, że właśnie tam teraz odbywają się wyścigi. Padł pomysł pasu startowego, ale każdy, kto był na lotnisku chociaż raz, wie, że raczej nie da rady.
Z tego co wiem, w Łodzi organizator zamyka po prostu kawałek drogi publicznej i właśnie na nim odbywają się wyścigi. Cóż, zobaczymy jak ustosunkują się do tego osoby odpowiedzialne za infrastrukturę.
-
Czupryna - Świeżak
Tzn u nas smaczek mają tylko nielegale jak dla mnie, wtedy zawsze na Technicznej (są chyba organizowane w jakimś innym miejscu też, ale zapominałem), a tłumy takie że szok.. jak legale to niegdyś Rokicińska, teraz koło DELL'a. Mi tam to ryba bo mieszkam rzut beretem od obydwu lokalizacji, jednak jak już jestem na wyścigach to na Technicznej..
-
Movi - Moderator
z tego co mi wiadomo to na Technicznej już jest przypał potężny i teraz się gdzieś zjeżdżają, i śmigają po rokicińskiej 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Lubią, lubią i dlatego czas na legale.
Co do Bora-Komorowskiego- chodzi o to, żeby zamknąć ulice w jedna stronę, ruch byłby pokierowany okrężnie. Gdyby zrobić to w weekend, to nie byłoby większych problemów, zwłaszcza, że tam są 4 pasy.
No ale nie ma co uprzedzać faktów, zobaczymy jaka będzie oficjalna odpowiedź miasta.
Co do Bora-Komorowskiego- chodzi o to, żeby zamknąć ulice w jedna stronę, ruch byłby pokierowany okrężnie. Gdyby zrobić to w weekend, to nie byłoby większych problemów, zwłaszcza, że tam są 4 pasy.
No ale nie ma co uprzedzać faktów, zobaczymy jaka będzie oficjalna odpowiedź miasta.
-
Czupryna - Świeżak
w mojej wsi zwanej Piotrkowem wszystko idzie, ale jak krew w piach...
chcieliśmy zorganizować coś na kształt Extreme moto albo streetbike freestyle, na naszym lotnisku i co się okazało mazda speed która chciała zrobić tam po raz kolejny swój zlot też nie dostała zgody i przenieśli się do innego miasta... Piotrków nie dba o swoją promocję, jest smutny, brudny i zacofany, nic tu się nie dzieje a jak ktoś chce coś zrobić to wszyscy mu kładą kłody pod nogi...
odnoszę wrażenie że najmniej problemów jest jak się robi wszystko nielegalnie i w nocy, bo jedynie panowie w niebieskich mundurach mogą nam trochę namieszać, ale to lepsze niż chodzenie i proszenie się o cokolwiek...
ciekawe co nam wyjdzie z planów budowy toru kartingowego, podpisy pod petycję nadal zbieramy, ciekawe czy to coś da...
chcieliśmy zorganizować coś na kształt Extreme moto albo streetbike freestyle, na naszym lotnisku i co się okazało mazda speed która chciała zrobić tam po raz kolejny swój zlot też nie dostała zgody i przenieśli się do innego miasta... Piotrków nie dba o swoją promocję, jest smutny, brudny i zacofany, nic tu się nie dzieje a jak ktoś chce coś zrobić to wszyscy mu kładą kłody pod nogi...
odnoszę wrażenie że najmniej problemów jest jak się robi wszystko nielegalnie i w nocy, bo jedynie panowie w niebieskich mundurach mogą nam trochę namieszać, ale to lepsze niż chodzenie i proszenie się o cokolwiek...
ciekawe co nam wyjdzie z planów budowy toru kartingowego, podpisy pod petycję nadal zbieramy, ciekawe czy to coś da...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
człowieku zobacz kiedy było pisane o tym ...

-
Bystry - Stały bywalec
• Strona 1 z 1