POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
witam wszystkich!mam na imię Mateusz i mam 18 lat.mieszkam w Kielcach.Nie posiadam jeszcze własnego moto,ale po nowym roku planuje zakupić jakiś skromny motorek na początek szlifowania moich umiejętności:):) pozdrawiam wszystkich na forum!
Biegaj,skakaj,lataj,pływaj w tańcu w ruchu pij i zygaj!!
-
wasylmks5 - Świeżak
witam wszystkich miłosników dwóch kółek.
Mam na imię Krzysiek, mam 26% zniżki:)
od maja jestem posiadaczem Yamaha R6 2001r.
czy szczęśliwym? to się okaże ;P
Mam na imię Krzysiek, mam 26% zniżki:)
od maja jestem posiadaczem Yamaha R6 2001r.
czy szczęśliwym? to się okaże ;P
-
Żaku - Świeżak
Siemka !!! mam na imie damian , jestem nowy na forum, mam 16 lat, najpierw jeździłem skuterem tgb orion 101s a teraz jeźdze yamaha tzr z 2005 roku o pojemności 70ccm , no i o mnie to tyle, a i jeszcze sie raz na niej przewróciłem
a yamahe mam od poczÄ…tku ostatnich wakacji
kupiłem używaną 

- Kopec16
- Świeżak
witam wszystkich
mam na imiÄ™ Artur, jestem z Kielc
ścigacze, MotoGP, SBK, FMX
only
może kiedyś desmosedici
pozdrawiam
mam na imiÄ™ Artur, jestem z Kielc
ścigacze, MotoGP, SBK, FMX

może kiedyś desmosedici

pozdrawiam
Ostatnio edytowano 20/9/2009, 11:08 przez desmoRR, łącznie edytowano 1 raz
DUCATI DESMOSEDICI RR
- desmoRR
- Świeżak
siema ! imie: Rafał wiek: 21 lat, jestem z białegostoku, motorami interesuje sie od dziecka ;] posiadalem 2x motorynka , jawa 50, ogar, stella, simson , YAMAHA TW200, obecnie kupilem sobie YAMAHE r6 2001r . co do prawa jazdy mam kategorie Bi C przymiezam sie powoli do A ;]
pozdrawiam !
pozdrawiam !
zwolnij
- RAFF
- Świeżak
Witam!
Forum już czytuję od dłuższego czasu ale w końcu czas się przywitać.
Mam na imię Robert, lat 27. Mieszkam w okolicach Tarnowa i jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki Bandit 1200 SA. Jest to mój pierwszy moto i szczęśliwie bez większych przygód od września nim jeżdżę.
Zrobiłem nim 14 tys kilometrów ale w ostatni weekend jak jechałem przez sypiący śnieg postanowiłem już zakończyć sezon i zabrać się za zimowe dłubanko przy moto.
Pozdrawiam wszystkich.
Forum już czytuję od dłuższego czasu ale w końcu czas się przywitać.
Mam na imię Robert, lat 27. Mieszkam w okolicach Tarnowa i jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki Bandit 1200 SA. Jest to mój pierwszy moto i szczęśliwie bez większych przygód od września nim jeżdżę.
Zrobiłem nim 14 tys kilometrów ale w ostatni weekend jak jechałem przez sypiący śnieg postanowiłem już zakończyć sezon i zabrać się za zimowe dłubanko przy moto.
Pozdrawiam wszystkich.
- gniady
- Świeżak
Siema
-imie: Wojtek
-miasti: Piła, Wlkp
-moto: Peugeot Vivacity 50cc (w przyszlym roku zmiana xD)
-staz: 2 sezony, jakies 5,5kkm
troche spoznione to przywitanie xD
-imie: Wojtek
-miasti: Piła, Wlkp
-moto: Peugeot Vivacity 50cc (w przyszlym roku zmiana xD)
-staz: 2 sezony, jakies 5,5kkm
troche spoznione to przywitanie xD

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
Witam ;]
Mam na imie Tomek mam 16 lat smigam na derbi sendzie a na wiosne przesiadam sie na Aprilie Sx 125
Jestem z Nowego SÄ…cza
Dopiero jestem za pierwszym sezonem " Miejskiej dżungli "
Pozdrawiam
Mam na imie Tomek mam 16 lat smigam na derbi sendzie a na wiosne przesiadam sie na Aprilie Sx 125

Jestem z Nowego SÄ…cza

Pozdrawiam
Provehito in altum ^^ | | http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Der ... e,SM/41281
-
Goolas - Świeżak
Witam,
Mam na imię Magda, (ulubiony kolor i znak zodiaku pominę ;p), mieszkam w Poznaniu a w sporcie motocyklowym jestem zupełnie świeżakiem bo motocykl kupiłam 2 miesiące temu (kawasaki ninja 2008r. 250r) taki jak doradziliście na forum- i póki co jestem z niego ogromnie zadowolona
Motocyklami zaczęłam interesować się od 2 lat kiedy to będąc rok na socratesie w Belgii kiedy to kolega przewiózł mnie swoją Aprillą, wtedy zachorowałam na motocykle...i tak już zostało... pasja jest coraz większa choć w Polsce nie znam jeszcze nikogo kto by się interesował motocyklami...
Czym bym chciała jeździć? Nie będę oryginalna i powiem że r6 na torze Poznań
pozdrawiam
Mam na imię Magda, (ulubiony kolor i znak zodiaku pominę ;p), mieszkam w Poznaniu a w sporcie motocyklowym jestem zupełnie świeżakiem bo motocykl kupiłam 2 miesiące temu (kawasaki ninja 2008r. 250r) taki jak doradziliście na forum- i póki co jestem z niego ogromnie zadowolona

Motocyklami zaczęłam interesować się od 2 lat kiedy to będąc rok na socratesie w Belgii kiedy to kolega przewiózł mnie swoją Aprillą, wtedy zachorowałam na motocykle...i tak już zostało... pasja jest coraz większa choć w Polsce nie znam jeszcze nikogo kto by się interesował motocyklami...

pozdrawiam
co ciÄ™ nie zabije to ciÄ™ wzmocni
-
diuna - Świeżak
[/img]diuna napisał(a):Witam,
pozdrawiam
- Załączniki
-
- my ninja.jpg (30.17 KiB) PrzeglÄ…dane 4754 razy
-
diuna - Świeżak
hej wszystkim jestem Damian mieszkam w Biłgoraju mam 15 lat .Jeździłem pierwszy sezon hondą MTX 80 r2 na forum siedzę od dawna ale dopiero nie dawno zacząłem sie troszkę udzielać pozdrawiam i szerokości wszystkim
off road squad bilgoraj
była kochana honda mtx czekam na nową furmankę
była kochana honda mtx czekam na nową furmankę
-
damianjudo - Świeżak
witam mam na imie Piotrek mam 14 lat i posiadam od ponad roku yamahe raptor 660 mieszkam w ustrzykach (Bieszczady:)
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
- piotrekyfm
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości