Dziwna stronka
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Dziwna stronka
Właśnie napotkałem ta stronę: www.ChceszMotorToWezSieZaRobote.pl i tu sie troche zdziwiłem
, ze chce sie komus takie cos robic z jednej strony dziwne a z drugiej moze chłopak zeczywiscie chce sobie zarobić a nie wie jak
. Co o tym myslicie? Według mnie raczej nikt mu nie pomoze

- Lukaszekdudi157
- Świeżak
nie wiesz jak zarobic? wez sie chlopie do roboty !! nawet kogos bardzo mlodego moga wziasc do pomocy w jakims sklepie czy cos. wystarczy chciec i odrobina samozaparcia a nie blagac kogos o kase. Zenuła !!
Ostatnio edytowano 13/11/2008, 21:04 przez gumis, łącznie edytowano 1 raz
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
- Lukaszekdudi157
- Świeżak
- Lukaszekdudi157
- Świeżak
Pomysł dość odważny
ale powiem Tobie iż największą satysfakcje będziesz miał zarabiając na motor własnoręcznie, a co za tym idzie będziesz go na pewno bardziej szanował i o niego dbał , a to zaprocentuje na przyszłość. Powodzenia.

"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=9358&start=0 (otwórz link) <--- temat który położył mnie na łopatki kiedyś
do tej pory lubię sobie go poczytać 

-
Movi - Moderator
Pamietam to Movi
:D

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Aha czyli na tym forum nie wolno pisac tematów. Bo potem od razu sie jest ofiara i podejzanym
Myslałem ze to dobre forum do tej pory ale jak widać sie myliłem 

- Lukaszekdudi157
- Świeżak
Fajnie, że tak myślałeś... a skoro się rozmyśliłeś, to poszukaj sobie innego forum...
Szkoda, że każdy użytkownik nie założy sobie tematu pt. "Dziwna stronka", wklei tam link do strony jakiegoś oszołoma żyjącego w przekonaniu, że z dupą przed kompem dorobi się motocykla, i nie pochwali się nią pozostałym kolegom-motonitom...
Szkoda, że każdy użytkownik nie założy sobie tematu pt. "Dziwna stronka", wklei tam link do strony jakiegoś oszołoma żyjącego w przekonaniu, że z dupą przed kompem dorobi się motocykla, i nie pochwali się nią pozostałym kolegom-motonitom...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
Lukaszekdudi157 napisał(a):Aha czyli na tym forum nie wolno pisac tematów. Bo potem od razu sie jest ofiara i podejzanymMyslałem ze to dobre forum do tej pory ale jak widać sie myliłem
Heh, wiesz ciężko jest oceniać ale moja pierwsza myśl była dokładnie taka sama jak innych, czyli ktos stworzył sobie stronkę i zapodał na forum. Jak juz wyżej zauważyli imię się pokrywa, mała miejscowość a na dodatek zarówno Ty jak i autor strony ma te same problemy z ortografią a konkretnie "ż" czy "rz"

Movi napisał(a):http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=9358&start=0 (otwórz link) <--- temat który położył mnie na łopatki kiedyśdo tej pory lubię sobie go poczytać
Stary nie mogę

- fool
- Świeżak
Lukaszekdudi157 napisał(a):Ale pomysł miał fajnyJak ja zarabiałem na piwerwszy motor to az takich pomysłów nie maiałem
Lukaszekdudi157 napisał(a):Mam pytanie jaki był by według was fajny motor za cene 600-700zł? nie chce jezdzić ogarem ani jawą bo mi się to już znudziło,a nie chcę też skutera bo jazda bez zmiany biegów jest nudna co myślicie jest coś fajnego za tą cene
IĆ STOND

-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2