Kolorowe życie,czyli sposób na nude.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kolorowe życie,czyli sposób na nude.
Siedze nieraz w domu całymi dniami i patrze przez okno lub w monitor. Ide do garażu ,nie moge znaleźć sobie zajęcia. I tak sobie myśle co wy robicie jak wam się nudzi. Nieraz czuje taką pustkę że szok. Jeszcze teraz motórem nie moge latać,załamka. Co to kryzys wieku średniego? xDD Teraz ide z kumplami na wódke,odezwe się jutro a tymczasem mam nadzieje temat się rozwinie.
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
ciesz sie z tych "nudów" ,chciałbym taki dzien miec chociaz raz w miesiacu 

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
-
cwaniak182 - Świeżak
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Jak mi sie nudzi to przewaznie ide z kumplem pograć w piłe albo idziemy łaźic po wiosce. Ale jak kumpla nie ma to przeważnie ide do garażu i szukam co by tu w moto zrobic aż nagle spogladam piździkowi prosto w przednia lampe i i mówie groźnym tonem cytuje : o żesz ty w dupe jeb*ny żigolaku ja ci zaraz pokaże, nawet gaźnik żulu masz dobrze ustawiony !!!!!! A to co ?? Czemu jesteś qurwa taki czysty ??!!! Mył cie kto czy co ??!!!
Robie tak jak mój motór jest full sprawny i nie mam co w nim robić. A lubie sobie pogrzebać
Robie tak jak mój motór jest full sprawny i nie mam co w nim robić. A lubie sobie pogrzebać

MOTÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH
- tomcio
- Świeżak
jak mi sie nudzi, schodze do piwnicy , abo potrenowac.czasem lubie posiedziec na scigaczu.pl .
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Mi jak sie nudzi to ide zamulać na TV:P bo w garażu obecnie nie mam niestety przy czym grzebać... Jednak ostatnio żadko mam takie dni.Aha i czesto śpie:D
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Chcialbym zauwazyc, ze w tytule jest "kolorowe zycie"
nie wiem czy jak w czasie nudy idzie sie do piwnicy, pochodzic po wiosce, albo ogladnac tv to zycie jest kolorowe
W sumie to mi sie nie nudzi za czesto. Moze to z racji wieku. Szkola, imprezy, jazda na desce, dziewczyna, gra w kapeli rockowej i rozne nasze wybryki o ktorych raczej nie bede tu pisal, a ktore najbardziej ubarwiaja to zycie
nie wiem czy jak w czasie nudy idzie sie do piwnicy, pochodzic po wiosce, albo ogladnac tv to zycie jest kolorowe

W sumie to mi sie nie nudzi za czesto. Moze to z racji wieku. Szkola, imprezy, jazda na desce, dziewczyna, gra w kapeli rockowej i rozne nasze wybryki o ktorych raczej nie bede tu pisal, a ktore najbardziej ubarwiaja to zycie

Nienawidzę głupich ludzi.
- marcinhc
- Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
kolorowe zycie mialem w latach 90-tych 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Pewne przyslowie mowi, iz ludzie inteligentni sie nie nudza
wiec wiesz... nie nudze sie ;P
a tak na powaznie, to ost mialem nieco luzu, to walczylem z Counter-Strike, kilka razy znow zmierzylem sie z playstation ale generalnie od 4-5 lat nie mialem czasu odpoczac.

wiec wiesz... nie nudze sie ;P
a tak na powaznie, to ost mialem nieco luzu, to walczylem z Counter-Strike, kilka razy znow zmierzylem sie z playstation ale generalnie od 4-5 lat nie mialem czasu odpoczac.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Narkotyki? Zapaliło się czasem bake,ale zrozumialem że to prowadzi na złą droge. Wiadomo baka->feta->koła i całe życie przepadło. Ale dawno z tym skończyłem,nie chce żebym kiedyś miach schemat i uderzył w drzewo np. rozumiecie. Wole siedziec całe zycie w domu niż mieć łeb poryty. Troche w życiu przeszedłem i chciałbym żeby coś po mnie zostało. Kolorowe życie chodzi mi tu o to żeby własnie się nie nudzić itd. Moim zdaniem jest to troche wina państwa nie potrafią nic zorganizować,szfaby mają jakieś kluby albo inne ,,Zeitfreser,, (czy jakoś tak było na niemcu) czyt.pożeracze czasu. Kolejny dowód na to że nasza polityka to DNO. Ale nie chce tutaj pisać o tym bo to aż głowa boli. Ja jak się nudze to teraz biblie czytam(powoli) bo chyba tylko Bóg mnie rozumie. Kurde mam nadzieje że mi prawka nie odroczą i chociaż moto sobie polatam troche.
PS. mlody i mar111cin rozumiem was,pewnie dom->praca->rodzina i tak w koło macieju,fajnie jest usiąść pewnie z żonką pogadać itd. niestey tego nie wiem ale moge się domyślać. Pozdrawiam
Btw. wódki nie piliśmy,poszliśmy na pizze-> żeby nie było że gadam po pijaku bzdety xD
PS. mlody i mar111cin rozumiem was,pewnie dom->praca->rodzina i tak w koło macieju,fajnie jest usiąść pewnie z żonką pogadać itd. niestey tego nie wiem ale moge się domyślać. Pozdrawiam
Btw. wódki nie piliśmy,poszliśmy na pizze-> żeby nie było że gadam po pijaku bzdety xD
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Valentino-Rossi-46 napisał(a):PS. mlody i mar111cin rozumiem was,pewnie dom->praca->rodzina i tak w koło macieju,fajnie jest usiąść pewnie z żonką pogadać itd. niestey tego nie wiem ale moge się domyślać. Pozdrawiam
Prosze Cie,zadnej żony,czy chcesz bym sie szedl powiesic?

W tyg. praca od 8 do 17 (czasami tez cos po godzinach),3x w tyg jakas siłownia lub bieganie/rower,na moto lubie sie przejechac,w aucie pogrzebac,dziewczyna ciągle "TĘSKNIEEEEEEEEEEEEEE kiedy przyjedziesz?!"... ,a w weekendy szkoła-tydzien w tydzien od 8 do 20.
I taki mam highlife... ide sie porzygać.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
1. Pije
2. Czasami potrenuje na pseudo siłce u kumpla w garażu z ziomami
3. Jeżdże na moto
4. Siedze na scigu.pl
haha, ale mam rozrywki
stary ja mam 20 lat i jestem tak znudzony życiem, tez nie wiem co ze soba zrobić. Potrzebuje kobiety
2. Czasami potrenuje na pseudo siłce u kumpla w garażu z ziomami
3. Jeżdże na moto
4. Siedze na scigu.pl
haha, ale mam rozrywki
stary ja mam 20 lat i jestem tak znudzony życiem, tez nie wiem co ze soba zrobić. Potrzebuje kobiety

-
turboponczek - MEGA TROLL
-
turboponczek - MEGA TROLL
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości