Zobacz wątek - Jak oceniasz sklep,serwis w swoim miescie
NAS Analytics TAG

Jak oceniasz sklep,serwis w swoim miescie

O wszystkim
_________

Jak oceniasz sklep,serwis w swoim miescie

Postprzez ciastek » 24/3/2008, 19:24

Witam wszystkich jak oceniacie sklepy,serwisy w waszym miescie lub okolicy, ja jestem troche zawiedziony poziomem obslugi,zapraszam do ankiety, pozdrawiam
W zyciu piekne sa tylko chwile :)
ciastek
Świeżak

Postprzez mlody-pawel » 24/3/2008, 22:16

WMW MotoCenter Jasło - omijać szerokim łukiem...
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
mlody-pawel
Świeżak

Postprzez spazz » 24/3/2008, 22:24

jestem zachwycony!
spazz
VIP Ścigacz.pl

Postprzez melvin » 24/3/2008, 22:26

u mnie też jest zajebi*cie :)
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez mlody » 24/3/2008, 22:30

nie smiac mi sie tu z kolegi z Ozimka :evil:
ciastek,a o czym dokladnie piszesz? tzn o którym serwisie?
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Ścigacz.pl

Postprzez ciastek » 25/3/2008, 17:03

juz ci mlody tlumacze, a wiec zacznijmy od sklepu na oleskiej, zamowilem sobie klamke do sprzegla a kumplowi srubke do zacisku hamulcowego,mialem sie zglosic po odbior za 2 dni,czekalem 2 tygodnie,pozniej sklep moto garaz na ulicy ozimskiej zamowilem u nich w grudniu crashpady do cbr-y do tej pory ich nie ma zreszta cbr-y tez nie,nawet w ozimku niewiem czy wiesz ze w tym sklepie z skuterami gosciu ma czesci do motocykli tzn zamawia czekam na filtr oleju juz 3 tygodnie i dalej nie ma a jezeli chodzi o serwisy chcialem zrobic synchro gaznikow koles powiedzial zebym podjechal w polowie kwietnia i to w opolu i chrzastowicach w tym nowym serwisie, jak dla mnie to troche przesadne terminy a co dopiero by bylo jak by jakas czesc do silnika potrzebowal pewnie z pol roku bym czekal, tak wiec nie jestem zbyt zadowolony z jakosci ich uslug moze sie myle ale takie mam odczucie, troche namotalem ale chyba wiadomo o co chodzi, pozdrawiam
W zyciu piekne sa tylko chwile :)
ciastek
Świeżak

Postprzez Leitho » 25/3/2008, 18:24

to u mnie w Mar-pol'u w porownaniu z twoim sklepem jest super - najprzydatniejsze rzeczy jak filtry, klocki itd maja w magazynie, jesli nie to zamiawiam i po tygodniu mam to co chce
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mlody » 25/3/2008, 19:10

na oleskiej-tzn mowisz o Hondzie?
Ogólnie oni sa oszustami,uderzaj raczej do serwisu Yamahy V2,ewentualnie do Kartela (Fiat)w Krasiejowie,tam jest chłopak:Marek Pilarek,on zajmuje sie cześciami do moto,ceny konkurencyjne,a czas oczekiwania 2-3dni.
Jakby cos to wal na PW.
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Ścigacz.pl

Postprzez dambandit » 25/3/2008, 19:23

No ci w hondzie na oleskiej to chyba mało znaja sie na motocyklach . Ogladałem tam niedawno kaski to znaczy w zime jak miałem zamiar zmienic . To najpierw babka zachwalala mi nitro że to jedne z najlepszych kasków a pózniej jak jej powiedziałem ze mam taki i juz niechce to zaproponowała mi nolana i jak to stwierdziła to najlepsza marka kasków na swiecie lepszej nie ma . To dobre kaski wysoka półka nie wątpie ale jednak z shoei czy arai czy schubertem nie mozna ich porównac .

Ostanio byłem tez orientowac sie co do oleju to chciałem najpierw castrola , ale oni maja tam ten olej chyba z beczki poroźlewany do takich 5 litrowych "baniek" , no i kupiłem u nich motula 5100 był orginalnie zapakowany , przynajmniej cena była konkurencyjna .

A co do motocykli używanych , które tam maja wystawione to juz rece opadaja naprawde , to totalne trupy .

A i oczywiscie to salon hondy wiec jak powiesz im że np masz suzuki to ci własciciel powie że to złom i sie zaraz rossypie .
był suzuki bandit 600n będzie ......
dambandit
VIP Ścigacz.pl

Postprzez patrykmulek » 25/3/2008, 20:14

sklep jest fatalny. Gdy chcialem zamowic klocki hamulcowe to oczywiscie musialem czekac na nie 2 tygodnie i zeby je zamowic to musialem im dac na wzor :roll: brat zamawial do cebry1000f na przod,oczywiscie tez na wzor i 2 tygodnie czekania i cos ie okazalo?klocki byly ale tylko na jedna tarcze bo koiles wogole byl zdziwiony ze tam sa dwie tarcze. generalnie chlopcy nie maja zielonego pojecia o motocyklach. swoja wiedze opieraja tylko i wylacznie na katalogach i jesli nie ma to musisz miec na wzor bo inaczej sie pozegnaj. oni nawet nie znaja podstawowcyh modeli motocykli np zamawiajac zestaw napedowy do nsr to kretyn szukal modelu125rr :roll: zenada
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
patrykmulek
Bywalec

Postprzez MIG » 26/3/2008, 00:40

jakie sklepy polecacie w Krakowie ? .i Gdzie najlepszy serwis ? :) z ogolnego wyposarzenia sklepu ja polecal bym a kamienskiego Tabor :) do wyboru kurtek Artek :). a moto jeszcze w serwisie nie byl wiec pytam co polecacie w krakowie :)
MIG
Świeżak

Postprzez icid » 26/3/2008, 00:56

W Holandii bajka sklepy wielkie, filtry klocki i inne podstawowe drobiazgi mają od ręki, jedynie terminy długie na serwis bo ok 2 tyg wcześniej trzeba zadzwonić. Nigdy nie słyszałem złego słowa na takie marki jak suzuki, honda czy kawasaki, nawet jak serwis zajmuje sie hondami to o suzuki też wypowiadają sie pochlebnie inna bajka niż w PL.
icid
VIP Ścigacz.pl

Powrót do Hydepark