Ceny paliwa
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ceny paliwa
oni chyba na głowe upadlii
http://finanse.wp.pl/POD,17,wid,9748503 ... caid=15848

[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
powiem tak, moge placic te 5 zl za litr wachy, ale do ku**y nedzy niech robia jakies porzadne drogi, autostrady! jakis pieprzonych oplat w cenie paliwa od cholery, jednak ta kasa gdzies znika, chyba ze pod te 500 m autostrady co ostatnio wybudowali klada w ramach podsypki sztabki zlota
paranoja
paranoja
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
no to teraz już wszystkie BMW w kraju będą przerobione na gaz...
edit: leitho to nie pod te autostradę kładą te sztabki złota, tylko pod kaktusy polityków żeby na czymś stały...
edit: leitho to nie pod te autostradę kładą te sztabki złota, tylko pod kaktusy polityków żeby na czymś stały...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Tere fere, Rok w rok PIE@#$%Ą takie głupoty ze paliwo po piątaka będzie i co ? NICO
Z tym paliwem jest tak samo jak z textem w stylu "I znów drogowców zaskoczyła zima" Kur@# jaka zima ? przecież zimy nie było ?
I czemu ciągle ich zaskakuje ta zima ?
Przeciesz musza te gazety i portale o pierdołach pisać bo by nagle połowy tematów nie było
A co do paliwa to wie ktoś może czy w oszołome castoramie albo innym superhipermega markecie jest dobre paliwo ? Bo średnio jest tańsze o 30gr od innych stacji !

Z tym paliwem jest tak samo jak z textem w stylu "I znów drogowców zaskoczyła zima" Kur@# jaka zima ? przecież zimy nie było ?

A co do paliwa to wie ktoś może czy w oszołome castoramie albo innym superhipermega markecie jest dobre paliwo ? Bo średnio jest tańsze o 30gr od innych stacji !
- Dokaz
- Świeżak
ojciec dawniej tankował transita w jankach pod wawą (zawsze jak przejeżdżał) i nie narzekał, tj. jak zjedziesz z gierkówki jadąc w stronę Katowic to po prawej stronie blisko trasy, nie wiem jak ci dokładniej wytłumaczyć... ale jakość mogła sie zmienić...

-
melvin - PierwszyOkrutny
Za parenascie lat jak ktos bedzie jezdzil autem na benzyne to bedzie uwarzany za szlachcica
A o moto nie wspominam, chyba ze wymysla jakies silniki motocyklowe hybrydowe 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
A ja zauważyłem że przez ostatnie 4 tygodnie PB95 i 98 poszło w dół,jeszcze jakiś czas temu było po około 4,80zł a teraz jest po 4,23zł. Na pocieszenie dodam że czytałem na onecie że profesorki(czy kto się tam tym zajmuje)przewidują że w ciągu 15 lat cena benzyny ma wrócić do ,,normy,, bo jest jeszcze wiele nieodkrytych złóż czy coś tam... alenic nie wiadomo jak to będzie.
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
melvin napisał(a):skoro złoża są nieodkryte to skąd wiedzą że w ogóle istnieją???
W jezyku geologicznym "nieodkryte" nie znaczy "nieodnalezione". Na swiecie jest wiele udokumentowanych zloz ropy naftowej, jednak koszty odwiertow wydobywczych czesto przekraczaja mozliwosci finansowe panstw, na ktorych terenie sie one znajduja. Przez to tego typu prace nie sa na nich jeszcze zainicjowane. ( -> zloza sa nieodkryte)
Jest rowniez oczywiscie jeszcze wiele potencjalnych, niezbadanych zrodel tej cennej substancji. Szacowanie takich miejsc jest jest chyba jedna z najlepszych fuch dla geologa

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Ale Patty pewnie też wiesz, że kiedyś cena baryłki może dojść do takiego poziomu, że złoża, których eksploatacja była dotychczas nieopłacalna zaczną przynosić zyski
. Dlatego pewnie pojazdy na zwykłe paliwa jeszcze długo będą jeździły po tej planecie.

-
gelo007 - Administrator
patty_brawurka napisał(a):melvin napisał(a):skoro złoża są nieodkryte to skąd wiedzą że w ogóle istnieją???
W jezyku geologicznym "nieodkryte" nie znaczy "nieodnalezione". Na swiecie jest wiele udokumentowanych zloz ropy naftowej, jednak koszty odwiertow wydobywczych czesto przekraczaja mozliwosci finansowe panstw, na ktorych terenie sie one znajduja. Przez to tego typu prace nie sa na nich jeszcze zainicjowane. ( -> zloza sa nieodkryte)
Jest rowniez oczywiscie jeszcze wiele potencjalnych, niezbadanych zrodel tej cennej substancji. Szacowanie takich miejsc jest jest chyba jedna z najlepszych fuch dla geologa
ok zabiłaś mnie...

-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4