posty, ktorych nie widac
• Strona 1 z 1
posty, ktorych nie widac
czy ktos wie DLACZEGO? widze swoj, widze, ze dalej sa dodawane ale pozniejszych juz nie. Wiem, ze pare osob cos o tym wspominalo. Znow sie cos chrzani?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
mi się wydaje że głównie chodzi o offtop. Chyba zbyt dużo postów tam naspamowano i forum się znowu posypało. Nie wytrzymuje crash testów.
też napisałem tam posta i jakoś dziwnie długo szedł (przeglądarka prawie się zwiesiła) po czym widze że jeszcze ktoś po mnie napisał pare postów, a widze tylko ten post kto napisał przede mną (nawet swojego nie widze) czyli mojego i późniejszych nie widać :/
też napisałem tam posta i jakoś dziwnie długo szedł (przeglądarka prawie się zwiesiła) po czym widze że jeszcze ktoś po mnie napisał pare postów, a widze tylko ten post kto napisał przede mną (nawet swojego nie widze) czyli mojego i późniejszych nie widać :/
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
no wlasnie to przypadlosc nie tylko offtopu. fuck znow cos nie dziala :/
to chyba pierwsze forum w histori, ktore przestanie dzialac przez ilosc spamu
to chyba pierwsze forum w histori, ktore przestanie dzialac przez ilosc spamu

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
no ja też tak miałem wczoraj i przedwczoraj...
jeśli to wina offtopu to po prostu go zresetujcie, i tak nic wartościowego w nim nie ma więc można pisać od początku
btw do wszelkich napraw niezbędne są: młotek, siekiera i pochodnia jak coś mogę pożyczyć
jeśli to wina offtopu to po prostu go zresetujcie, i tak nic wartościowego w nim nie ma więc można pisać od początku

btw do wszelkich napraw niezbędne są: młotek, siekiera i pochodnia jak coś mogę pożyczyć

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
od rana w offtopie nie widac postow, pisalam kolo 9 i do teraz ich nie ma
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
No w temacie ile najszybciej jechałeś mam ostatni post od palgumeniedusze , a cały czas mam podświetlone ze nie przeczytałem najnowszych postów ostatni to niby evila ale ja go wogóle nie widze tak jest dzisiaj od południa .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
ja tam dalej np w offtopie nie widze reszty postow.
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Kupta se okulary
U mnie działa

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Ja mam od niedawna też inny problem . Np w temacie "dlaczego nie ma motocykli z dislem" pisałem niedawno posta , pomnie napisał skwy przeczytałem to i cały czas podświetla mi że są nowe posty , jednak byłem tam już pare razy i ostatnim postem jest ten który już czytałem . Sprawa ma sie tak samo z innymi tematami .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1