Jak oceniasz sklep,serwis w swoim miescie
• Strona 1 z 1
Jak oceniasz sklep,serwis w swoim miescie
Witam wszystkich jak oceniacie sklepy,serwisy w waszym miescie lub okolicy, ja jestem troche zawiedziony poziomem obslugi,zapraszam do ankiety, pozdrawiam
W zyciu piekne sa tylko chwile 

- ciastek
- Świeżak
-
mlody-pawel - Świeżak
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
juz ci mlody tlumacze, a wiec zacznijmy od sklepu na oleskiej, zamowilem sobie klamke do sprzegla a kumplowi srubke do zacisku hamulcowego,mialem sie zglosic po odbior za 2 dni,czekalem 2 tygodnie,pozniej sklep moto garaz na ulicy ozimskiej zamowilem u nich w grudniu crashpady do cbr-y do tej pory ich nie ma zreszta cbr-y tez nie,nawet w ozimku niewiem czy wiesz ze w tym sklepie z skuterami gosciu ma czesci do motocykli tzn zamawia czekam na filtr oleju juz 3 tygodnie i dalej nie ma a jezeli chodzi o serwisy chcialem zrobic synchro gaznikow koles powiedzial zebym podjechal w polowie kwietnia i to w opolu i chrzastowicach w tym nowym serwisie, jak dla mnie to troche przesadne terminy a co dopiero by bylo jak by jakas czesc do silnika potrzebowal pewnie z pol roku bym czekal, tak wiec nie jestem zbyt zadowolony z jakosci ich uslug moze sie myle ale takie mam odczucie, troche namotalem ale chyba wiadomo o co chodzi, pozdrawiam
W zyciu piekne sa tylko chwile 

- ciastek
- Świeżak
na oleskiej-tzn mowisz o Hondzie?
Ogólnie oni sa oszustami,uderzaj raczej do serwisu Yamahy V2,ewentualnie do Kartela (Fiat)w Krasiejowie,tam jest chłopak:Marek Pilarek,on zajmuje sie cześciami do moto,ceny konkurencyjne,a czas oczekiwania 2-3dni.
Jakby cos to wal na PW.
Ogólnie oni sa oszustami,uderzaj raczej do serwisu Yamahy V2,ewentualnie do Kartela (Fiat)w Krasiejowie,tam jest chłopak:Marek Pilarek,on zajmuje sie cześciami do moto,ceny konkurencyjne,a czas oczekiwania 2-3dni.
Jakby cos to wal na PW.
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
No ci w hondzie na oleskiej to chyba mało znaja sie na motocyklach . Ogladałem tam niedawno kaski to znaczy w zime jak miałem zamiar zmienic . To najpierw babka zachwalala mi nitro że to jedne z najlepszych kasków a pózniej jak jej powiedziałem ze mam taki i juz niechce to zaproponowała mi nolana i jak to stwierdziła to najlepsza marka kasków na swiecie lepszej nie ma . To dobre kaski wysoka półka nie wątpie ale jednak z shoei czy arai czy schubertem nie mozna ich porównac .
Ostanio byłem tez orientowac sie co do oleju to chciałem najpierw castrola , ale oni maja tam ten olej chyba z beczki poroźlewany do takich 5 litrowych "baniek" , no i kupiłem u nich motula 5100 był orginalnie zapakowany , przynajmniej cena była konkurencyjna .
A co do motocykli używanych , które tam maja wystawione to juz rece opadaja naprawde , to totalne trupy .
A i oczywiscie to salon hondy wiec jak powiesz im że np masz suzuki to ci własciciel powie że to złom i sie zaraz rossypie .
Ostanio byłem tez orientowac sie co do oleju to chciałem najpierw castrola , ale oni maja tam ten olej chyba z beczki poroźlewany do takich 5 litrowych "baniek" , no i kupiłem u nich motula 5100 był orginalnie zapakowany , przynajmniej cena była konkurencyjna .
A co do motocykli używanych , które tam maja wystawione to juz rece opadaja naprawde , to totalne trupy .
A i oczywiscie to salon hondy wiec jak powiesz im że np masz suzuki to ci własciciel powie że to złom i sie zaraz rossypie .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
sklep jest fatalny. Gdy chcialem zamowic klocki hamulcowe to oczywiscie musialem czekac na nie 2 tygodnie i zeby je zamowic to musialem im dac na wzor
brat zamawial do cebry1000f na przod,oczywiscie tez na wzor i 2 tygodnie czekania i cos ie okazalo?klocki byly ale tylko na jedna tarcze bo koiles wogole byl zdziwiony ze tam sa dwie tarcze. generalnie chlopcy nie maja zielonego pojecia o motocyklach. swoja wiedze opieraja tylko i wylacznie na katalogach i jesli nie ma to musisz miec na wzor bo inaczej sie pozegnaj. oni nawet nie znaja podstawowcyh modeli motocykli np zamawiajac zestaw napedowy do nsr to kretyn szukal modelu125rr
zenada

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
jakie sklepy polecacie w Krakowie ? .i Gdzie najlepszy serwis ?
z ogolnego wyposarzenia sklepu ja polecal bym a kamienskiego Tabor
do wyboru kurtek Artek
. a moto jeszcze w serwisie nie byl wiec pytam co polecacie w krakowie 

- MIG
- Świeżak
W Holandii bajka sklepy wielkie, filtry klocki i inne podstawowe drobiazgi mają od ręki, jedynie terminy długie na serwis bo ok 2 tyg wcześniej trzeba zadzwonić. Nigdy nie słyszałem złego słowa na takie marki jak suzuki, honda czy kawasaki, nawet jak serwis zajmuje sie hondami to o suzuki też wypowiadają sie pochlebnie inna bajka niż w PL.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1