100pkt w 6 minut :)
• Strona 1 z 1
-
Dominik_YZF - Bywalec
Dobry koleś.....Troche przewalone mam,w moich okolicach jeździ kamerka 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Jak już uciekał to mógł uciekać, a tak to psiarnia trzymała się go jak rzep. Nie popieram ucieczek, lecz trzeba spojrzeć na to z innej strony.Koleś totalnie bez papierów, a tu policja.Za pewne wystraszył się i pod wpływem emocji zaczął uciekać.Zaznaczam, że go nie bronię 

brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
eneasz napisał(a):SzpiceR napisał(a):jakbym niemial tablic i w miare skilla to tez bym probowal uciec ale nie za wszelka cene oczywiscie
To trzeba byc baranem do kwadratu zeby miec kase na nowy moto z salonu i pojechac i zabierac je bez tablic.... .
a to nie jest tak ze dealer Ci rejestruje nowe moto ? pytam sie z ciekawosci
-
turboponczek - MEGA TROLL
jaki z tego wniosek? po co robic prawko jak i tak zabiora
oczywiscie zartuje. koles dal niezle ciala ale dal rowniez przyklad dla innych ze nie warto uciekac przed miskami bo nawet jadac ponad 200 potrafia nas zlapac

oczywiscie zartuje. koles dal niezle ciala ale dal rowniez przyklad dla innych ze nie warto uciekac przed miskami bo nawet jadac ponad 200 potrafia nas zlapac
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
No potrafią potrafią ... Tymbardziej ,że policja ma teraz te nowe motorki BMW ...
Ale wątpie ,że mu dali 100pkt ... mogli najwyrzej "wycenić" jego występek na tyle ...
I wydaje mi się ,że kolo dopiero odebrał maszynke z salonu i sobie jedzie do domku pochwalić się żonce ,a tu rymc policja ... a dalej napewno było tak jak napisał greddy ...
No bo w końcu siara powiedzieć żonie ,że już go złapali
I myśle ,że 1000zł mandatu to mało jak na takie coś ... za mniejsze wystepki sie dostaje po 400zł i 7 pkt.
Ale wątpie ,że mu dali 100pkt ... mogli najwyrzej "wycenić" jego występek na tyle ...
I wydaje mi się ,że kolo dopiero odebrał maszynke z salonu i sobie jedzie do domku pochwalić się żonce ,a tu rymc policja ... a dalej napewno było tak jak napisał greddy ...
No bo w końcu siara powiedzieć żonie ,że już go złapali

I myśle ,że 1000zł mandatu to mało jak na takie coś ... za mniejsze wystepki sie dostaje po 400zł i 7 pkt.
- Speed Fire
- Świeżak
- kreska
- Świeżak
Koval135 napisał(a):Dobry koleś.....Troche przewalone mam,w moich okolicach jeździ kamerka
czy ja dobrze widze że w podpisie masz RS50 ?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
A tak co do tego kolesia , to jaki do huja z niego motocyklista jak bez prawka jechał???!! to jak jakiś gwałciciel dorwie kogoś w koparce to też napiszą "operator koparki" ?? żal że w TV czy radiu a nawet internecie dziennikarze są tacy tępi .
A swoją drogą koleś też dał ładny popis :/
A swoją drogą koleś też dał ładny popis :/
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
Suzi GSX 600F `97 | <a href="http://quadylodz.pl"target="_blank">Imprezy integracyjne dla firm</a> | http://bikepics.com/members/the69x/ | http://www.youtube.com/watch?v=lAjMBxQhTGs
-
the69x - Świeżak
• Strona 1 z 1