Pomoc w ogledzinach
• Strona 1 z 1
Pomoc w ogledzinach
Witam
W sobote mam zamiar pojechac na ogledziny maszyny niestety znajomy ktory zna sie dobrze na moto sie pochorowal ;/ a samemu zbytnio maszyny nie sprawdze bo jestem swiezak serwis tez mi duzo nie powie tyle tylko czy czesci sa ok . Moja wielka prośba czy ktos ma czas i checi aby zemna pojechac na ogledzony i przetestowac motor?
Jestem ze Szczecina motor znajduje sie za Koszalinem wiec w gre wchodza wszystkie miejscowosci po drodze ewentualnie gdzies w poblizu.
W sobote mam zamiar pojechac na ogledziny maszyny niestety znajomy ktory zna sie dobrze na moto sie pochorowal ;/ a samemu zbytnio maszyny nie sprawdze bo jestem swiezak serwis tez mi duzo nie powie tyle tylko czy czesci sa ok . Moja wielka prośba czy ktos ma czas i checi aby zemna pojechac na ogledzony i przetestowac motor?
Jestem ze Szczecina motor znajduje sie za Koszalinem wiec w gre wchodza wszystkie miejscowosci po drodze ewentualnie gdzies w poblizu.
Ride to die
Only the good Die Young
Only the good Die Young
-
Blaza89 - Świeżak
Jest to Honda CBR 600F tu jest link do aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=411353989
Sprzedawca jest Pan Piotr M
Sprzedawca jest Pan Piotr M
Ride to die
Only the good Die Young
Only the good Die Young
-
Blaza89 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości