200km/h
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
mar111cin napisał(a):Outlaw, czytając to co pisałeś w temacie o obrazkach i tutaj, to sądze że bardzo chcesz abym umieścił tutaj naszą wczorajszą (właściwie to już przedwczorajszą rozmowe).
Masz problemy z osobowością że tak wszystkich obrażasz?
którą tą w której pytałem jak obrazek wkleić? smieszny jesteś koleś dla mnie mozesz tutaj zamieszczac co chcesz leje na to ciepłym, tylko z siebie robisz dzieciaka i idiote
wlasciwie kolo ch*ja lata mi to forum jezeli to mozliwe to niech admin skasuje mnie stąd , ludzie ktorych toleruje mam gg wiec tutaj nie musze siedzieć i czytac frustratów typu grubas icid nasz kulturysta wszystko wiedzacy i prowokujacy albo iside czy jak mu tam temu frędzlowi któremu wszystko przeszkadza, kóleczko wzajemnej adoracji gejowo.pl
- Załączniki
-
- nie pije.jpg (5 KiB) PrzeglÄ…dane 2541 razy
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
.OUTLAW. napisał(a):wlasciwie kolo ch*ja lata mi to forum jezeli to mozliwe to niech admin skasuje mnie stąd
Nikt Ciebie tu nie trzyma. A adminowi na pewno będzie chciało się wywalać Twoje 1 konto z kilkuset nieużywanych kont - sam nie możesz odejść czy potrzebujesz kopa w d*pe na dowidzenia?
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
.OUTLAW. napisał(a):mar111cin napisał(a):Outlaw, czytając to co pisałeś w temacie o obrazkach i tutaj, to sądze że bardzo chcesz abym umieścił tutaj naszą wczorajszą (właściwie to już przedwczorajszą rozmowe).
Masz problemy z osobowością że tak wszystkich obrażasz?
którą tą w której pytałem jak obrazek wkleić? smieszny jesteś koleś dla mnie mozesz tutaj zamieszczac co chcesz leje na to ciepłym, tylko z siebie robisz dzieciaka i idiote
wlasciwie kolo ch*ja lata mi to forum jezeli to mozliwe to niech admin skasuje mnie stąd , ludzie ktorych toleruje mam gg wiec tutaj nie musze siedzieć i czytac frustratów typu grubas icid nasz kulturysta wszystko wiedzacy i prowokujacy albo iside czy jak mu tam temu frędzlowi któremu wszystko przeszkadza, kóleczko wzajemnej adoracji gejowo.pl
chodzi mi o Twój całkowity brak kultury. Bo strasznie się unosisz wszystkich obrażając, a sam wysoko nie skaczesz. Troche godziwości.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Mowa o 200km/h hmm narazie 4 razy wskazówka mi tyle pokazała i myślałem że jak dojadę do domu to matka postawi mnie na podłodze jak wygięty parasol
A taki mały off top dam
przed wczoraj koleś u mnie w mieście zapierdalał gdzieś koło 200-setki i przypierdolił o wysoki krawężnik i jedyne co z zostało to jego kask a reszta razem z moto wyglądała jak kotlet mielony z sosem :/(Ale idiota przed policją uciekał i tak to już jest).
Panowie to nie ważne ile jedziemy 100,200... musimy w myśleć że mamy do kogo dojechać a nie byle do zakrętu . Szerokości

A taki mały off top dam

przed wczoraj koleś u mnie w mieście zapierdalał gdzieś koło 200-setki i przypierdolił o wysoki krawężnik i jedyne co z zostało to jego kask a reszta razem z moto wyglądała jak kotlet mielony z sosem :/(Ale idiota przed policją uciekał i tak to już jest).
Panowie to nie ważne ile jedziemy 100,200... musimy w myśleć że mamy do kogo dojechać a nie byle do zakrętu . Szerokości
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
Już pisałem że smieć twojego pokroju nie jest w stanie mnie obrazić, mam nadzieje że admini szybko spełnią twoją prośbe.OUTLAW. napisał(a):wlasciwie kolo ch*ja lata mi to forum jezeli to mozliwe to niech admin skasuje mnie stąd

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Jaka rozpierducha się tu zrobiła... A zaczęło się od zwykłego żartu. Sądzę, że niektóre osoby za łatwo wyprowadzić z równowagi. Ludzie jesteśmy motocyklistami i powinniśmy się 3-mać razem a nie się kłucić i obrażać!
(aczkolwiek niektóre teksty z tej kłuni są zaje***
. Szczególnie ten o obrażaniu klocka icid-a) 
(aczkolwiek niektóre teksty z tej kłuni są zaje***

Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
mlodygolek napisał(a):
A taki mały off top dam
Opowieść kumpla z minionego tygodnia. Typo pędzi jak głupi z 150 na zegarze, droga czysta Az tu znagla z podporządkowanej wyjezdza ciezarowka. Zgadnijcie co dalej?
-
G. Janicki - Świeżak
łubudubu?

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Labiss, pakujesz po 2sety po zakrętach?? :-0 i jeszcze po białych liniach niezły kolo jesteś, zwolnij bracie bo linie zmarzesz jak gumką i nie bedziemy wiedziec jak śmigac:-)
ogar49---->komar49----->wsk 125----->honda cbx 550---->honda cr 125------>suzuki gr 650----->honda xr600----->suzuki gsxr 750W---->suzuki gsxr750Srad------>HONDA CBR900 FIREBLADE SC 33
- Åšcigany900
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości