POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Witam
Jestem Sebastian. Jestem tu nowy. Moja przygoda z dwoma kołkami zaczęła się w wieku 13 lat kiedy to dostałem piuerwszego poważnego sprzęta a mianowicie... simsona s51 (a jakże
) Potem przyszedł czas na kolejnego sima i niestety mam go do dziś
Stoi i obrasta pajeczynami. No ale jako bidnego studenta
nie stać mnie narazie na własne moto z prawdziwego zdarzenia ale mam nadzieję że niebawem się to zmienni bo motocykle to moja pasja od 10 lat. I tak mi już chyba zostanie na całe życie
Pozdrawiam wszystkich i życzę spełnienia motocyklowych marzeń wam i sobie. 
Jestem Sebastian. Jestem tu nowy. Moja przygoda z dwoma kołkami zaczęła się w wieku 13 lat kiedy to dostałem piuerwszego poważnego sprzęta a mianowicie... simsona s51 (a jakże

"A ja Cię wsadzę w klatkę, byś nie odleciał przypadkiem..."
- sebu9
- Świeżak
przywitanko
siema zmotoryzowane ziomki
mam na imie Łukasz mam 23 lata i chce wstąpić do szanownego grona motocyklistów.Jestem z Gniezna i pewnie nikt mnie nie zna
Zamierzam kupic moto i śmigać razem z wami.Pozdrowionka szerokości a przyczepności.

zywann
- zywann
- Świeżak
Witam nazywam się Mateusz i jestem z Horyńca. Motocyklami interesuje się od ok.7 lat (ja mam lat 17 i pół) lecz to były same motorowery na wakacjach zamierzam kupić kawasaki gpz 500 a w przysłości suzuki gsx r600 lub 750. Obecnie mam suzuki rg 80 co tu dużo pisać interesuje się motorami i od dziecka i tak już zostanie...
-
usio - Świeżak
Elo
MAm na imie Michal jestem z Konstantynowa łodzkiego koło łodzi jezdzilem pokolei:
motorynka nie moja
tzr 50
nsr 125 2000r i ktm sx 125
yamaha majesty 125 2003 i fazer 600 2003 obecnie.
P.s. Paweł napisz moze sie skumamy posmigac bo w sumie mamy do siebie jakies 10 max
pozdr
MAm na imie Michal jestem z Konstantynowa łodzkiego koło łodzi jezdzilem pokolei:
motorynka nie moja

tzr 50
nsr 125 2000r i ktm sx 125
yamaha majesty 125 2003 i fazer 600 2003 obecnie.
P.s. Paweł napisz moze sie skumamy posmigac bo w sumie mamy do siebie jakies 10 max
pozdr
- FZS_600_traczu
- Świeżak
jak wszyscy to wszyscy...
ello
nazywam sie Karolina, odwieczna milosniczka motocyklowa, tak sie potoczyło ze dopiero teraz zapal teoretyczny do motocykli zmienia sie w praktyczny
ale ponoć co sie odwlecze to nie uciecze...
robie kurs, kompletuje stroj, szukam czegos na poczatek... i dalej chłonę wiedzę z tego forum...
pozdrawiam
ello

nazywam sie Karolina, odwieczna milosniczka motocyklowa, tak sie potoczyło ze dopiero teraz zapal teoretyczny do motocykli zmienia sie w praktyczny
ale ponoć co sie odwlecze to nie uciecze...
robie kurs, kompletuje stroj, szukam czegos na poczatek... i dalej chłonę wiedzę z tego forum...
pozdrawiam

-
karolka-d - Świeżak
jestem nowy
Siemka jestem nowy ale stary:)) mam 38 latka
Moja przygoda z jednośladami rozpoczela się od "pomykania" dwuramową WSK-ą, potem był wielki przełom i pojawiła się JAWA 350TS.
Jednak na tym się nie skończyło i udało mi sie sprowadzić do kraju GPZ500 i tym śmigałem aż 4 sezony.
Jeszcze przed ślubem zdążyłem pojeździć FJ1200.
Po prawie 11 letniej przerwie zakupiłem ZXR750 i wracam do jazdy, jeszcze pamiętam jak to się robi:)
Bardzo niechętnie ale jednak, mój "plecaczek" zaczyna uczestniczyć w krótkich wypadach za miasto.
Może kiedyś pokocha motorki tak jak ja.
Moim marzeniem jest pośmigać Hayabusą ale też i Goldwingiem.
Może kiedyś to się uda?
Moja przygoda z jednośladami rozpoczela się od "pomykania" dwuramową WSK-ą, potem był wielki przełom i pojawiła się JAWA 350TS.
Jednak na tym się nie skończyło i udało mi sie sprowadzić do kraju GPZ500 i tym śmigałem aż 4 sezony.
Jeszcze przed ślubem zdążyłem pojeździć FJ1200.
Po prawie 11 letniej przerwie zakupiłem ZXR750 i wracam do jazdy, jeszcze pamiętam jak to się robi:)
Bardzo niechętnie ale jednak, mój "plecaczek" zaczyna uczestniczyć w krótkich wypadach za miasto.
Może kiedyś pokocha motorki tak jak ja.
Moim marzeniem jest pośmigać Hayabusą ale też i Goldwingiem.
Może kiedyś to się uda?
-
MarcinK - Świeżak
Witam!
Nazywam się Przemek mam 15 lat.Moja przygoda z jednośladami zaczęła się gdy miałem 6 lat była to motoryna. Puźniej przesiadłem się na skutera Hero Puch Winner. Moje obecne moto to Suzuki DR 350, ma niezłego kopa i jest świetny w terenie ale za jakiś roczek planuję sobie kupić coś mocniejszego (myślę o Husabergu fe 501e) albo do tego co mam jakiego ATV lub cross`a.
Nazywam się Przemek mam 15 lat.Moja przygoda z jednośladami zaczęła się gdy miałem 6 lat była to motoryna. Puźniej przesiadłem się na skutera Hero Puch Winner. Moje obecne moto to Suzuki DR 350, ma niezłego kopa i jest świetny w terenie ale za jakiś roczek planuję sobie kupić coś mocniejszego (myślę o Husabergu fe 501e) albo do tego co mam jakiego ATV lub cross`a.
Ostatnio edytowano 1/8/2008, 21:01 przez MX41, łącznie edytowano 1 raz
Były- Motorynka Romet 50ccm - piekielna maszyna
Obecny ----SUZUKI DR350-----
Obecny ----SUZUKI DR350-----
-
MX41 - Świeżak
Heja witam wszystkich 2oo maniaczków;-) ja zupełna świeżynka;-) z nieceirpliwościa czekam na rozpoczęcie kursu A.....czemu ten czas tak wolno leci????
-
malenstwo_83 - Świeżak
Witam!
Na imię mam tobiasz, ale mówią na mnie t-rex, mam 23 lata, mieszkam w okolicach Piły.
Obecnie moją największą pasją jest muzyka i dj'ing, jednak od dzieciństwa kochałem motocykle!
Jeżdze od 13 roku życia. Od początku przygody zafascynowany byłem sportowymi sprzętami. Najmilej wspominam swój pierwszy sprzęt którym była niezniszczalna honda NS-1:)
Ostatnich kilka sezonów miałem raczej chudych, brak własnego sprzętu i czasu na myślenie o nim. Dwa ostatnie sezony to sporadyczne wypady na virago 535, którym dysponuję do dziś.
W życiu troszkę się pozmieniało i postanowiłem wrócić do swojej miłości...
W chwili obecnej szukam nowego sprzętu na ten sezon.
Nie sprecyzowałem jeszcze wyboru, mam nadzieję, że lektura tego forum pomoże mi w jego dokonaniu
W gre wchodzi jedynie blady. Nie wiem jednak czy będzie to 929, czy może poczciwy SC33
Pozdrawiam serdecznie wszystkich tworzących rodzinę tego forum!
Do zobaczenia na trasie!
Na imię mam tobiasz, ale mówią na mnie t-rex, mam 23 lata, mieszkam w okolicach Piły.
Obecnie moją największą pasją jest muzyka i dj'ing, jednak od dzieciństwa kochałem motocykle!
Jeżdze od 13 roku życia. Od początku przygody zafascynowany byłem sportowymi sprzętami. Najmilej wspominam swój pierwszy sprzęt którym była niezniszczalna honda NS-1:)
Ostatnich kilka sezonów miałem raczej chudych, brak własnego sprzętu i czasu na myślenie o nim. Dwa ostatnie sezony to sporadyczne wypady na virago 535, którym dysponuję do dziś.
W życiu troszkę się pozmieniało i postanowiłem wrócić do swojej miłości...
W chwili obecnej szukam nowego sprzętu na ten sezon.
Nie sprecyzowałem jeszcze wyboru, mam nadzieję, że lektura tego forum pomoże mi w jego dokonaniu

W gre wchodzi jedynie blady. Nie wiem jednak czy będzie to 929, czy może poczciwy SC33

Pozdrawiam serdecznie wszystkich tworzących rodzinę tego forum!
Do zobaczenia na trasie!

- djT-reX
- Świeżak
Hej! Witam i pozdrawiam wszystkich... a w szczególności moje okolice Siedlce:)
Od jakiegos czasu zaglądam na tą stronkę i jest mi tu calkiem fajnie więc myśle stać się stałym bywalcem. Z moto tak na poważnie to 7 sezon. W tym czasie była mz251 fzr600r i obecnie uczę się sc33.
Do zobaczenia!
Od jakiegos czasu zaglądam na tą stronkę i jest mi tu calkiem fajnie więc myśle stać się stałym bywalcem. Z moto tak na poważnie to 7 sezon. W tym czasie była mz251 fzr600r i obecnie uczę się sc33.
Do zobaczenia!
-
chestreR - Świeżak
Milo widziec na scigaczu kolejnego doswiadczonego motocykliste ze stazem. Mam nadzieje, ze Twoja wiedza pomoze wielu mlodszym motocyklistom z naszego forum. Witam i pozdrawiam.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Witam wszystkich miłosników dwóch kółek.
Coś o sobie.. Mam 21 lat, na imie mi Krystian.
Jeśli chodzi o staż to zacząłem w wieku 12 lat-motorynka. Potem zaczęło się juz bardziej 'poważnie'. Dużo skakałem po górkach (Najpierw KTM 125 exc, potem honda crf 450), mam zamiar jednak przerzucić sie na ścigacza. Na oku mam Yamahe r1 z 2005r. Wiem ze jak na moje zerowe umiejętnosci jeśli chodzi o street to ta maszyna jest zbyt mocna, jednak w głowie coś jest i póki tego nie ogarne to odkrecał zbyt dużo nie będe. Mam nadzieje ze czytając to forum wiele sie dowiem. Aktualnie czego potrzebuje sie dowiedzieć to o ciuchach na taką maszyne. Wiem ze jest temat i zacząłem go już czytać, podawaliście tam 2/3/4 firmy, sprawdzilem tak mniej wiecej na allegro, ale chyba jeszcze troszke wiecej musze o tym poczytać zanim coś wybiore. No, na początek to chyba tyle, pozdrawiam.
Coś o sobie.. Mam 21 lat, na imie mi Krystian.
Jeśli chodzi o staż to zacząłem w wieku 12 lat-motorynka. Potem zaczęło się juz bardziej 'poważnie'. Dużo skakałem po górkach (Najpierw KTM 125 exc, potem honda crf 450), mam zamiar jednak przerzucić sie na ścigacza. Na oku mam Yamahe r1 z 2005r. Wiem ze jak na moje zerowe umiejętnosci jeśli chodzi o street to ta maszyna jest zbyt mocna, jednak w głowie coś jest i póki tego nie ogarne to odkrecał zbyt dużo nie będe. Mam nadzieje ze czytając to forum wiele sie dowiem. Aktualnie czego potrzebuje sie dowiedzieć to o ciuchach na taką maszyne. Wiem ze jest temat i zacząłem go już czytać, podawaliście tam 2/3/4 firmy, sprawdzilem tak mniej wiecej na allegro, ale chyba jeszcze troszke wiecej musze o tym poczytać zanim coś wybiore. No, na początek to chyba tyle, pozdrawiam.
-
bit - Świeżak