WYMAŻONY salon dla motocyklistów
• Strona 1 z 2 • 1, 2
WYMAŻONY salon dla motocyklistów
jestem studentką architekrury wnętrz i właśnie projektuje "salon motocyklowy ". chciałabym sie dowiedziec od was czego oczekujecie po takim sklepie na co powinnam zwrucić uwage, co powinno sie w nim znaleśc.
Kto wie może za kilka lat powstanie taki salon który spełni wszystkie wasze najskrytsze mażenia jakie oczekujecie od takiego miejsca.
Piszcie śmiało nawet pozornie błache i szalone pomysły mogłą mi się przydać w projekcie.
:shock:
a jak popełnie jakąs straszna gafe to piszcie wkońcu jestem laikiem w tych sprawach :mrgreen:
Kto wie może za kilka lat powstanie taki salon który spełni wszystkie wasze najskrytsze mażenia jakie oczekujecie od takiego miejsca.
Piszcie śmiało nawet pozornie błache i szalone pomysły mogłą mi się przydać w projekcie.
:shock:
a jak popełnie jakąs straszna gafe to piszcie wkońcu jestem laikiem w tych sprawach :mrgreen:
- alegrija
- Świeżak
Studentka architektury wnetrz? I pisze marzenia przez wielkie "ż", a zwrócic przez "u" ? Najpierw sie naucz pisac, potem sie bierz za rysowanie. Jak nie masz o tym bladego pojecia to sie za to nie zabieraj, tracisz swoj cenny czas, ktory moglabys poswiecic nauce j.polskiego. Pozdrawiam.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Taki salon maRZeń wg mnie powinien być:
-przestronny tak aby znalazło się tam miejsce dla wszystkich modeli jakie oferuje producent - w rzeczywistości (bynajmniej we wrocławiu salon yamaha) jest może 1/3 oferty producenta, a motocykle poupychane są jeden obok drugiego - strach usiąść w razie W wszystkie motory w rzędzie lecą jak klocki domino. Ewentualnie motocykle mogłyby być ustawione 'tematycznie' tj choppery,crusery, sporty, sport-turist, nakedy, turysty, motox, enduro, wszystkie osobno, nie wiem czy to ma sens ale tak mozna to też sobie wyobrazić.
-podzielony na część gdzie stoją motocykle i część gdzie znajdziemy akcesoria, kaski, ubrania etc - w rzeczywistośći (salony we wrocławiu) albo są wydzielone małe klitki z niezbyt wyszukanymi akcesoriami, generalnie jest shit. albo miedzy motocyklami stoją manekiny i stojaki z kurtkami jako "pokazówka". nie wiem po co to komu.
- w tym temacie nie wiem czy to co powiem odzwierciedla rzeczywistośc we wszystkich salonach ale serwisy np. w-w yamaha ma pomieszczenie wielkości naprawde 2 pokoi lub salonu w domku, gdzie mieszczą się 2-3 stanowiska na motocykle. może i nie ma tam zbyt dużego ruchu, ale wydaje mi się ze pracownicy serwisu nie mają tam wygody, a i nasze sprzęty powinny mieć serwisy z prawdziwego zdarzenia. Jakkolwiek miejscu można coś zarzucić to na seriwsantów nie ma co narzekać:)
- przed salonem jakiś parking z prawdziwego zdarzenia, czesc dla motocykli dla samochodów
hmm no jakoÅ› skonczyly mi sie pomysly:P
-przestronny tak aby znalazło się tam miejsce dla wszystkich modeli jakie oferuje producent - w rzeczywistości (bynajmniej we wrocławiu salon yamaha) jest może 1/3 oferty producenta, a motocykle poupychane są jeden obok drugiego - strach usiąść w razie W wszystkie motory w rzędzie lecą jak klocki domino. Ewentualnie motocykle mogłyby być ustawione 'tematycznie' tj choppery,crusery, sporty, sport-turist, nakedy, turysty, motox, enduro, wszystkie osobno, nie wiem czy to ma sens ale tak mozna to też sobie wyobrazić.
-podzielony na część gdzie stoją motocykle i część gdzie znajdziemy akcesoria, kaski, ubrania etc - w rzeczywistośći (salony we wrocławiu) albo są wydzielone małe klitki z niezbyt wyszukanymi akcesoriami, generalnie jest shit. albo miedzy motocyklami stoją manekiny i stojaki z kurtkami jako "pokazówka". nie wiem po co to komu.
- w tym temacie nie wiem czy to co powiem odzwierciedla rzeczywistośc we wszystkich salonach ale serwisy np. w-w yamaha ma pomieszczenie wielkości naprawde 2 pokoi lub salonu w domku, gdzie mieszczą się 2-3 stanowiska na motocykle. może i nie ma tam zbyt dużego ruchu, ale wydaje mi się ze pracownicy serwisu nie mają tam wygody, a i nasze sprzęty powinny mieć serwisy z prawdziwego zdarzenia. Jakkolwiek miejscu można coś zarzucić to na seriwsantów nie ma co narzekać:)
- przed salonem jakiś parking z prawdziwego zdarzenia, czesc dla motocykli dla samochodów
hmm no jakoÅ› skonczyly mi sie pomysly:P
Ostatnio edytowano 10/10/2008, 13:22 przez motoman, łącznie edytowano 2 razy
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Studentka architektury wnetrz? I pisze marzenia przez wielkie "ż", a zwrócic przez "u" ? Najpierw sie naucz pisac, potem sie bierz za rysowanie. Jak nie masz o tym bladego pojecia to sie za to nie zabieraj, tracisz swoj cenny czas, ktory moglabys poswiecic nauce j.polskiego. Pozdrawiam.
Ahhh ta zazdrość u kobiet ^^

-
Evul - Świeżak
Evul napisał(a):Ahhh ta zazdrość u kobiet ^^
Nie rozsmieszaj mnie

-
patty pojechala po calosci
spazz ja teszz

spazz ja teszz

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
greddy napisał(a):jak kots jest vi aj pi, to moze jezdzic komu chce

-
Nie zgodze sie, ranga nie ma nic do rzeczy. Zeby nie byc goloslownym - post jest naruszeniem pkt.6 regulaminu forum o poprawnej pisowni, oraz podchodzi pod pkt 2 - j) regulaminu nadawania Warnow za razace bledy ortograficzne. Poza tym bycie studentem do czegos zobowiazuje..
Mi byloby wstyd powiedziec, ze studiuje i robic tak podstawowe byki.

-
patty_brawurka napisał(a):Nie zgodze sie, ranga nie ma nic do rzeczy. Zeby nie byc goloslownym - post jest naruszeniem pkt.6 regulaminu forum o poprawnej pisowni, oraz podchodzi pod pkt 2 - j) regulaminu nadawania Warnow za razace bledy ortograficzne. Poza tym bycie studentem do czegos zobowiazuje..Mi byloby wstyd powiedziec, ze studiuje i robic tak podstawowe byki.
Skoro już tak sztywno się zrobiło to może zacznijmy również używać polskich znaków bo ich brak zdecydowanie bardziej drażni niż błąd ortograficzny.
- slimakkr
- Świeżak
Bardzo mi przykro, mnie natomiast drazni brak interpunkcji w Twojej wypowiedzi. Kontynuujemy te smieszna dywagacje? Czy moze jednak pogodzisz sie z faktem, iz czlowiek wpisujacy w ankietach wyksztalcenie wyzsze powinien znac zasady pisowni takich wyrazow jak "marzenie", "zwrócić" czy "znaleźć"?
-
ja to milcze bom swiezak. 

-
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości