jutro ma być piękny dzień
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ja dzisiaj już latałem, ale sezon zacząłem w styczniu, więc to nie pierwszy wypad był. Mam nadzieję, że już wakacji będzie ciepło 

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Kurcze, obudziłem sie i za oknem Szaro
Moze do południa sie co zmieni, a jak tam u was ?

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
-
cwaniak182 - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
W Krakowie jest swietna pogoda na moto. Zero wiatru, ktory wczoraj strasznie przeszkadzal i tylko biale chmurki. Jak wyszedlem o 9 troche przetrzec swoj pocisk (TZR50 ;] ) to bylo cieplutko i chodzilem z podwinietymi rekawami... Kurcze jest luty, a tu taka aura. Nic tylko smigac!
P.S. Czy Wy tez macie takie uczucie po zimie (dłuzszym okresie bez jazdy). ze moto strasznie zpierdziela teraz?
P.S. Czy Wy tez macie takie uczucie po zimie (dłuzszym okresie bez jazdy). ze moto strasznie zpierdziela teraz?
- KLU
- Świeżak
a ja mialem dzisiaj znowu zonka z akumulatorem.... ide do moto, podpinam aku iiiii... gowno... nawet mi kontrolka luzu nie mrugnela....
jeszcze do tego mi sie prostownik rozpierd....
teraz sie skubaniec laduje i po poludniu prawdopodobnie rozpoczne sezon... jes jes jes
jeszcze do tego mi sie prostownik rozpierd....
teraz sie skubaniec laduje i po poludniu prawdopodobnie rozpoczne sezon... jes jes jes
-
kravec - Administrator
witam, pod poznaniem piękna pogoda, 14 stopni, wypasik, ale moje serce płacze, poprostu cierpie, motocykl niezdatny do jazdy, po raz pierwszy doświadczam tego uczucia, normalnie złość, zazdrość, kumple śmigają a ja mogłem sobie na nich tylko popatrzeć, a ten dzwięk, aż ciarki przechodzą po plecach, ale jeszcze tylko tydzień, i będe mógł sie wyszalec, pozdr
-
dawid 89 - Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3