[*] śp Łukasz
• Strona 2 z 2 • 1, 2
[*][*][*] A pianych kierowców powinni od razu zamykać na co najmniej 4 lata albo porządną grzywnę pakować
Zbyt pobłażliwe prawo w tym wypadku mamy.. 

Komar->SHL175Gazela->Motorynka->YamahaDT80->Jawa350->HondaNX250->Honda Hornet600
-
AZX - Świeżak
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
AZX napisał(a):[*][*][*] A pianych kierowców powinni od razu zamykać na co najmniej 4 lata albo porządną grzywnę pakowaćZbyt pobłażliwe prawo w tym wypadku mamy..
ja mysle, ze odpowiednia kara byloby przynajmniej 25lat. wtedy kierowcy napewno baliby sie wsiasc za kierownice nawet po jednym piwie
[*][*][*]
spokoj jego duszy
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Chodziło mi o kare za samą jazdę pod wpływem alkoholu nic nie daje nam duża kara maksymalna
,myślę że powinna być minimalna kara ustalona na np 4 lata.. I każdego złapanego prosto za kratki bez żadnego tłumaczenia.. czy zawiasów.. 

Komar->SHL175Gazela->Motorynka->YamahaDT80->Jawa350->HondaNX250->Honda Hornet600
-
AZX - Świeżak
[*] [*] [*]
Jak długo to jeszcza będzie trwało?
Ilu jeszcze młodych ludzi musi zginąć żeby wzbudziła się w nas świadomość o istniejących zagrożeniach na drogach.
Pijakom powinno się konfiskować pojazdy i dojebać tyle żeby następne jego pokolenie zapamiętało!!!!!!!!!!!!!!!
Jak długo to jeszcza będzie trwało?
Ilu jeszcze młodych ludzi musi zginąć żeby wzbudziła się w nas świadomość o istniejących zagrożeniach na drogach.
Pijakom powinno się konfiskować pojazdy i dojebać tyle żeby następne jego pokolenie zapamiętało!!!!!!!!!!!!!!!
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
jak dla mnie za jazde po pijanemu, nie wazne czy promil czy pol, powinni odrazu konfiskowac samochody, odpowiedzialnosc karna OD 10at, i do tego ogromne kary pieniezne, wedlug mnie cos takiego spowodowaloby, ze ludzie naprawde bali by sie wsiadac za kolko po procentach.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
[*]
Przestańcie sie łudzic w tym kraju nic sie niezmieni. motocykliści będą zawsze uznawani za dawców organów z pijani kierowcy będa ponosić kare w postaci mandatów. Tak naprawde tacy kierowcy ponoszą surowszą karę dopiero gdy jest ona nagłosniona w telewizji.
Przestańcie sie łudzic w tym kraju nic sie niezmieni. motocykliści będą zawsze uznawani za dawców organów z pijani kierowcy będa ponosić kare w postaci mandatów. Tak naprawde tacy kierowcy ponoszą surowszą karę dopiero gdy jest ona nagłosniona w telewizji.
-
czarek. - Świeżak
Powinni pie******* pijani puszkarze odpowiadać za takie coś jak za zabójstwo i dostawać 25 lat albo dożywocie. Mój sąsiad przejechał chłopaka w wieku 23 lat, koleś zostawił żone i roczne bliźniaki, nie wiem ile dostał ale minęło koło 5 lat a on już od roku chodzi sobie na wolności, ŻAŁOSNE mam ochote go zabić jak go widze.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a):Powinni pie******* pijani puszkarze odpowiadać za takie coś jak za zabójstwo i dostawać 25 lat albo dożywocie. Mój sąsiad przejechał chłopaka w wieku 23 lat, koleś zostawił żone i roczne bliźniaki, nie wiem ile dostał ale minęło koło 5 lat a on już od roku chodzi sobie na wolności, ŻAŁOSNE mam ochote go zabić jak go widze.
tego byśmy chcieli, żeby było to karane surowo, ale na tym świecie nie ma sprawiedliwosci

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
I to ma być rozsądek i odpowiedzialność ... bez prawka i po pijanemu za kierwnice ...
Nic tylko współczuć rodzinie zmarłego ... {*}
Nic tylko współczuć rodzinie zmarłego ... {*}
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Nie my się zabijamy... to nas zabijają. Gość spędzi kilka lat za #... a my go będziemy utrzymywać. WIĘŹNIÓW DO ROBOTY WYGONIĆ! ROWY KOPAĆ I ZARABIAĆ NA SIEBIE!!! Szkoda gadac... [*]
Nie muszę się ścigać, aby pokazać, że jestem lepszy!
| | http://www.polskajazda.pl/Profil,Jawa,3 ... T,600/7777

-
Partyzant87 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2