Kolizja - szukam sprawcy
• Strona 1 z 1
Kolizja - szukam sprawcy
Witam, dzisiaj wieczorem podczas ruszania na swiatlach w Zabrzu zajechal mi droge motocyklista(jechal chopperem, nie wiem jakim bo ciemno bylo..) i go stuknalem. Odjechal ze nawet nie mialem okazji go dogonic i porozmawiac. Jemu pewno nic sie nie stalo, ale po zatrzymaniu zobaczylem ze zderzak, blotnik i klosz migacza sa uszkodzone. Jechalo ich 4, i wg mnie kompletnie nie olali przepisy i kulture na drodze, gdybym jechal szybciej, moglo by byc grozniej(dla niego). Motocyklisto!!!! Jezeli jestes czlonkiem klubu scigacz.pl odezwij sie, chcialbym porozmawiac. Tacy ludzie jak Ty psuja opinie innym uzytkownikom jednosladow...
Moze jakis kross tym razem? 

- iryszabrze
- Świeżak
z tego co sie orientuje to u nas w portalu niestety nie ma nikogo z Zabrza...ogolnie ludzi ze slaska mozna policzyc na palcach jednej reki... moze zajrzyj na forum slaskich motocyklistow www.forum.motocykle.slask.pl
A swoja droga skoro wtedy go to nieobeszlo to teraz tez to raczej oleje...no ale probuj.
A swoja droga skoro wtedy go to nieobeszlo to teraz tez to raczej oleje...no ale probuj.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Nie chodzi o to zeby go obciazyc kosztami czy co... bo gdybym sie wkur...il to bym go dogonil i zajechal mu droge(przyszlo mi to do glowy) ale stwierdzilem ze nie warto... moze bal sie ze psy wezwe czy co...

- iryszabrze
- Świeżak
moze nie daja... ale wiem ze na sportowych maszynach o wiele wiecej pojeb..w jezdzi niz na porzadnych chopperach. widocznie nie... szanuje motocyklistow sam mam moto, ale glupoty i chamstwa zrozumiec nie moge...

- iryszabrze
- Świeżak
taaaa najlepiej bylo go rozjechać a co!!! a pózniej żalic się na forum ze to kierowcy puszek są tacy zli! kurde większośc ludzi z forum to za takie cos puszkarza by scigali i lali po mordzie a tu odwrotnie heh...
>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
No to prawda eneasz ale z tego co widać na drodze to o moto najbardziej dbają "hyrlejowcy" i moto turyści a ich przeciwieństwo to właściciele turbo odkurzaczy z napędem na 4 koła i kierownicą z prawej strony
.
A co do tematu to troszkę się dziwie autorowi że w taki sposób chce pokazać motocykliście co źle zrobił i itd .
W necie każdy zlewa każdego a zwłaszcza autora takiego tematu jak ten .

A co do tematu to troszkę się dziwie autorowi że w taki sposób chce pokazać motocykliście co źle zrobił i itd .
W necie każdy zlewa każdego a zwłaszcza autora takiego tematu jak ten .
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
greddy napisał(a):Skad w was tyle nienawisci dzieci drogie? Czy ma prawo jazdy czy nie, to i tak jezus wie najlepiej.
gredyy je..nij się w głowe przed każdym postem bo piszesz takie farmazony, że czytać Cię już nie można
...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
• Strona 1 z 1